Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Yarışmaya katıldığım tarifim var.Hep bu şekilde yaparım zatenBenim tarifte yumurta sayısı az çok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tereyagli-su-boregi-sponsor-lisabella.646390/
Ben de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyor
Az önceki yaptım yazısını okuyunca yüklediğin görüntü aklıma geldiydi
Kime verdi acaba?Aklımda biri vardı,keşke senin aklına gelseydi
Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardı

Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldıAman ne uğraştın kermes için su böreği ileYazık değil mi sana
Kime verdi acaba
Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben de

Evet o zaman güzel olmuyor
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın
Tabi o zaman olmaz mutlaka yapmak gerekir

Bi selam ver takibe aliyim vuslatim Senin durustlugun ve samimiyetin herzaman takdirimi almistir Teee azinin ev isleri topigindendir sevdigim arkadaslarim arasindasin canim
Ben seni takibe aldım canım Ordan yazarım sana Benim sayfa boş ama görülecek bir şey yok
Sağol canım benim, sen de öylesin benim için

Niye bakıp bakıp kaçıyorsunKorkma gel birşey istemiyeceğim
Nasılsın görünmüyorsun

Ramazan kosturmasi şimdide borek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum çünkü hamirina dayanamiom

Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il

Allah kolaylık versin
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazım

Buzlukta sadece sarmalarimdar zaten sagolnevisum :***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…