• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi??

Sizin ne kdrlik bi gecmisiniz oldu? Benden salagi yoktur galiba, ben 1 haftalik bi tanisma suresinden sonra bu haldeyim. Abartiyorum sanirim. Mantikli dusunen bi kizim ben. Konusu gecse " hayirli buymus " diyorum ve kafama takmiyorum olmadi diye. Ama bu ruyalar beni allak bullak ediyor.
Bizde flörtten öteye geçemedik 4 ay kadar birlikte zaman geçirdik,birbirimizi uzun zamandır tanıyorduk, benim isteğimle bitirdik herşeyi mahvettin korktum onu üzmekten, çok pişman oldum hata yaptım o da inatçının teki en son beni tamamen unutmak istediğini ima etti onu yerle bir ettiğimi söyledi benim pişman olduğumu en az onun kadar üzüldüğümü hiç ama hiç anlamadı,en kötüsü artık ben de onu çok seviyorum ama bunu ona hiç söyleyemedim

Bizde flörtten öteye geçemedik 4 ay kadar birlikte zaman geçirdik,birbirimizi uzun zamandır tanıyorduk, benim isteğimle bitirdik herşeyi mahvettin korktum onu üzmekten, çok pişman oldum hata yaptım o da inatçının teki en son beni tamamen unutmak istediğini ima etti onu yerle bir ettiğimi söyledi benim pişman olduğumu en az onun kadar üzüldüğümü hiç ama hiç anlamadı,en kötüsü artık ben de onu çok seviyorum ama bunu ona hiç söyleyemedim

Su cumleleri okuyunca " git konus seviyosan, yanlis anlasilmissin sonucta, duzeltebilirsin" demek isterim. Ama diyemiyorum. Cunku terzi kendi sokugunu dikemez. Bende yanlis anlasildim. Gidip karsisina dursam ne demem gerektigini bilmiyorum. Zamanla biter dusuncelerim diye dusunuyorum. Belkide birisi tarafindan reddedilmek koyuyordur ne dersin? Sen bitirseydin belki aklinda kalmazdi. Ama o bitirdi. Gururumu incitti?

konuda hep kv ve aılesınden sıkayetcı olmus hanımlar eslerı ıyı cogunun benımde tam tersı kv gorumceler kp dunya ıyısı ınsanlar gozume bakarlar mutlu olayım dıye ama esımle benımde butun problemım o nolcak hadı kv tarafıyla olsa gorusmezsın olur bıterde esle nasıl olacak cozum bulamıyorum :KK42:

Su cumleleri okuyunca " git konus seviyosan, yanlis anlasilmissin sonucta, duzeltebilirsin" demek isterim. Ama diyemiyorum. Cunku terzi kendi sokugunu dikemez. Bende yanlis anlasildim. Gidip karsisina dursam ne demem gerektigini bilmiyorum. Zamanla biter dusuncelerim diye dusunuyorum. Belkide birisi tarafindan reddedilmek koyuyordur ne dersin? Sen bitirseydin belki aklinda kalmazdi. Ama o bitirdi. Gururumu incitti?
O bitirmedi aslında benim neden hayır dediğimi bir türlü anlayamadı sadece bu,ben çok ayrıntılı düşündüm o klasik bir erkek gibi basit düşündü ama seninde benimde yapacağımız bişey yok unutmaya kendimizi zorlayalım ne dersin?

Hayırlı geceler dertleşelim mi? Biraz konuşalım canım çok sıkılıyor ruhum daralıyor uyuyamıyorum var mı uyumayıp konuşmak isteyen? Sıkıntılarımızı paylaşalım üzüldüğümüz şeyleri konuşalım birbirimize destek olalım maksat içimize AtmAyıp konuşmak. Birbirimizin derdini küçümsemeden konuşalım çünkü herkesin derdi kendine büyük!!
İnsanlar cok fesat kibirli bencil ve sanki hiç ölmeyecek gibi yasıyorlar bu da beni yoruyor.

Merhaba.Bende sizin gibiyim sırf bu konu icin uye oldum biraz dertlesmek banada iyi gelir belki:110:

Bende yalnizim ve anlasilamiyorum derdim bu...

İki ay önce babam kadar sevdiğim dayımı kaybettim kanserden. Daha elli yaşındaydı. Abimin eşi canım dostum henüz otuz yaşında o da. Meme kanseri teşhisi kondu bundan sekiz ay önce. Ameliyat, kemoterapi süreci henüz bitmisken öğrendik ki kanser tüm vücuda yayılmış. Beynine de sıçramış. Öğrendiğimden beri yürüyen ölüden farkım yok. Gencecik otuz yaşında kadın. İki evladı var ki en küçüğü iki yaşında.

Annem beyin kanaması geçirdi iki yıl önce. Kardeşini kaybetti o acıyı henüz atlatamamisken gelinin bu kötü haberini aldı. Yüreğim ağzımda geziyorum yeniden beyin kanaması geçirecek üzüntüden diye. Var ne yazık ki böyle bir ihtimal...

Abim zaten çökmüş durumda...

Bunca üzüntünün arasında kabına sığmayan bir oğlum var iki yaşında. O kadar zor bir çocuk ki anlatmak imkânsız. Abimin annemin yanında olmak istiyorum ama oğlumu zaptetmek mümkün olmadığından eve kapanip aglamakla yetiniyorum.

Bitti mi? Bitmedi. Eşimle iki yabancı gibiyiz uzun süredir. Ne o adım atıyor ne ben. Konu açmak gerekir ayrıca bunun için. O kadar uzun ki... Boşanmak istiyorum belki de istemiyorum bilmiyorum. Kafam o kadar dolu ki.

Ben bir yakınım daha ölsün istemiyorum. Artık ölüm görmek istemiyorum...

Hastalarınıza şifa dilerim.
Ölenler için Allah sabır versin.
İnsanın hayatında bazı dönemler cidden her şey üst üste geliyor :(

Bugün 15 bin lira dolandirildik biz de. Hala aklım almıyor naptik? kendi elimizle zar zor evladimiz için koyduğumuz para uçtu gitti. Yalnız şuna sukrettim. Ya Rabbim evladimiza birsey olsaydı daha büyük bir şey yaşasaydık ne yapardık

Bugün 15 bin lira dolandirildik biz de. Hala aklım almıyor naptik? kendi elimizle zar zor evladimiz için koyduğumuz para uçtu gitti. Yalnız şuna sukrettim. Ya Rabbim evladimiza birsey olsaydı daha büyük bir şey yaşasaydık ne yapardık
Nasil oldu bu?:KK57:

Biraz uzun anlatması. .. aslında hep aynı dolandiricilik hikayeleri. Insanin Basıreti bağlanıyor. aradılar ... bankasından. Hesabınıza korsan giriş var dediler öyle böyle 1 saat konuştular ve eşim kendi eliyle verdi . Zor bir gün geçirdik kusura bakmayın anlatmskta zorlanıyorum. Kimseye bilgilerinizi vermeyin.

Yalniz şunu ekliyeyim Sayet şüpheli bir işlem bir telefon vs durumu içindesiniz hemen terk edin tel kapatın. Yüzde bir milyon eminim ki hipnotize ediyorlar. .. ha senin hataların var o ayrı ama ben kesinlikle bir teknik uyguladiklarina eminim

Biraz uzun anlatması. .. aslında hep aynı dolandiricilik hikayeleri. Insanin Basıreti bağlanıyor. aradılar ... bankasından. Hesabınıza korsan giriş var dediler öyle böyle 1 saat konuştular ve eşim kendi eliyle verdi . Zor bir gün geçirdik kusura bakmayın anlatmskta zorlanıyorum. Kimseye bilgilerinizi vermeyin.
Insana sanki buyu yada ne bileyim hipnoz yapiyorlar. Gecmisler olsun. Az buz para da degil basinizin gozunuzun sadakasi olsun. Ne diyecegimi bilemedim tekrar gecmis oldun. Polise haber verdiniz mi peki.

Yalniz şunu ekliyeyim Sayet şüpheli bir işlem bir telefon vs durumu içindesiniz hemen terk edin tel kapatın. Yüzde bir milyon eminim ki hipnotize ediyorlar. .. ha senin hataların var o ayrı ama ben kesinlikle bir teknik uyguladiklarina eminim
Ya nasil olur nasil kaniyorlar der insan ama basa gelmeyince bilemez. Esim yabanci numaralari acmaz. Kredi kartimiz da yok. Rahatiz.

Verdik . Bulunadabilir bulunmayadabilir dedi polis. Kanunun aciklarindan faydalaniyorlarmis bulunsa da parayi almanız zor dediler. ..

Ya nasil olur nasil kaniyorlar der insan ama basa gelmeyince bilemez. Esim yabanci numaralari acmaz. Kredi kartimiz da yok. Rahatiz.

Kesinlikle öyle güya esim de ben de uyanık geciniriz. Esime dedim bunlar dolandırıcı verme bilgilerini kapat. Önce vermedi ne dediler se artık olan oldu. Bir de okadar hastayım ki kafamı kaldiramiyordum. Hala kötüyüm bebeğim. Hasta onun başını bekliyorum. Dertleselim konudur görünce yazayım dedim. Kafamı koyunca bugünü hatırlıyorum uykum kaçtı.

Back