Derdimi paylaşmak istiyorum

sen genede bana bakma ben sadece burda yazılan kadarını bilirim sanırım isyanla siz görüşüyodunuz ailece, eşini o daha iyi yorumlar

Bence bu değişimler onunda kotu olduğunu kararsiz kaldigini gösterir. Erkek milleti iste bu kadar kapasite var bunlarda.

Mahvederimi gec canim onu sakayla karisik gebeligim ilk haftalarinda soylemisti sonra kanamanin durmamasini ve suyun durumundan beni o gun ne kadar aglatmisti paylasmistim
Simdi dun bana gezmeyw gidelim diye israr etti kalkin biraz diyor ama agrilarim,var kalkamiyorumki kalkarken agrim oluyor bebwgi alsinlar demesi artik benim durumum ciddi oldugunun benim elimde olmadiginin farkinda oldugu icindir
Ama rahimim alinirsa evet canin sagolsun deseydi 35 gundur tuvalette agrilarla kan doktugumu biliyor allah askina bunu insam omrunde kac kere yasamistir bumu yani butun acilarin bedeli
Uzgunum yarina kadar disimi sikicam bakalim ne diyecek doktorum

Yok yok oda normal degil bi gario ruh halimde erkek oldugu icin maddi problemlerde var onun ixinde sikiliyo ben o sorunu hic dusunmuyorum suanda yada ailem goruyor veriyor hic istemiyoruz ama o erkek olarak baska sorunlar yasiyir ama normal hayatina oda devam edemiyor buna eminim en sin gecen haftaki kanamada soka girmisti benimi toparlasin kendinimi annemi aramistik beni o indirmisti merdivwnlerden

Ve benim yerimde olan herkez bu sorulari sorardi esine
Birde esime egeyi anneme versinler bana bisey olursa filan dedim hatta ise gitti aksama burda ol diyor
Int okuyunca oda etkileniyor herhalde ates karateke diye bi adamin gazetede yazisi var plesanta previa ates karateke yazinca cikiyor
Ne bileyim ya zor zor annwmde diyor biz ne yaptikta biz bunlari yasiyoruz diyo
Belkide bixim sinavimiz degil bu sadece diyebiliyorum anlayin siz artik

Cute çok sıkıntı yaşıyorsun ama umarım bebeğini kucağına hayırlısıyla alınca tüm bunları arkanda bırakacaksın.
Sürhli yatıyorsun, kanamalar, ağrılar, endişeler içindesin, hassas olman çok doğal, ama erkeklerden bilergibi düşünüp, tepki veymelerini bekleme
Vermezler çünkü.
Özellikle karşılarına olabilecek en kötü senaryoyu koyarsan bunu konuşmak yerine daha çok içlerine kapanırlar.
Bece bu kadar hırpalama kendini felaket senaryolarıyla.
Umut sana gereken şu anda.
Olma ihtimali olan şeylere üzülüp kurmak değil.
Bildiğim kadarıyla ne olursa olsun eşinelini bırakacak bir adam değil.
Hele şimdi hiç değil
Ama durumun karşısında çaresiz ve elinden birşey gelmiyor.
Kouu bilen herkes senin için ve bebeğin için dua ediyor eminim
Sende umudunu kaybetme
Çok zor bir süreç ve atlatacağına inanıyorum.

Canim dediğin gibi onunda kendine gör yükü var. Ama en agir yük sende tabi burasivtartismasiz gerçek. Çok zor günler ysdsdiniz raalbbim y uzunuze gulcek inş kuzum. Ailenin uzulmeside normal herkesin farklı bir dinavi var bu rüyada sizinkide buymus canimm. Dua edelim herşey iyi olsun inş kuzum

Kitty insallah sagol ama bilincli mantikli olamiyorum kanama ve agri basladimi dunya duruyor benim icin

Cute gunlerdir okuyorum yazdiklarini ozellikle girip bakiyorum bi gelisme var mi diye..
İns. İyi olacaksin canim hakkinda hayirlisi olsun..
Benim anlamadigim sey sen yerinden kalkinca kiyameti koparan esin disari cikalim diye israr eden yine esin
tuhaff

ay sende cute yok vasiyet yok egeyi anneme versinler falan bunlar nasıl laflar, sen evladınla sınanıyosun ben annemle sınandım 2 ay onkolojide yattı her gün birinin ölüsünün çıktığını görüyoduk servisten, annemin onkolojik bi sorunu olmadığı ortaya çıktı ama bende panik atak hastası oldum, o anlarda bile annem ya ölürse demedim yani, lütfen yapma şunu, o kadar doktora gittin hastaneye gittin harbiden ölümcül bi durum olsa seni eve geri yollarlar mı, en kötü senaryoyu zaten söylemişler bebeğide rahminide alabiliriz diye, şu ölüm fikrini bi at kafandan lütfen

Cute sen çok karamsarsın
Ben 17 yaşımda tüberküloz ( verem ) hastalığına yakalandım
Herkes vah vah pek te genç derken ben ailemi teselli ile uğraştım
Ağzıma maske takılması gerekiyordu babamın eli titredi hıçkıra hıçkıra ağladı koridorda, ben kendi maskemi kendim taktım
Doktor en az 1 ay yatılı tedavi gerekiyor ama 1 ay sonra belli olacak 3 ay , 6 ay veya 1 yıl kalması gerektiği dedi
Ve reşit olmadığımdan istersem refakatçi olarak 1 kişi kalabileceği söylendi

Orada bir sürü hasta ve hastalık vardı
Ki verem de zaten bulaşıcı bir hastalık
Annem kalmak istedi, ben müsade etmedim
Siz gidin, ben söz veriyorum bu hastaneden en erken ben çıkacam dedim
Doktorun söylediği herşeye uydum, hergün bir avuç ilaç içsem de 4 litre suyu bitirip bana dokunmasını engellemeye çalıştım
( Dokunursa hastanede kalma süren uzuyo )
Ve 25 gün sonunda o hastaneden taburcu oldum
Tedavime yatısız devam ettim

Güzel düşün güzel olsun
Tek sağlıkla sınanan sen değilsin
Sen artık koskoca bir kadın, bir annesin..

Sen çok güçlü bir kadınsın.
Bunu da atlatacaksın.

Allah sağlık sıhhat versin.
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Cook az uyumusum ruyamda bir tuvalette hickira hickira agladigimi gordum
insanlar kapiya geliyor sonra bir anda bi arkadasima gittigimi goruyorum bi dedeye benim cocugum olmuyor diyorum tabi bblar ilk tup bebek denememden sonra yasadigim biseydi o dedede bana senin bi tane oglun olcak bemim agzimdan Allahin kulagina demisti cok etkilenmistim tabi uyandigimda egeyi goremedim cok kotu oldum zaman karmasasi yasamis gibi oldum o anda karabasan geldo zaten sik sik gelir
Banyo olucam bu aksam ben bir daha gelmic buraya demistim oraya gidicemya cok heycanliyim annemde egeyi yikadi giyilcekler hazirlandi
Insallah guzel haberde alirizda tamam olur

cute yarın kaçta doktor kontrolün? gelince haber ver bize.

Kadesa 9 da devlet hastanesine gidicem rapor icin herhalde muayne ederler
Randevu 15:30 da 13:00 evden cikariz hem uzak hemde ege tv goruyormus mubarek cop kamyonu istiyor onu alicaz tabi ben arabada otururum
Bu aksam hazirlik var muhtis heycamliyim bilmem anlarmisin beni iyi gorsunler istiyorum beni

Biraz tras kopugu + jilet + su
Biraz korkuyirum banyo olmays ama olmam lazim gercekten,sacim hele kus yuvasi gibi 9 gundur taramiyorum :)

kuzum anlamaz mıyım hiç? ilk hamileliğimde bende yatmıştım hep hiç unutmuyorum yeni büyük bi market açılmıştı da doğum yaptıktan sonra ilk oraya gidicem diye söylenip durmuştum

temizlen güzelce giyin kendini iyi hisset hakkınızda da hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah.

Insallah cok sagol
hem hapis hayati hemde 3.5 seneden beri girmedigim gitmeyi dusunmedigim tup bebek klinigi beni cok heycanlandiriyor
Bu bebegi biz yaptik ama su koyverip duruyo bir bakin suna diyicen :)

Bugun 3.kanama aniden bosalan
Esim hemen eve geliyo doktora gidicez kanama o gelene kadar durmazsa

cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…