• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Allah beni ege bebisime bagislasin
Napalim
Kaderde buda varmis

geçmiş olsun Cutecim.üzüldüm gerçekten ne kanamaymış öyle.Kürtajdan korkma canım benim de 13 haftalık bebeğim kürtajla alındı.Benimde ilk kanamam başladı ama senin gibi günlerce değil dr a gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.Dr kürtaj olman gerek demişti.Önce alttan ilaç veriyorlar kendinden düşsün diye.Ağzıdan da ilaç veriyorlar.Benim kendinden düşmedi.Genel anestezi ile kürtaj oldum.Öyle acım olmadı sadece kasıklarım ağrıyordu öksürürken derin nefes alırken 5 günde düzeliyorsun hiç korkma.Allah diğer yavruna sağlık versin.

Off cok uzuldum Rabbim oglunuza saglikli uzun omur versin
. Ben de uc aylikkwn kurtaj olmustum bebegin kalbi durdugu icin. Oyle agrim sizim olmamisti ilk anlari saymazsak. Sonra normal hayatima dondum. Ama mevsim kis ti. Ve kurtaj da olsan bi nevi lohusa gibi oldugub icin biraz kendimi soguktan korumam gereknisti o kadar.

Geçmiş olsun cutecim
inşallah kolaylıkla atlatırsın bu dönemi

Dr sezeryana gerek yok
Diyir ilacla rahim agzi yumusagilcak dedi yumusadiginda kurtaja alicaz seni dedi bayilticaz dedi ama benimi kandiriyolar noemal dogummu bu bilmiyorum

Dr kanamadan ziyade su bitmis bebek zaten bugun olmazsa yarin dedi zaten yeterince sikinti cektin gerek yok artik dedi
Biraz kanaman artar yarin dedi uf korkuyorum ya

Leyla ege yanimda onun yaninda konusmak istemiyorum
Aradin ama

bebeğim sorun değil ben yine ararım seni..
kuzum korkma normal doğuma alamazlar seni..önceki doğum sezeryan olduğu için 5 yış geçmesi lazım üstünden normal doğum yaptırabilmek için..genel anestezi ile kürtaj yapacaklar sana..uyuyacaksın ve uyanacaksın korkma bebeğimm lütfenn...

cok gecmis olsun cute,Rabbim sabir versin.boyle biseyle sinanmak cok zor.Allah ogluna hayirli uzun omurler versin.

cute çok çektin ama bebek şu anda yaşamıyomu ben anlamadım. yaşayan 4 aylık bebeği bide kürtajla nasıl alırlar aklım almıyo :26:

cutem çok çok geçmiş olsun
kader güzelim.. Allah egeni sana bağışlasın
merak etme genel anesteziyle uyuturlar
bikaç güne düzelirsin inşallah
korkma.. Allah yar ve yardımcın olsun :(

Dr iki uc saat icinde kalbi durabilir dedi mouusem

Bebwgi kurtajla alinan arkadas cok aci cektinmi ben hala korkuyorum ama napim benimde dusmez herhalde ama bakalim sonrasindavher turlu gecer acida

Onur ege ben yatak odasinda uyumusum cok guxel gelmis ama saat hic ilerlememis

cute bora bey'e gidicem diyordun gittin mi? kürtajdan korkmana gerek yok hiç bir şey hissetmiyorsun, uyandığında da yarım saat kadar çok hafif adet sancısı gibi bir sancın oluyor. hemen ayağa falan kalkabilirsin hiç bir sorun olmaz allahın izniyle ama ben kürtaj kararından önce iyi bir doktora gitmen konusunda ısrar ediyorum. okudum baya yazılanları ama kaçırmış olabilirim gittin mi bora bey'e?

cute çok çok geçmiş olsun canım bayram boyunca hiç girememiştim durumumun ciddiyetini şimdi okudum
kaderde varmış demekki üzülme yine olur bebişiniz
allah kolay kurtarsın canım çok öpüyorum seni

çok geçmiş olsun tekrardan. ben mi kaçırdım cutemom giremezse bile bilen arkadaşlar cevap verebilir mi? kürtaj kesin mi? yoksa bugün bir dr. randevusu vardı, o dr.a göründükten sonra mı karar verilecek :(

cutecim kürtajdan sonra benim ağrım olmadı.hatta çokk tatlı uykum vardı gözümü açamıyordum.Kürtajın ertesi günü full uyudum sadece kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı vardı.korkma tamam mı canım içini ferah tut herşey güzel olacak.Benim kürtajdan 3 yıl sonra sağlıklı bir kızım oldu 4 yaşında şimdi.

Canım Allah yardımcın olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur. Sen de bebek de daha fazla acı çekmeyin. Allah onu da cennetine alsın. Bundan sonra yüzünü hep gülümsetsin.

Canım ne diyeyim bilemedim şimdi...Sayfaları atlayarak okumak zorunda kaldım. Bazen içim elvermiyor herşeyi okumaya. Ben de daha önce 2 kez düşük yaptım. Allah yardımcın olsun.. Umarım çabucak toparlanırsın...

yarın hastaneyemi yatıcaksın canım çokmu kanaman var geçmişe biraz baktım kürtaj falan yazmışsın hayırdır bebeğe bişeymi oldu yoksa inşalah bişey olmaz canım çok üzülüyorum bu durumuna bende korkuyorum bugun bende dr gittim benim plesentada asağıdaymış benim kanamalarımın sebebi de oymuş Allah yardımcımız olsun beni haberdar et merak ediyorum canım

Normal doğumu nereden çıkardınız ki, doktor açık açık söylemiş (aslı mide ilacı olan ama rahmi kastığı için yan etkisi düşük olan ) ilaç vereceğiz diye.

Bir süre sonra elle muayene edecekler, rahim ağzı yumuşamışsa kürtaja alacaklar.

Bu işlemlerin hiç birinde senin hayati riskin yok yani sana dair hiçbirşey yok sakın dair korkma.

Son düzenleme:
Back