• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Çok geçmiş olsun.
Çok zor.
Bebeğini kaybetmek ne demek biliyorum.
Kaç kez yaşadım.
İnşallah tutunur sana ve hayata..

cutem neler yaşadığınıı en iyi sen bilirsin ama çocuğun kalbi durmadan kürtaj olma bence. rabbimin vardır bir bildiği sağlığına zarar verdiği anda tabiki yapılacak bişey yok ama kalbi atarken yapma :50:
kürtaja gelince daha önce yaşadın zaten biliyosun ondan farklı olacağını düşünmüyorum. teknoloji çok ilerledi artk canın yanmaz belki biraz ağrın olur o kadar.
rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni çok istiyorum rahata ermeni :31:

cutem neler yaşadığınıı en iyi sen bilirsin ama çocuğun kalbi durmadan kürtaj olma bence. rabbimin vardır bir bildiği sağlığına zarar verdiği anda tabiki yapılacak bişey yok ama kalbi atarken yapma :50:
kürtaja gelince daha önce yaşadın zaten biliyosun ondan farklı olacağını düşünmüyorum. teknoloji çok ilerledi artk canın yanmaz belki biraz ağrın olur o kadar.
rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni çok istiyorum rahata ermeni :31:

tatlım bebeğim yaşama durumu kalmamış sanırım..bende kalbi atarken nasıl olacak bu iş diye düşünmeden edemiyorum kendimii:5::5:

Dr iki uc saat icinde kalbi durabilir dedi mouusem

Bebwgi kurtajla alinan arkadas cok aci cektinmi ben hala korkuyorum ama napim benimde dusmez herhalde ama bakalim sonrasindavher turlu gecer acida

Onur ege ben yatak odasinda uyumusum cok guxel gelmis ama saat hic ilerlememis

Hayir genel anestezi ile uyuttular. Uyandigimda sanki cook cok cisim gelmis ye sksmsim gibi bi his vardi o da birkac dk icinde gecti.

Hakkinizda hayirlisi olsun

Canım az önce Şubat anneleri konusunda bahsettiler senden konuyu baştan sona okudum. Haberim yoktu. Geçmiş olsun. Allah'ım size sabır minik oğluna uzun ömürler versin.. Hayırlısı budur umarım..

tatlım bebeğim yaşama durumu kalmamış sanırım..bende kalbi atarken nasıl olacak bu iş diye düşünmeden edemiyorum kendimii:5::5:

yaşama durumu kalmamış ayrı bişey yaşamını yitirmiş ayrı bişey. cutenin yerine koyamıyorum kendimi istesemde neler yaşadığını anlayamam ama bebeğin kalbi durmadan yapmamasını istiyorum sadece :50:

canım 4 aylık bebeği kürtj zor parca parca alırlar.Sen normal doğumdan korkuyorsun ama en doğrusu bu canım cünkü biliyorsundur sezeryanda3 doğum hakkın var ve sezeryanında şartları var ege nin nasıl doğduğunu bilmiyorum ama eğer ege sezeryansa şansın var sezeryan olursun bu arada gecmiş olsun

bıraz korkuyorum ama genede mecbur yasıyacagız
bazen aglamak gelıyor ıcımden babam fılan yengeme abımın karısına yarın oda yanımda olacak ondan cesaret alırım ınsallah genc bırı ama sert ben daha zayıfım
babam cokmu uzuldu cutemom basına gelmeıdk kalmadı ben dayanamıyorum onun acılarına dıyomus oyle olunca tabı bende uzuluyorum
ama daha cok korku var
pekı ya hersey bıtınce ne dusunecegım
bugun bıraz abımın ıs yerıne gıttım hemen evın altında orada bıraz otrurdum daha kıl tuy ısınden arınmadım banyoda olmadım yengemı beklıyorum bıraz streslıyım mıdem bulanıyor o temızleyecek fılan falan

bu ıslemı yasayan kısıler yazmıs sagolsunlar acaba ılactan ne kadar zaman sonra kurtaja alınırım hersye olup bıtsın evıme geleyım ıstıyorum ve bunu yazarken canım oglum kucagımda oturuyor Allah egecıme uzun omurler versın

canım 4 aylık bebeği kürtj zor parca parca alırlar.Sen normal doğumdan korkuyorsun ama en doğrusu bu canım cünkü biliyorsundur sezeryanda3 doğum hakkın var ve sezeryanında şartları var ege nin nasıl doğduğunu bilmiyorum ama eğer ege sezeryansa şansın var sezeryan olursun bu arada gecmiş olsun

ınsallah oyle bısey olkmaz
14 haftalık gebeyım

Canım neler düşünüyor neler yaşıyorsun sen öyle Allahım sabır versin bebeğine de sana da acil şifalar versin inşallah.

Sevgili, cute biz birbimizi tanımıyoruz, bazı konular da karşılaşıyoruz bekli farklı fikirleri bile savunmuş olabiliriz, buraya ilk üye olduğumda dikkatimi çeken 3-4 kişiden biriydin yorumlarınla , hani tanımadan kanın kaynar ya , yada negatif elektrik alırsın, ben senden pozitif elektrik almıştım, konularını da takip ettim, bu olay hakkında fazla yazmadım , yazamadım, ne evliyim ne çocuklu,,ama yüreğimde hissettim okurken yaşadıklarını Allah bize annelik duygusunu vererek yaratmış ya ondan sanırım empati yapabildim, bol bol dua ettim,sen benim gözümde bir ton zorluk yaşamış ama dimdik ayakta durabilmiş,hayata ben varım diyebilmiş bir bayansın,pes edenlere ah vah demek yerine ne oluyor arkadaş kendine gel diyen nadir insanlardansın,Hayat böyle birşey yaradan her daim biz kullarını sınıyor, kimini para ile kmini sağlık kimini sevdiği ,bize düşen sabır etmek zor olsa'da,zaten elden başka birşey gelmiyor,
şimdi HAYIRLISI ALLAHTAN DİYİP YOLA DEVAM ETME VAKTİ, EVLADINA,SEVDİKLERİNE SIMSIKI SARILMA VAKTİ,bu sınavı da atlatacaksın inşallah, Korkma,çaresiz hissetme , aslında biliyormusun Peygamber Efendimiz (asm) buyurur ki: “Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ısrar eden bir düşük çocuğa varıncaya kadar diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Bu çocuğa: “Cennete gir!” denilecek. O da: “Yâ Rabbi, Annem babam da girsin.” diyecek. Bunun üzerine ona: “Anneni ve babanı da alarak Cennete gir.” denilecektir.7Çocukların vefatlarında azap değil, şefkat; gazap değil, merhamet; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir. Çünkü çocuklar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar. Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dairesine girmekle beraber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Resulullah Efendimiz (asm) müjdelemektedir.

Peygamber Efendimiz (asm) küçük yaşta ölen çocuklarla ilgili buyurdu ki:

*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.”
“Ergenlik çağına gelmeden önce ölen çocuklar, Cennette çok canlı ve hareketli balıklar gibidirler. Birisi babasını karşılar, elbisesinden tutar, Allah ebeveynini de kendisiyle birlikte Cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”( Alıntıdır) üzülme cute inşallah bunları okuyunca bir nebze ferahlarsın arkadaşım. Ve lütfen bana kızmayın amacım konunun dışına çıkıp dini vaazlar vermek değil ,en azından cute beni anlayacaktır

bıraz korkuyorum ama genede mecbur yasıyacagız
bazen aglamak gelıyor ıcımden babam fılan yengeme abımın karısına yarın oda yanımda olacak ondan cesaret alırım ınsallah genc bırı ama sert ben daha zayıfım
babam cokmu uzuldu cutemom basına gelmeıdk kalmadı ben dayanamıyorum onun acılarına dıyomus oyle olunca tabı bende uzuluyorum
ama daha cok korku var
pekı ya hersey bıtınce ne dusunecegım
bugun bıraz abımın ıs yerıne gıttım hemen evın altında orada bıraz otrurdum daha kıl tuy ısınden arınmadım banyoda olmadım yengemı beklıyorum bıraz streslıyım mıdem bulanıyor o temızleyecek fılan falan

bu ıslemı yasayan kısıler yazmıs sagolsunlar acaba ılactan ne kadar zaman sonra kurtaja alınırım hersye olup bıtsın evıme geleyım ıstıyorum ve bunu yazarken canım oglum kucagımda oturuyor Allah egecıme uzun omurler versın

canım bugün doktoruma sordum senin durumunu ve o da mecburen bebek alınır dedi.suyu bitmek üere olan bir bebek yaşasa da ki zor ihtimal bir çok sorun olurmuş.

ancak keşke normal doğum ya da sezeryan şansın olsaydı.

Sibelizm yazdiklarini okudum,ams beni uzdu ,uzdu genede iste
Neler neler yasadim omrumde ne acilarla boguldum yiprandim drendim yikildim kalktim
Allah bunuda yasatcakmis bana daha cok sevmis benden demekki ne diyeyim
Keske guzrl devam etseydi diyorum nede guzel baslamisti gercekten Allahin oncs sikintidan sonra bana hadi bakalim hanim kiz hediyen geldi dedigini dusunmustum

Birde neyi dusunuyorum biliyornusunuz
Ben ysrin ne olcagini biliyorum peki ya o biliyormu
Hissediyormu yarin usg bakarss dr ben ekrana bakmayacagim
Kizgun drgilim tabi
Bu saate kadar bir suru inssn vardi sagolsunlar cokta gelenim oldu
19 yssindan beri anne olmays ugrasiyorum 2010 senesinde oldum anne 2013 26 yasindsyim
Sandimki kirdim seytanin bacagini
Keske boyke olmasaydi
Buarada kadesa neden nirmsl yads sexeryan diyosun kotumu benim yontemim cok korkuyorum genede can mi tstli

Bi sigara icsemmi midende cok bulaniyor ama

Üzüldüm.
Ben de çok zor bir hamilelik geçirdim, ilk 4 ay kanama,
beraberinde ciddi mide problemleri geçirdim.
O çok çok istediğim bebeğimden vazgeçme durumuna bile geldim,
öleceğim sanıyordum hatta.
Zar zor o günler geçti, ben de güzel bir hamilelik geçirmeyi çok isterdim,
ama şükür oğlum yanımda şimdi.
Doktor sanırım bebeğinizle ilgili olumlu şeyler söylememiş,
ama Rabbim bilir herşeyi, mucizelerinden sual olmaz.
Dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz.
Oğlunuzla rahat rahat ilgilenebilirsiniz, onun da size ihtiyacı var.
Maddi sıkıntılarda atlatılır inş.
Dualarım sizinle.
Umudunuzu hiç kaybetmeyin , bugünler geçecek, istesekte
istemesekte geçecek, güzel geçmesini eğlesin Rabbim inş.

Birde neyi dusunuyorum biliyornusunuz
Ben ysrin ne olcagini biliyorum peki ya o biliyormu
Hissediyormu yarin usg bakarss dr ben ekrana bakmayacagim
Kizgun drgilim tabi
Bu saate kadar bir suru inssn vardi sagolsunlar cokta gelenim oldu
19 yssindan beri anne olmays ugrasiyorum 2010 senesinde oldum anne 2013 26 yasindsyim
Sandimki kirdim seytanin bacagini
Keske boyke olmasaydi
Buarada kadesa neden nirmsl yads sexeryan diyosun kotumu benim yontemim cok korkuyorum genede can mi tstli

Bi sigara icsemmi midende cok bulaniyor ama

dün forumda gezerken burada yazanları okudum şans eseri.merak ettim sizi çok.nasılsınız iyi misiniz? birşey olmamıştır inşallah.

Back