Allah kolaylık versin canımSagolasin nevosum ,iyiyim sukurRamazan temizligi ile helak olmaktayim Sen nasilsin guzel arkadasim
Ben de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyorYarışmaya katıldığım tarifim var.Hep bu şekilde yaparım zatenBenim tarifte yumurta sayısı az çok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tereyagli-su-boregi-sponsor-lisabella.646390/
Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardıAz önceki yaptım yazısını okuyunca yüklediğin görüntü aklıma geldiydi
Kime verdi acaba?Aklımda biri vardı,keşke senin aklına gelseydi
Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben deSu böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldıAman ne uğraştın kermes için su böreği ile Yazık değil mi sana
Kime verdi acaba
Niye bakıp bakıp kaçıyorsun
Nur'u buldum instagramda
Ben de 1-2 hafta önce falan açtım hesap
Evet o zaman güzel olmuyorBen de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyor
Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardı
Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben de
Özelden yazsana kim ,merak ettim.Ben de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyor
Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardı
Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben de
Öyle daha güzel oluyor..O ölçüdeki yoğurt 1 yumurta,sıvıyağ 1 yumurtaya eş değer oluyor
Bana yanlış tarif mi veriyor yoksa
Ben seni takibe aldım canımBi selam ver takibe aliyim vuslatimSenin durustlugun ve samimiyetin herzaman takdirimi almistir Teee azinin ev isleri topigindendir sevdigim arkadaslarim arasindasin canim
Niye bakıp bakıp kaçıyorsunKorkma gel birşey istemiyeceğim
Nasılsın görünmüyorsun
Biliyorum canım takılıyorumSenin sohbetlerini özlüyoruz
Bana yanlış tarif mi veriyor yoksa
Allah kolaylık versinRamazan kosturmasi şimdideborek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum çünkü hamirina dayanamiom
Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il
Linke baktın mı tarif yanlış gibi duruyor muBana yanlış tarif mi veriyor yoksa
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim çok şükür Bu yıl pek yerimde durmuyorum sürekli birşeylerle uğraşıyorum
Allah kolaylık versin
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazım
Baktım canım,tarif bana uygun geldi.İnşallah kısa süre içinde denerim.Sen verirsin de tarifi,kötü olur mu?Linke baktın mı tarif yanlış gibi duruyor mu