Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cutem neler yaşadığınıı en iyi sen bilirsin ama çocuğun kalbi durmadan kürtaj olma bence. rabbimin vardır bir bildiği sağlığına zarar verdiği anda tabiki yapılacak bişey yok ama kalbi atarken yapma
kürtaja gelince daha önce yaşadın zaten biliyosun ondan farklı olacağını düşünmüyorum. teknoloji çok ilerledi artk canın yanmaz belki biraz ağrın olur o kadar.
rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni çok istiyorum rahata ermeni
Dr iki uc saat icinde kalbi durabilir dedi mouusem
Bebwgi kurtajla alinan arkadas cok aci cektinmi ben hala korkuyorum ama napim benimde dusmez herhalde ama bakalim sonrasindavher turlu gecer acida
Onur ege ben yatak odasinda uyumusum cok guxel gelmis ama saat hic ilerlememis
tatlım bebeğim yaşama durumu kalmamış sanırım..bende kalbi atarken nasıl olacak bu iş diye düşünmeden edemiyorum kendimii
canım 4 aylık bebeği kürtj zor parca parca alırlar.Sen normal doğumdan korkuyorsun ama en doğrusu bu canım cünkü biliyorsundur sezeryanda3 doğum hakkın var ve sezeryanında şartları var ege nin nasıl doğduğunu bilmiyorum ama eğer ege sezeryansa şansın var sezeryan olursun bu arada gecmiş olsun
ınsallah oyle bısey olkmaz
14 haftalık gebeyım
bıraz korkuyorum ama genede mecbur yasıyacagız
bazen aglamak gelıyor ıcımden babam fılan yengeme abımın karısına yarın oda yanımda olacak ondan cesaret alırım ınsallah genc bırı ama sert ben daha zayıfım
babam cokmu uzuldu cutemom basına gelmeıdk kalmadı ben dayanamıyorum onun acılarına dıyomus oyle olunca tabı bende uzuluyorum
ama daha cok korku var
pekı ya hersey bıtınce ne dusunecegım
bugun bıraz abımın ıs yerıne gıttım hemen evın altında orada bıraz otrurdum daha kıl tuy ısınden arınmadım banyoda olmadım yengemı beklıyorum bıraz streslıyım mıdem bulanıyor o temızleyecek fılan falan
bu ıslemı yasayan kısıler yazmıs sagolsunlar acaba ılactan ne kadar zaman sonra kurtaja alınırım hersye olup bıtsın evıme geleyım ıstıyorum ve bunu yazarken canım oglum kucagımda oturuyor Allah egecıme uzun omurler versın
Birde neyi dusunuyorum biliyornusunuz
Ben ysrin ne olcagini biliyorum peki ya o biliyormu
Hissediyormu yarin usg bakarss dr ben ekrana bakmayacagim
Kizgun drgilim tabi
Bu saate kadar bir suru inssn vardi sagolsunlar cokta gelenim oldu
19 yssindan beri anne olmays ugrasiyorum 2010 senesinde oldum anne 2013 26 yasindsyim
Sandimki kirdim seytanin bacagini
Keske boyke olmasaydi
Buarada kadesa neden nirmsl yads sexeryan diyosun kotumu benim yontemim cok korkuyorum genede can mi tstli
Bi sigara icsemmi midende cok bulaniyor ama