Tamam, simdi bir restoranda yer ayirtacagim cunku bu aksam konusmazsam, daha sonra çok daha zor olacak. Çünkü bugün mesajima cevap vermedigi için, aksam bas basa kalip konusmamizi saglamis olurum. Mesaj bahane olabilir yani ama sabah beni öylece birakip gittigi aklima geldikcede içim daraliyor... Kendimi okadar aciz ve zavalli hissediyorum ki...
[ı]hiç kimse unutmasın ki herşey insanın kendini sevmesiyle başlar!!!!![/ı]
Bence eşinize söyleyin yer ayırtacağınızı. Knuşmak istediğinizi. şu durumda emrivaki gibi gelebilir. Belki çıkmak istemiyordur. Ya da başka bir programı vardır. Başka bir zamanda, sorun yokken bu jest olabilir ama şu anda belki zorlama gibi gelebilir.
Bizim için yer ayırtıyorum. seninle olmak istiyorum deseniz daha mı iyi olur
Sanirim ben ikinci dogumumdan sonra kendime olan güvenimi kaybettim. Dolabimdaki bütün giysilerimi attim, nasil olsa bunlar bana birdaha olmaz diye (su an çok pismanim çünkü eski kiloma döndüm ama is isten geçti) ve uzunca bir süre kendime normal giyisi alamamistim, hep hamilelik. Saçlarimda degisiklik yaptirdim (çok uzun ve düz saçlarim vardi, biraz kisalttim). Sonra kendime yeniden alis veris yapmaya basladim. Çevremdeki insanlardan tekrar iltifat alinca kendime olan güvenim biraz geri geldi ama esimden bir kez olsun bir iltifat bir tepki alamadim... Ne düsünecegimi bilmiyorum...
ah be arkadaşım ne güzel iki doğum yapmışsın...iki çocuğun olmuş...allah bağışlasın..
ben ilk hamileliğimi dış gebelik olarak yaşadım allah kimseye vermesin 2 yıl oldu hala çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz...eşimle artık sinirlerimiz yıprandı...
senin üzüldüğün şeye bak ne güzel iki evladın olmuş...
yatıp kalkıp sağlıklı olduğunuza şükredin...ne diyim...
Eşimiçin ben de bir ara beni beğemiyor ve sevmiyor diye düşünüyordum.ama iyice düşününce önce kendimi değiştirmeye karar verdim.daha fazla ilgili ve pozitif olmaya çalışıyorum.Geçenlerde ortak bir arkadaşımız dediki eşim için' inana sürekli senden bahsediyor.Seni çok seviyor dedi.'Aslında mutluluk kendi içimizde.Başkalrının bizi mutlu etmesini beklersek daha çok bekleriz.O yüzden onun size yapmadığını düşündüğünüz şeyleri siz ona yapınBakın o zaman nasıl değişecek.Bu arada ben 12 yıllık evliyim.
Su an mesaj yolladi: "Mesaiye kaliyorum"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?