Kitap okumayı sevmiyor ama adam koyu gs li hatta bugün gs formalı fotosunu paylaşmış bende beğendim
Gs ile ilgili bisey mi paylasayim storyde
Yani, simdi degil tabii..biraz onun adim atmasini bekle. Baktin ondan ses yok ama hala aklinda o var, zarf atmak icin icinde GSnin olduğu bisiler paylasabilirsin-esprili bir dille.
Internet islerinden hic anlamam ama flort konusunda da üstüme tanimam
Eski sevgilimle tekrar konuşuyor gibiyiz. Aslinda cook sevgi beslediğim bir insan ama tamamen zit karakterlerde oldugumuz ve baska (ve malesef vizeli) bir ulkede yaşadığı icin ayni ulke sınırlarından ciktigimiz vakit araya sogukluk giriyor ve ayriliyorum. Sonra yine cabalar-yine gorusmeler-masraflar-sonra yine veda ayrilik falan..sacma bir rutinimiz var yillardir...
ben tekrar barisip yine olmayacak birsey icin emek vermek istemedigimden ona birsey yazmıyorum. Yine de (insanlik hali. Insallah bu istekten bir gün kurtulurum ama) iletisimimiz bitmesin diye ondan birşeyler bekliyorum. Velev ki gelmedi... son konusmamizin ustunden bir hafta gecti,iki hafta gecti...
Ben boyle durumda tamamen onu hatirlatan bir sey bulup sanki rastgele oradan geciyormusum da gormusken aklima gelmis gibi bir resim atiyorum.
Gecen zamanlarda mesela, onun bayildigi bir türk aşçi var. Cok salak bir adam-instagramda sürekli gülerek yemek yapan- Bu cocuk o adamin hayrani mesela. Sirf benim oglana resim atarim diye lokantasina gitmistim :)
Ya da onumuzdeki hafta sonu için onun isminin oldugu bir tiyatro oyununa bilet aldim
onun soyadi bir hayvan adi mesela. Onumuzdeki haftalarda gidecegim workshopta onun soyadindaki hayvani cizecegim. Dursun bir kösede, yine aylardan bir gün yazasim gelirse yeni gibi paylasirim onla
Bu sekilde mesela "naber" , "seni ozledim" , "aklimdasin" gibi cumleleri kurmadan, oyle sanki hayatin dogal akisinda - normal -arkadasca bir konuşma baslatabiliyorum^^