Derdimi paylaşmak istiyorum

cutemmm valla tatilde bile aklımdaydın iyi olmuşsundur inş dedim ama olmamış maalesef. çok üzüldüm inan. yaşadıkların hiç kolay değil ama güçlü ol arkadaşım iyice dinlen bol su iç. bebeği aldırmanın ne olduğunu anlayamadım ben. yani kaç aylık çocuğu öldürmeyimi düşündü doktor olucak adam..

Iki dr baktii
Durumda bi degisiklik yok kanama ne alemde bilmitirum bugun yatisim yapilcakti korktum temizde drgilim kil tuy
Yarin sabah yatisum yapilcakmis adagidan ilac verceklermis ebeler
Biraz agri cekicen adet sancisi gibi rahim agzi yumusadiginda kurtaja alucaz dedi
Ama nasil kotkuyorum

bebeğimi alıcaklar şimdiii

Yazilanlari okudum bebegin suyu bitmek uzere dr da kanama bir yana bu durum susuz bebek eli ayagi nerde belli bile olmiyor sikisms kalmis filan dedi oncesinde ben co kotu oldum midembbulandi baya baya kustum sonra baya agladim algida secicilik nerrye baksam kucuk bebek baba ve anne gordum ben cocugumu bir aile icindr buyutememistim
Hayallerimde yikildi
Amavsuanda canimin derdine dustim yarin icin tir tir titriyorum desen olucak

senin hayati tehliken söz konusu o zaman yoksa doktorlar da canavar değil niye bebeğe kıysınlar.

canım kürtaj mı olacaksın nasıl olacak? sezaryen değil yani.

demek ki yavrumun kısmeti bu kadarmış

Leyla ege yanimda onun yaninda konusmak istemiyorum
Aradin ama

Dr sezeryana gerek yok
Diyir ilacla rahim agzi yumusagilcak dedi yumusadiginda kurtaja alicaz seni dedi bayilticaz dedi ama benimi kandiriyolar noemal dogummu bu bilmiyorum

Dr kanamadan ziyade su bitmis bebek zaten bugun olmazsa yarin dedi zaten yeterince sikinti cektin gerek yok artik dedi
Biraz kanaman artar yarin dedi uf korkuyorum ya

şimdi okudum cute. çok çok üzüldüm canım. bu durumlarda ne diyeceğimi hiç bilemem. fena oluyorum okuyunca.
Allah yardımcın olsun canım.

Bana dua edin nolur yarin
Normal dogumdan cok korkuyorum ben valla insallah birde ordan aci cekmiyeyim

yok canım doktorlar bu konuda hastaya doğru bilgi vermek zorunda.senin gibi şiddetli kanaması olan birine normal doğum yaptırmazlar sanıyorum.

korkma Allah büyük.bol bol dua et ege için ayakta kalmak zorundasın.

Cute konuna yazmaya elim varmamisti
dua ettim hep senin icin
ama her seyde bir hayir var derler .
Bu kadar kanama hic normal degil cunku
Belki de saglikli bir bebek olmayacakti .
Alan Rabbim yine verir insallah .
Allah yardimcin olsun...

Of insallah kadesacim ya beni kandirip noemal dogurtmaua calisirlarsa.kiyameti koparirim artik :) annemlerde sezeryan olmama izin vermiyo esimdr oule dedi dr yaninda sana ne oluyo sen karisma diyede bizdum onu

Dr bebek zatn bu suuyla yasayamaz ditir hadi olsuda yasadi er yadabgec bu yasaminu devam ettircek bi su miktari degil diyor

Bana dua edin nolur yarin
Normal dogumdan cok korkuyorum ben valla insallah birde ordan aci cekmiyeyim
canım canım,dua edeceğim senin için. herşey iyi olur umarım senin için.. acı çekmezsin inşallah...zaten doktorda acı çekmeyeceğini söylemiş. kendine dikkat et tamammı. bırakma kendini,güçlü ol cutecuğum.

Son düzenleme:

cute çok geçmiş olsun.bebeği alacaklar mı?

canım normal doğum olsaydı bile korkma zaten bebek küçücük

doktorlar en doğrusunu bilir adam bi canlıya durduk yere kıymak ister mi hiç?

çok üzüldük ama elden gelen bişey de yok.Rabbim daha büyük acılar vermesin Ege yi sana bağışlasın İnşallah.

Insallah okypetecim bwlki hersey gecer belki hic hstirlamak bile istemicem bugunu
Insallah kolay olur yarin

Allah egecime uzun omurler versin
Hemen iyilesirsem iki ux gublugune koye gidicem esimin teyzesine
Kafam dagilir
Acaba haftaya cars persembe is basi yaoarmiyim aranizda hic boyle bebegi alinan yokmu

Int arastirirsam bu yintemi korkarim diye bakmiyorum
Annem cok uxgun tabi niye boyle oluyor diyo dr baj kusmayada baslamissin diyor ne demej istediyse
Allah yardim etsin pek cesaretsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…