Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir hiç yazmadı da zaten

Ya kusura bakma kardeşim bu konuşmalardan bı cacık olmaz.

Güncelleme: Beğendiğim bey bugün instagramda canlı yayın yaptı ofiste masasında kendisi görünür şekilde bende katıldım gerçi katılan tek bendim bana gülümsedi bi kaç kere ay çok tatlıydı ya
Sizce nolacak bu iş?

Nişanlısından ayrılan adama noldu :/

Kafam karıştı ikisiyle de ilgili konunuz var ama sonra insanlar kafanız karışık deyince bozuluyorsunuz

Adam canlı yayın yapıyor, ağlamasını beklemiyorsunuz herhalde. Tabii ki gülümseyecek. Üstelik canlı yayın yapıyorsa başkalarının gelmesini de bekliyordur, haliyle somurtup oturmayacak.

Yani adam size 6 gündür falan tek kelime yazmıyor, açtığı bir canlı yayında gülümsedi diye "nolacak bu iş" moduna mı giriyorsunuz?

Yok o öyle değil işte
Sabah bi hikaye paylaşmıştı bende yanıtladım öyle biraz konuştuk onun üzerine canlı yayın açtı sadece ben oldugumu bildiği halde ara ara gülümsedi uzun uzun

Yok o öyle değil işte
Sabah bi hikaye paylaşmıştı bende yanıtladım öyle biraz konuştuk onun üzerine canlı yayın açtı sadece ben oldugumu bildiği halde ara ara gülümsedi uzun uzun
Yani adam bes alti gun yazmadı. Yine siz yazıp durtunce konustunuz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…