• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Korkuluyum
Korkuyorum cok yarin icin fobi elletemiyorum kendimi birakin normal dogumu
Dusuk yaoabilirmisim bu ilacls gormekten korkarim aci cekmekten
Usume var ustumde korkuda cok insallah yarim kolay gecer ama kurtaja kadar 4 saat bi gecermis ilaclarlan:(
Hemsire ark soyledi
Ney okusam yarin bana yardim etse
Buarada yazilan herseui okuyorum yarin tel yanimda olmaz.herhalde isyana yengemin numarasini vericem oyle haberlesirix

Bu gece uyuyamamki ben :(

Rabbim size bol bol sabırlar versin..

Hep ben o bebeğin tutunacağını düşünmüştüm ama kader işte, alın yazısı. İnanın Allah derdi, sıkıntıyı sevdiği kullarına verirmiş. Kulunu duymak istermiş, ondan yardım beklemesini istermiş, onun sesini duymak istermiş. Hatta derler ki, "Firavun'un başı bile ağrımadı ömrü hayatında" diye. Mutlaka sizin de eşinizle ve evladınızla yaşayacağınız çok güzel günleriniz var, tek başınıza evladınızı doğurmuşsunuz, büyütmüşsünüz çok şükür. Belli ki çok güçlü bir kadınsınız, ne olur gücünüzü bırakmayın, ne olur kendinizde ki kudretin farkında olun..

Rabbim sizi evladınıza, evladınızı size bağışlasın inşaallah..

Korkuluyum
Usume var ustumde korkuda cok insallah yarim kolay gecer ama kurtaja kadar 4 saat bi gecermis ilaclarlan:(
Hemsire ark soyledi
Buarada yazilan herseui okuyorum yarin tel yanimda olmaz.herhalde isyana yengemin numarasini vericem oyle haberlesirix

Cutemom....
Çok üzüldüm durumuna:50: son zamanlarda sana yazmamama sebebim artık yazacak bir şey bulamamamdı:50:
Çünkü ben de benzer şeyler yaşadım. Moralini bazmamak için yazmadım ama ben de 7 aylık bebeğimi kaybetmiştim.:14: Şu an çocuğum yok ama hamileyim. Rabbim bu bebeği bana, senin evladını da sana bağışlasın inşallah... En azından bir evladın var buna şükretmelisin bence.
Bazı arkadaşlar bebeğin kalbinin durmasını bekle demiş ama mesele sadece su azalması değil. Senin rahatsızlın ciddi, Sen başka tıbbi zorunluluklar yüzünden de o bebeği aldırmak zorundasın. Daha önce de söylemiştim: hem dinen hem tıbben aldırman daha uygun diye. Ki ben kürtaj karşıtı biriyimdir!
Durumun çok zor. Allah yardımcın olsun canım... Başına neler geldiğini ya da gelebileceğini bildiğimden parayı düşünme demiştim sana.
Sen de korkularından önce sağlığını düşün. Dr normal doğum derse öyle yap, sezeryan derse sezeryan, kürtaj derse kürtaj ol. Sık dişini.
Allah sabır ve sağlık versin inşallah.:50::50:

Biliyorum seni adim adim takip etmistim yazilanlardan basina bir isler geldigini simdude hamile oldugunu hatta baya sure bekledigini hep okudum onlarca sayfalar icinden senin yazilarini aradim

Allah boyle nasip etmis boyle olmasi gerekiyormus demekki

Mantik buralari terk etti yatagin icinde don saga don sola kipirdaniyirum anca :( ya bayilamazsam diye bile korkuyorum pes :)

Buda gecer hersey nasil gectiyse ama mutlaka bir yara iz birakicak
Evlat acisi dile kolay ben hic yasamamistim ama egeye hamilryken her an dogurdum digurcam diye agliyordum Allahim onun yuzunu gostermeden elini tutmadan canimi alma diye dua ediyodum
Onun icindr hem cok ugrasip hm cok direnmistim.
Yanliz bu cok baska 9+5 ten beri kanamam var gubdr 7_8 ped dopdolu degistirdigum zamanlar oldu ani kan boslmalarindsn sonra
Kafayi yiyecek gibi oluyodum
Butun egede yasadigim sikintilati sildi ustube katladi tam olarak ne yasadim nilmiyorum ama bu durum gecincs bunu bora beye gidio konusacagim
Acaba yinemi tup bebek yaparim cunku onda rahimin arks ust yuzeyine birskiyolsr embriyoyu
Bilmem buyuk konusmuysyimda onur istemese ben sanirim cesaret edrmem ama tamamen hazir olmadan bir daha dusunemem bunu biliyorum
Oda kader
Baskaa
Annemle kaynanamda cok sikintili onlar yarin evdr olacaklar benu bekkicekler
Oyle amma korkagim icimdeki aciyi bir sonduremedim

Uf

Korkuluyum
Hemsire ark soyledi

cutemum ben forumda yeniyim ama bir çok konuyu takip etmeye çalışıyorum..en çokta senin yaşadıkların beni etkiledi..ama etkilenmem sana acımamdan değil..güçlü oluşundan etkilendim..gerçekten yaşadıklarını ben yaşasaydım bu kadar sağlam kalamazdım..Allah sana öyle bir güç vermiş ki korkuyorum desen de üstesinden gelebilirsin sen..evladını bağrına bas bas ki için soğusun..onun sana ihtiyacı olduğunu aklından çıkarma..çıkarma ki daha korkunu yen..bütün acıların dinecek..korkuların asıl o zaman bitecek..yaşadıklarını ancak oğluna daha sıkı sarılarak unutursun..Allah senin yardımcın olsun..dualarımdasın yemin ederim..bir an önce geçsin gitsin inşallah..

Agrilarim var ayni adet agrilari gibu uykumdan uyandirdi o derece

Oyle dedim ama gitmedik fakat buralar strese teslim biraz istifra ettim ah be cutemom gecicek iste ama vucuduma kastim

Hala ayni ruh hali icindeyim :( istifra agri sikinti

allah yardımcın olsun,toparla kendini biraz...44 kiloluk teyzemin kızı 2 kere kürtaj oldu,yarım saat sonra ayağa kaldırıp taburcu ettiler...hafif bir ağrın olacak,kasma kendini bu kadar...he bi de üzmek istemem ama,allahtan herşeyin hayırlısını dile... ben 31 yaşında tek çocukla kaldım...menopozdayım...kızım küçükken eşim istemedi,şimdi de yok...rabbim evlatlarımıza ömür versin...dünyanın sonu değil,dik dur,kendini yıpratma bu kadar...2.tekrar düşünmeye başlarsan da,rabbim,hayırlı,sağlıklı,ömürlü olacaksa nasip et diye dua et...

Seam kurtajdan korkuyorumda oncdki islemdej korkuyorum stres uxuntu hepsi karisti hala istifrabediyorum
Baska cocuk suanda dusunemiyorun sende uzulme

Az çok mesajlarından tanıyorum seni.

Yaşadıklarını, burdan hep takip ettim ama maalesef her şey olumsuz yönde gelişmiş.

Bilemem acını, çocuğum yok ama en yakınından hissediyorum şu anda.

Allah yardımcın olsun, acılarını hafifletsin, kolaylıklar versin.

Oğlunla,eşinle mutlu ve çok uzun bir ömür nasip etsin.

Dualardan başka teselli edecek lafım yok ne yazık ki.

Seam kurtajdan korkuyorumda oncdki islemdej korkuyorum stres uxuntu hepsi karisti hala istifrabediyorum

Allah yardımcın olsun canım.Yaşadıklarına üzüldüm gerçekten.
İnşallah kolayca atlatırsın bugünü...
Allah yavrunu sana bağışlasın.
Gençsin toparlanırsın çabucak.
Yeter ki şu içinde bulunduğun ızdıraptan kurtul bi öncelikle.
Bişey merak ettim sormadan edemicem birkaç farklı dr. dan görüş aldınız mı bu süreçte.
Acaba bu kanamalar için yapılacak hiçmi bişey yoktu ki.

Cute selam bu konuyu bu sabah farkettim. Neler yaşıyorsun öyle Allah sabırlar kolaylıklar versin. Ege'ye uzun ömürler nasip etsin. Emin ol geçicek bu günler umarım hem bedenen hem ruhen en az zararla atlatırsın bu günleri.

Yaşadığımız semtler birbirine yakın. Ne yapılabilir elimden ne gelir bilemiyorum ama ihtiyacın olursa yapılabilecek herhangi bir şey olursa yardıma hazır olduğumu bilmeni isterim.

Tekrar çook geçmiş olsun. Oğlun için güçlü ol olur mu?

anlamıyorm çünki hiç olmadım ama tahmin edebiliyorum az çok...dedim ya dünyanın sonu değil,hayat devam ediyor,olumsuz şeyler düşünme,kürtajdan sonra atlatamazsan yardım al psikologtan,ben kendime üzülmüyorum dert değil...ne öğrendim biliyor musun?her şerde bir hayır var...ne kadar da doğru!!!biz bilemiyoruz tabi...mesela ben ilk men. girdiğimde üzülmüştüm,bu kadar erken olamaz diye isyen etmiştim...gel gör ki 2 ay önce meme kanseri şüphesiyle dr a gittim,temiz çıktı şükür ve dr ne dedi biliyo musun..erken men. meme ve rahim kanseri için koruyucudur dedi...o an anladım şerdeki hayrı...sen içini ferah tut,yaşın genç istedikten sonra elbet olur başka bebek:54:

Hala ayni ruh hali icindeyim :( istifra agri sikinti

Cutemom ne olur uzulme. İnan yazdiklarini 2gundur okuyorum. Durumun cok zor, herkes bunun farkinda.. ege icin dirayetli dur. Kocan icind aklina sakin kotu seyler getirme. O senin ynindaa, sadece uzgun ve saskindir. Napicagini sana nasil yardim edecegini dusunmekten naptigini blmiyordur. Hal hareketlerni takma, kocan seni ve oglunu cok sewiyor. Hep bu telkini ver kendine. Allahm baska aci gostermesin. Unutma, o senin yaninda.. senin icin kosusturuyorr. Tamam.

birtanemmm mesajını aldımm arıcam ben yengeni...zaten diyordum nasıl ulaşcaz bu kıza diye...aklım hep sende inan..
şu durumdan hayırlısı ile kurtul inş bebeğim..inan okudukça içim parçalanıyor..
Allah yardımcın olsun onca insan senin için dua ediyor..inş faydası olacak kuzum..
seni çok seviyoruz unutmaaa bebeğimmmm

Sanirim aglicam
Cikiyoruz
Bide bana guclu dersiniz nerek gucluyse :(

Back