- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
önceki söyledikleri ve şimdi bebeği alsınlar demesi falan, önceki ettiği laflar neydi bi hatırlayalım bebeğe bişey olursa seni mahvederim şimdi bebeği alsınlar? yanar döner dicem olmıcak, sinirleri bozulmuş olabilir ama o şimdi kendi sinir bozukluğunun 3-5 katı kadar senin yıprandığını anlamalı, bu adam senin hikayeni biliyo egede yaşadıklarını biliyo eski eşinle yaşadıklarını biliyo, sen rahmim alınırsa dediğinde canın sağolsun demeliydi bence, ne biliyim yaa
Yok yok oda normal degil bi gario ruh halimde erkek oldugu icin maddi problemlerde var onun ixinde sikiliyo ben o sorunu hic dusunmuyorum suanda yada ailem goruyor veriyor hic istemiyoruz ama o erkek olarak baska sorunlar yasiyir ama normal hayatina oda devam edemiyor buna eminim en sin gecen haftaki kanamada soka girmisti benimi toparlasin kendinimi annemi aramistik beni o indirmisti merdivwnlerden
Kadesa 9 da devlet hastanesine gidicem rapor icin herhalde muayne ederler
Randevu 15:30 da 13:00 evden cikariz hem uzak hemde ege tv goruyormus mubarek cop kamyonu istiyor onu alicaz tabi ben arabada otururum
Bu aksam hazirlik var muhtis heycamliyim bilmem anlarmisin beni iyi gorsunler istiyorum beni
Biraz tras kopugu + jilet + su
Biraz korkuyirum banyo olmays ama olmam lazim gercekten,sacim hele kus yuvasi gibi 9 gundur taramiyorum :)
Bugun 3.kanama aniden bosalan
Esim hemen eve geliyo doktora gidicez kanama o gelene kadar durmazsa
cok korkuyorum
Bugun 3.kanama aniden bosalan
Esim hemen eve geliyo doktora gidicez kanama o gelene kadar durmazsa
cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?