- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Aynen canımEvet o zaman güzel olmuyor
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın
Tabi o zaman olmaz mutlaka yapmak gerekir
YazdımÖzelden yazsana kim ,merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımEvet o zaman güzel olmuyor
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın
Tabi o zaman olmaz mutlaka yapmak gerekir
YazdımÖzelden yazsana kim ,merak ettim.
Bana iyi geceler yok mu?
Sağol canımAllah kolayliklar versin nevosum Sen ne zaman yerinde durdun ki Mash Barekallah ari maya gibisin
Sagolasin nevoscum :*
Tamam sıkıca sarmala kokuyu çekmesinBuzlukta sadece sarmalarimdar zaten sagolnevisum :***
Ben seni takibe aldım canım Ordan yazarım sana Benim sayfa boş ama görülecek bir şey yok
Sağol canım benim, sen de öylesin benim için
Birde bu var ama buda ona benziyorBaktım canım,tarif bana uygun geldi.İnşallah kısa süre içinde denerim.Sen verirsin de tarifi,kötü olur mu?
Nevreste m sen su boreginin. Hamuruna neden yoğurt katıyon ki ilk defa sende görüyorum .
İyiym canım, sen nasılsınHosbuldum vuslatim Nasilsin
Hayırlı geceler canım, Allah kolaylık versin
Bana bir haller oluyor,biraz önce malzemelere baktım,şimdi böreğin kendisine de baktım,böreğe dayanamamBirde bu var ama buda ona benziyor
İnşaallah canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-245#post-29697836
Benimde aklıma düştü yakın zamanda yapmam lazımBende çok severimBana bir haller oluyor,biraz önce malzemelere baktım,şimdi böreğin kendisine de baktım,böreğe dayanamam
İyiym canım, sen nasılsın
Hayırlı geceler canım, Allah kolaylık versin
Bana bir haller oluyor,biraz önce malzemelere baktım,şimdi böreğin kendisine de baktım,böreğe dayanamam
Hadi yine iyisiniz, aklınıza düşürdüm Sayemde su böreği yapıp yiyeceksinizBenimde aklıma düştü yakın zamanda yapmam lazımBende çok severim
Ev ahalisi sayende bayram edecekHadi yine iyisiniz, aklınıza düşürdüm Sayemde su böreği yapıp yiyeceksiniz
Amin canım, İnşaAllah Ramazan-ı şerif ayının havası başka, daha bir huzurlu oluyor insanCok sukur ,Ramazana hazirlik yapiyorum canim..Sukur kavusturana Bir Ramazan ayinin hazirligina daha muaffak olabildik ,Rabbim hakki.ile istifade edip ,guzelliklerinden faydalanabilmeyi nasip etsin insh
Sahura da bırakın,hepsini yemeyinEv ahalisi sayende bayram edecek
Ancak pazar yapabilirim
Ne
Ne dedin duyamadım, @melike06 ya proluk mu hediye ettin
Nihayet sıra bana geldiNe yapayım işte,ev işi,çocuk,KK ,yuvarlanıp gidiyorum.
Yazarken bende düşündümSahura da bırakın,hepsini yemeyin
Benim aklımada o gelmiştiNe
Ne dedin duyamadım, @melike06 ya proluk mu hediye ettin,Allahtan özelde sordum,kimse duymadı.
Nihayet sıra bana geldiNe yapayım işte,ev işi,çocuk,KK ,yuvarlanıp gidiyorum.