Derdimi paylaşmak istiyorum

Bu gece dogurmazsam iyidir dua edin bu mesaji gorenler ne olcaksa hayirlisi olsun Allah selamete cikarsin
Yataga kadar kan gecti

Cok cok korkuyorum ya yankis dr eline dusersem 3 saat omce banyo olmustum ondanmi oluyo simdi

Dr gittik geldik yine bacaklardan akti
Bebek yasiyor
Ancak durum sikintili bebegin suyi bitmek uzre
Kanama cok 35 gundur nedir bu dedi
Bebek alinmali dedi zaten kalbi duranilie dedi
Hadi olduda kalbi durmadi yasadi uasadi cok sorunlu olur bu ladar erken bu kadar kanama bu kadar agri da ne kadar dayanabilir bu vucud dedi
Geldik eve geri yarin konusun kendi dr dedi
Oyle oyle yani
Zamaninsa cok aglamistim bazi seyler icin meger acilar burdaymis cok baskaymis

Dokunmakalbimw.bugun gecirdigim 3.atak bu dr kalkma demiyo ne yaparsan yap bu kamayacak diyor hepsi bu dunden beri bu ageilarim vardi bu aksam icinmis birazfs pihti dustu
Yarin durum degismezse yarin veya obursu gun sezeryan olacakmisim
Peki ya sonra unutulcakmi bu gunler

Bu gece dogurmazsam iyidir dua edin bu mesaji gorenler ne olcaksa hayirlisi olsun Allah selamete cikarsin
Yataga kadar kan gecti

Allah'ım sana yardım etsin.. bu kadar kanamaya nasıl dayanıyor vücut:S dua edeceğim emin ol edeceğim..

unutulmaz tabi nasıl unutursun dernir ki..ama sen güçlüsün bünyen de öyle..ben bu kadar kanaması olupta ayakta durabilen kimseeyi görmedim..üstüne üstlük nettesin..maşallah sana..hakkında hayırlısı neyse o olsun..gerçekten dua ediyorum..kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum..zor ama sen üstesinden gelebilirsin bence..

Geçecek elbet CUTE gececek...

Bak bu yazdıklarım belki sana kötü şeyler hissettirecek...ama ne olur mantıklı ol...düşün...

Evet Doktor dogru söylemiş.Bende şimdiye kadar müdahale edilmeliydi diye düşündüm yazdıklarını okuyunca ...neden biliyormusun?

DOĞA ÇOK AKILLIDIR.HAMİLELİKLERDE DÜŞÜK DURDUK YERE OLMAZ.DOĞAL SELEKSİYON YANİ SAĞLAM OLMAYANI ELEME OLAYI VARDIR.
Bebek belli ki sağlıklı şartlarda değil.Vücudun hamileliğini sonlandırmak için çok büyük bir çaba sarfediyor.Çünki doğan bunu biliyor.İlla ki bir sorun var.Sende ,rahimde,bebeğin genetiginde bunu Allah bilir ...
Bu kadar KAN KAYBI sanada yazık.Öbür çocuguna da yazık.
Biliyorum annesin,içindeki bebeğide en az oğlun kadar sevdin ,benimsedin ama kaybedersen üzülme ne olur.

HAYIRLISI BUYMUŞ DEMELİSİN.Yaşın o kadar genç ki Cute...Denersiniz yine...Dinlenirsin saglıklı şartlarda,maddi olanaklarında daha düzelir ...Özelde istedigin bir hekime gidip gelebilecek kadar para koyabilirsin kenara.
Yada özel saglık sigortası başlat imkanın olursa...

HAKKINIZDA HAYIRLISI DİYORUM.Bu kadar kan kaybı normal degil.Hep senden gitti.

HAMİLELİGİN DEVAM ETSİN YADA SONLANSIN LÜTFEN DEMİR İLACI--KANSIZLIK TEDAVİSİ İÇİN HEKİMİNİ UYAR...Beslenmene ve dinlenmene dikkat et.

Allah a emanet olun,dilerim herşey güzel olur.Herşey hayırlısına varır...geçmiş olsun

CuteMom geçmiş olsun çok.Bende dua ettim sana.Hayrlısı olsun inş:)

kesinlikle psikomarmelat 'a katılıyorum..çok haklı..maddi imkanlarınız düzelsin belki daha hayırlı bir zamanda yeniden hamile kalırsın..her şey insanlar için..oğlunla vakit geçirerek unutmaya çalışsan biraz olmaz mı..? oğlun sana iyi gelir.. sen bence yeterince dayandın..annelik görevini o melek için fazlasıyla yerine getirdin..daha fazla yorma bünyeni..

Cute cok gecmis olsun ALLAH İNSALLAH bebegini sana bagislar...
Ama senin sagliginda onemli 1 evladin daha var RABBİM yardimcin olsun..

Son düzenleme:
Omrumde evlat acisi yasamakta varmis halbuki bundam 35 gun once hayal kuriyordum egeyle bebege ayni battaniye yirgan nevresim alicam demistim para biriktoriyordum
Bilmiyorum uzuldum ama suanda hala kanamam var bebek saglikliydi ikili testte ama dr bu suyla oda bozulacak omru billah sizde oda cekersiniz ayrica senin durumun karisik buarada int telefondan giriyorum koltukta yatiyorum oykecene
Gerisi hayirlisi nebdiyim kucucuk mezardami ziyaret etmek varmis omrumde Allahim onun adi denizmi olcak simdi aglamak istemiyorum ama engel olamiyorum

Yarın olsun hayrolsun bakalım.Canın daha önemli.Kolay değil tabi ama sana bişey olsa Allah korusun birde küçük çocuğun var bak.Sona Allah ömür verdi ise yaşar tabiki

ne desem boş gelir sana anlayamam yaşadığın acıyı..ama doktorun söylemiş her şeyi..Allah ona da sana da daha büyük acılar yaşatmamak için işaret veriyor sana öyle düşün..ağla rahatlarsın sıkma kendini ağlamamak için bence hem de hiç..Allah yar ve yardımcın olsun...

gerçekten çok üzgünüm. herşey olacağına varır. Allah yardımcın olsun. ooofff yaa.. kim bilir nasıl hissediyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…