Ders Çalışma Günlüğüm

Bende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor bende biliyom zaten diyom hah
ah şaka şaka ohhh iyi etmişsin sonuna kadar arkandayım

Bende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor bende biliyom zaten diyom hah
ah şaka şaka ohhh iyi etmişsin sonuna kadar arkandayım
Biz tedaviyi çözdük desene sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginim

Efseokumuştum 426847heyecanı(ober: 341371 .!.:
Biz tedaviyi çözdük desene sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginim
Bir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdük

Bir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdük
Aman bu herşeyden güzelmiş okuyalım gençleşelim

Lazım ama belki kayda geçmemişsindir hemen bi kaç güne açılır bence
Bekliyeyim canım belkide öyle,birde tam kayıtların bitmesi epeyi var sistemi kurulmamıştır
Benim tez canlılığım

Canım ilaclar yine sersemletti beni
Ben kaçtım çalışma sisteminiz hakkinda yine görüşelim
İyi akşamlar

Tamam E="Efser, post: 42684975, member: 341371"]Canım ilaclar yine sersemletti beni
Ben kaçtım çalışma sisteminiz hakkinda yine görüşelim
İyi akşamlar[/QUOTE]
TMam kitaplarımızı almadan çalısma sistemimizi planlarız iyi aksamlar

Ben bu ayın sonu kitapları almaya gidicem ekimde başlıcam çok ders seçicem bu sefer iyi çalışmam gerek sınava 4 ay var hergün düzenli çalışırsam anca

Hahaha TE="Efser, post: 42745207, member: 341371"]Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdi[/QUOTE]
Haha benim dogum günüm

Ben bu ayın sonu kitapları almaya gidicem ekimde başlıcam çok ders seçicem bu sefer iyi çalışmam gerek sınava 4 ay var hergün düzenli çalışırsam anca
Ben aldım canım ama bayram sonu ancak başlarım ara ara bakıyorum ama bayram telaşı geçsin anca başlarım

Hahaha TE="Efser, post: 42745207, member: 341371"]Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdi
Haha benim dogum günüm [/QUOTE]
Adam beni o kalabalıkta başından atmak için hanfendi çok acele etmeyin 10 ekim son başvuru deyişi halen kulağımda ondan hatırımda kalmıştı inatla sen görürsün der gibi çıkıp tüm işlemleri hazır etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…