• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Allahtan hayirlisi
Kanamam hala kesilmemis sasilcak bisey halada bayilmamisim :( 8.30 hast cagirdilar rapor icin gidicemiz adam da bu dun aksamkiymis nasil yapicaz derkem gelin dr sekreterleri ayarlicak filan diyidu belkide durum icin konusulsun diye bilmem artik onyn disinda hersey gercekten normale donermi
Bu kadar sikintidan sonra tekrar bebek denenebilirmi bilmiyorum zaten bunu suanda hic dusunemiyorum

cute kalkar kalkmaz kk yı açtım ne oldu diye..çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki..en önemlisi senin sağlığın bir evladın daha var doktorlar en uygunu ne ise onu yapacaklar mecburen.Allah büyük,sabır sadece sabır..

Oyle be canim oyle kanamam durmamis bakiyorum simdi kendime
Hic nu kadar uxun surmemisti koltukta uyudum yatak odasina gidemedim esinde yan kiltukta.uyumus
9 da hast olucaz genedebyemek yemeden gidicez bakalim kanda gerekebilirmis korkuyorum biraz da

Cuma gunu dogum gunumdu benim daa ilkk yattigim zamanlardan bile hep dogum gunumde karnim cikar soyle boyle diyodum halbuki ben zayifliyorum gobrk mobek hak getire

Mezari olacakmi bebegimin ?
Ne kadar zamanda iyilesirim ? Raoorumu uzatirlarmi buarada is yerinden sutlanirim 40 gun izin filan varmi acaba ? Bunlar cok onemsiz ama bunlarla kafami mesgul ediyorum
Drda bir tane madem cocugunuz var hix riski almayib derim o canada yazik diyor bebegi bir butun olarak usg de goremedik yine suyu az.oldugu icin sikisik duruyo harekette etmedi yibe zaten uzun zamandir boyle en son 11 haftalikken boydan boya gorebildim

Cuma gunu dogum gunumdu benim daa ilkk yattigim zamanlardan bile hep dogum gunumde karnim cikar soyle boyle diyodum halbuki ben zayifliyorum gobrk mobek hak getire

Mezari olacakmi bebegimin ?
Ne kadar zamanda iyilesirim ? Raoorumu uzatirlarmi buarada is yerinden sutlanirim 40 gun izin filan varmi acaba ? Bunlar cok onemsiz ama bunlarla kafami mesgul ediyorum
Drda bir tane madem cocugunuz var hix riski almayib derim o canada yazik diyor bebegi bir butun olarak usg de goremedik yine suyu az.oldugu icin sikisik duruyo harekette etmedi yibe zaten uzun zamandir boyle en son 11 haftalikken boydan boya gorebildim

canım 20.haftadan küçk bebekleri sanıırm aileye vermiyorlar ama sen talep edersen alırsın tabii bebeğini mezarını da yaparsın.ya bunları konuştuğumuza inanamıyorum şu anda off..

raporunu da araştır iyice tabii uzatacaklar riskin var kanaman var insan değil mi bunlar?eğer suyu bitmişse cutecim bebek normal olmayabilir artık gelişme geriliği vb..şeyler olabilir belki doktor onu demek istemiştir..Allah'a emenet ol canım.

cute sana ozelden msj atmak ıstemıstım posta gırısın dolu dıyor:26:

Yok dogumdan sonra rapor verirlermimi is yeri beni zorlayabilirlermi bilmiyorumki
Of Allahim bebegin suyu bitnemis bitmek uzereymis kadesa o kadarda sivi aldim serum verdiler hic cogalmamis ne diyim

Yok dogumdan sonra rapor verirlermimi is yeri beni zorlayabilirlermi bilmiyorumki
Of Allahim bebegin suyu bitnemis bitmek uzereymis kadesa o kadarda sivi aldim serum verdiler hic cogalmamis ne diyim

cute çok üzüldüm canım ya inanki ne d,yeceğim, ne yazacağımı hiç bilmiyorum :(

Rabbim neylerse güzel eyler sağlık şifa nasp etsin sanada kuzum
ne olur üzme kendini. lütfen :25::25::25::25::25::25:

Posta kutumu bosalttim

Nemicim boyke olacagi belliydi ama ben yatmasam otursam diyim sans o kadar kan da gelcekti zoru zoruna duruyidum zaten yatarken gelmiyodu tyvalete gidince geliyidu gerci dum aksadan beri yatarakta geliyo

Dr gittik geldik yine bacaklardan akti
Bebek yasiyor
Ancak durum sikintili bebegin suyi bitmek uzre
Kanama cok 35 gundur nedir bu dedi
Bebek alinmali dedi zaten kalbi duranilie dedi
Hadi olduda kalbi durmadi yasadi uasadi cok sorunlu olur bu ladar erken bu kadar kanama bu kadar agri da ne kadar dayanabilir bu vucud dedi
Geldik eve geri yarin konusun kendi dr dedi
Oyle oyle yani
Zamaninsa cok aglamistim bazi seyler icin meger acilar burdaymis cok baskaymis

cutemm şu anda ne diyebileceğimi bilmiyorummmm:14::14:
inan çok kötü oldum...işe geldim direk sana baktım iyi bir haber varmı diye ama ne yazıkki yine tekrarlamış..
doktor bebek böle giderse Allah korusun özürmü oluşur demek istemiş ömür boyu sizde o da çeker derken..
senin içib risk oluşturuyorsa alsınlar bebeği canım..
çok zor evlat acısı şu anda bunu demek bile bana zor geldi..
Rabbim sabır versin ama zaman en büyük ilaç..inş bir zaman sonra düzeleceksin..
inş bu yaşadıkların hayal gibi gelecek kötü bri rüya gibi..
inş birgün tekrar eşinle bebek düşüneceksiniz...
inan çok üzüldüm kelimeleirn bittiği an...
bugün ne dicek doktor merak ediyorumm senden haber bekliyoruz dualarla burada

Ya allah aşkına birinden borç bulup doğru düzgün bir doktora git n'olur.

Plesantaya bağlı kanamalar bebeğe bağlı kanama değildir, bebeğin sağlıksızlığıyla asla alakalı değildir. Ve düşük haftalı hamileliklerin kanaması asla anneye zarar vermez.

Sen aylarca kanarsın birşey olmaz, 36. haftada 1 saat kanama öldürür bu da rahmin büyüklüğüyle ilgilidir.

Dekolman dedikleri plesanta ayrılması varsa ve bu ayrılma büyüyorsa bebek durmaz. Ama bu bebeğin sağlıksızlığı değildir.

bunları yazdığımda tümünü okumamıştım, hakkında hayırlısı ....

Son düzenleme:
Cute her şerde vardır bir hayır
Bu kadar yüklenme kendine
Sen insansın, süper güçlerin yok
Takdir ilahi artık

Cute yasadiklarina cok uzuldum allah yardimm etsin. Ama sana birsey soylemek istorum. Yakin arkadasim bebgi karninda 3aylikti suyu az demisler. Ama doktor kalbi atiyo demis. Aylar gecti suyu daha da cok azaldi. 7aylikkn doguma aldilar. Bebek susuzluktan ölmus. Ve ozurluymus. Elleri kollari. Seni uzmek istemem ama susuz bebek yasamaz. Biz insanlar bile susuz yasayamayiz. Neolur iyi karar verin. Bu kadar kanama normal degil. Kendi vucuduna ve bebegine iskence cektirme. Allah yaninda olsun kardesim. İyi bak kndine.

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım önemli olan senin canın çünkü bi evladın daha var yaşayamayan birine bunları sölemek çok kolay geliyor diye düşünebilirsin ama bende 2bebeğimi kaybettim üzüldüm ağladım mahvettim kendimi ama şimdi diyorum ki imtahınım bitmedi demek ki daha bunda da var bi hayır gün gelicek Allah en güzel şekilde mükafatlandırıcak beni diyorum

sende dua et Allaha sığın hakkında hayırlısını dile :25:

cute çok geçmiş olsun canım
herşeyin hayırlısı ne olur kötü düşünme
doktorlar en doğrusunu söylerler
Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın
bir çocuğun daha var unutma.. güçlü ol canım
Allah şifa versin...

Canııııııııııııımmmmmmm..... çok çok geçmiş olsun... Her zamna söylediğim gibi Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin.
Konunu okur okumaz telefona sarıldım ama sonra gördümki offsun birde baktım meğer doktorda olacakmışsın şu saatte.
Meraktayım, umarım bütün sıkıntıların geçer, keike bebeciğinle beraber bitse sıkıntıların, ama öyle yada böyle, Ege için sen olman lazım güçlü ol, onu düşün her zaman, daha çabuk düzelir herşey.

Cute cok karamsarsin egeyii dusun.. vardir herseyde bi hayir uzulmr demiyorum ama bu kadar yipratma bunlarida unutucaksin hersey zaman.. egeyi dusun diyorum tekrar onun sana ihtiyaci var. Bu karamsar olma guclu ol. Guclusun sen cunku hic tanimasam seni ne kadar zayif mis derim..

Back