Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu araştırdım diyom evlenmedigine eminim

Hayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
Bana gevşek biri gibi geldi. Hic sevmem gevşek erkekleri.
Ama bir sekilde iletisim kurmuşsunuz iste. Boyle devam edin, gorusunce falan belli olur ne oldugu-nasil devam edecegi...

Adamla bi muhabbetimiz yok ki görüşme gerçekleşsin nasil muhabbet kurcam bilmiyom burdan taktik istedim ama taktik dışında hersey yazıldı çizildi
adam size görüşme teklif etmiyorsa burdakiler ne yapabilir. ille şansınızı denemek istiyorsanız siz görüşme teklif edin. öyle mesajlarından mana çıkararak olmaz yani. ama adamın sizinle görüşmek tanışmak gibi bir isteği yok. sizi yeteri kadar beğenmemiş üzgünüm. herkes bunu anlatmaya çalışıyor ama siz anlamıyorsunuz.

Ben ona mesaj atayim mi peki
Bence atma, o sana yazar gibi duruyor.
ondan bir adim gelsin istersen cevap atacagini düşündüğün storiler paylas. Misal adam galatasarayliysa o saatlerde mac da gosterilen bir kafede esprili birsey yazabilirsin... ya da adam kitap vs paylasan biriyse bir sahaftan birkac kitap alip "sahaf ganimetleri" diye pas atabilirsin. Zaten adam devamını getirir gibi...

Kitap okumayı sevmiyor ama adam koyu gs li hatta bugün gs formalı fotosunu paylaşmış bende beğendim
Gs ile ilgili bisey mi paylasayim storyde

Kitap okumayı sevmiyor ama adam koyu gs li hatta bugün gs formalı fotosunu paylaşmış bende beğendim
Gs ile ilgili bisey mi paylasayim storyde
Yani, simdi degil tabii..biraz onun adim atmasini bekle. Baktin ondan ses yok ama hala aklinda o var, zarf atmak icin icinde GSnin olduğu bisiler paylasabilirsin-esprili bir dille.
Internet islerinden hic anlamam ama flort konusunda da üstüme tanimam
Eski sevgilimle tekrar konuşuyor gibiyiz. Aslinda cook sevgi beslediğim bir insan ama tamamen zit karakterlerde oldugumuz ve baska (ve malesef vizeli) bir ulkede yaşadığı icin ayni ulke sınırlarından ciktigimiz vakit araya sogukluk giriyor ve ayriliyorum. Sonra yine cabalar-yine gorusmeler-masraflar-sonra yine veda ayrilik falan..sacma bir rutinimiz var yillardir...
ben tekrar barisip yine olmayacak birsey icin emek vermek istemedigimden ona birsey yazmıyorum. Yine de (insanlik hali. Insallah bu istekten bir gün kurtulurum ama) iletisimimiz bitmesin diye ondan birşeyler bekliyorum. Velev ki gelmedi... son konusmamizin ustunden bir hafta gecti,iki hafta gecti...
Ben boyle durumda tamamen onu hatirlatan bir sey bulup sanki rastgele oradan geciyormusum da gormusken aklima gelmis gibi bir resim atiyorum.
Gecen zamanlarda mesela, onun bayildigi bir türk aşçi var. Cok salak bir adam-instagramda sürekli gülerek yemek yapan- Bu cocuk o adamin hayrani mesela. Sirf benim oglana resim atarim diye lokantasina gitmistim :)
Ya da onumuzdeki hafta sonu için onun isminin oldugu bir tiyatro oyununa bilet aldim
onun soyadi bir hayvan adi mesela. Onumuzdeki haftalarda gidecegim workshopta onun soyadindaki hayvani cizecegim. Dursun bir kösede, yine aylardan bir gün yazasim gelirse yeni gibi paylasirim onla
Bu sekilde mesela "naber" , "seni ozledim" , "aklimdasin" gibi cumleleri kurmadan, oyle sanki hayatin dogal akisinda - normal -arkadasca bir konuşma baslatabiliyorum^^

Hangi konuşmadan hissettiniz bunu acaba
Onu da söylemeniz beni cok mutlu eder

Genel konuşması öyle, gevşek duruyor. Sizden başka yazdığı kızlar da vardır kesin. Hanginizden yüz bulursa, daha doğrusu hanginizi yatağa atabilirse artık ona yürür. Üzmek istemem ama çok oluru varmış gibi gelmedi.

Anlattıklarınızda dertlik bir durum göremedim. Ah ah Allah başka dert vermesin:)
Ayrıca konuşmalarda etkilenecek bir durumda göremedim. Hiç olgun biri gibi durmuyor yaşına göre baya çocukça konuşmuş.
Bana kalırsa görüşürsenizde etkilenmeyeceksiniz. Şuan mesajlaştığınız için hayalinizde bir kahraman yaratıyorsunuz o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…