Iki dr baktii
Durumda bi degisiklik yok kanama ne alemde bilmitirum bugun yatisim yapilcakti korktum temizde drgilim kil tuy
Yarin sabah yatisum yapilcakmis adagidan ilac verceklermis ebeler
Biraz agri cekicen adet sancisi gibi rahim agzi yumusadiginda kurtaja alucaz dedi
Ama nasil kotkuyorum
Iki dr baktii
Durumda bi degisiklik yok kanama ne alemde bilmitirum bugun yatisim yapilcakti korktum temizde drgilim kil tuy
Biraz agri cekicen adet sancisi gibi rahim agzi yumusadiginda kurtaja alucaz dedi
Ama nasil kotkuyorum
şimdi okudum cute. çok çok üzüldüm canım. bu durumlarda ne diyeceğimi hiç bilemem. fena oluyorum okuyunca.Iki dr baktii
Ama nasil kotkuyorum
Dr sezeryana gerek yok
Diyir ilacla rahim agzi yumusagilcak dedi yumusadiginda kurtaja alicaz seni dedi bayilticaz dedi ama benimi kandiriyolar noemal dogummu bu bilmiyorum
Dr kanamadan ziyade su bitmis bebek zaten bugun olmazsa yarin dedi zaten yeterince sikinti cektin gerek yok artik dedi
Biraz kanaman artar yarin dedi uf korkuyorum ya
canım canım,dua edeceğim senin için. herşey iyi olur umarım senin için.. acı çekmezsin inşallah...zaten doktorda acı çekmeyeceğini söylemiş. kendine dikkat et tamammı. bırakma kendini,güçlü ol cutecuğum.Bana dua edin nolur yarin
Normal dogumdan cok korkuyorum ben valla insallah birde ordan aci cekmiyeyim
Of insallah kadesacim ya beni kandirip noemal dogurtmaua calisirlarsa.kiyameti koparirim artik :) annemlerde sezeryan olmama izin vermiyo esimdr oule dedi dr yaninda sana ne oluyo sen karisma diyede bizdum onu
Dr bebek zatn bu suuyla yasayamaz ditir hadi olsuda yasadi er yadabgec bu yasaminu devam ettircek bi su miktari degil diyor
Of insallah kadesacim ya beni kandirip noemal dogurtmaua calisirlarsa.kiyameti koparirim artik :) annemlerde sezeryan olmama izin vermiyo esimdr oule dedi dr yaninda sana ne oluyo sen karisma diyede bizdum onu
Dr bebek zatn bu suuyla yasayamaz ditir hadi olsuda yasadi er yadabgec bu yasaminu devam ettircek bi su miktari degil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?