Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana superwoman dediğinde "ama sen bi superman değilsin, en az 40 fırın ekmek yemen lazım😏" dicektin kalcaktı öyle
İltifata cıvıkça yükseliyor bakalım eleştiriye gelebiliyor mu ölçcektin hoşlanmadan önce.

Yanlış kelime kullanmış olabilirim dine yakin gibi görünüyor
İlk zamandan dine girerseniz ohoo. Yani beni iterdi bu muhabbet.
Ay ne komik ya eskiden kankalara ne konuşayim derdik şimdi tanimadgimiz insanalra soruluyor tanimadgi insan için. Teknoloji cok garip

İlk zamandan dine girerseniz ohoo. Yani beni iterdi bu muhabbet.
Ay ne komik ya eskiden kankalara ne konuşayim derdik şimdi tanimadgimiz insanalra soruluyor tanimadgi insan için. Teknoloji cok garip
Yok o konulara girmem
E adı üstünde kadınlar kulübü degil mi burasi
Artik burdakilerle kanka gibiyim
Size sormayacamda kime soracam ayol

Bu muhabbetten flört çıkaranları görünce, kendimi bir odun gibi hissettim ya. Bende çoluk çocuk şakalaşıyor etkisi yarattı konuşmalar. Flört böyle mi ediliyor?

Sorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.

Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.

Sen buradakilere bakma gayet de guzel filortlesmissiniz. Yalnizca fazla kaptirma kendini. Erkekler her an konusmayi kesebiliyorlar.
Sadece amin yaz gec kisa cevap ver. Tekrar cevaplayacagi yeni bir hikaye paylas. Ya da guzel bir resmini paylas

Sorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.

Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.
Gunumuzde bu tur konusmalara flort denir olunmus. Ben de yeni ogrendim

Sen buradakilere bakma gayet de guzel filortlesmissiniz. Yalnizca fazla kaptirma kendini. Erkekler her an konusmayi kesebiliyorlar.
Sadece amin yaz gec kisa cevap ver. Tekrar cevaplayacagi yeni bir hikaye paylas. Ya da guzel bir resmini paylas
Cevabi sabah yazayim diyorum belki Gunaydin falan yazar o da Nasil olur

Anlıyorum muhabbet kurmak istiyorsun,ortak noktaları açığa çıkarmak istiyorsun ama bunu aşırı belli ediyorsun.Biraz yavaştan al,çok belli etme istediğini.Ben bile anladım adama hızlıca koştuğunu 😃
Tamam tamam fazla belli ermeyeceğim
Amin insallahi sabah yazsam olur mu peki belki muhabbet devam eder

Sana superwoman dediğinde "ama sen bi superman değilsin, en az 40 fırın ekmek yemen lazım😏" dicektin kalcaktı öyle
İltifata cıvıkça yükseliyor bakalım eleştiriye gelebiliyor mu ölçcektin hoşlanmadan önce.
He öyle deşeydim de koşarak uzaklassaydi benden ışık hızıyla oyle mi

Gunumuzde bu tur konusmalara flort denir olunmus. Ben de yeni ogrendim

Çok basite indirgenmiş muhabbetler resmen. Biz ne bileyim bir şarkı atardık söylemek istediklerimizi alttan alttan söyleyen, kendimizden bahsederdik, karşımızdakine sorular sorardık vs. Böyle bol bol ağlayan gülmeli emojinin olduğu, yoğun geyik muhabbetin neresi flört yahu 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X