• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum artik!

Eşimiçin ben de bir ara beni beğemiyor ve sevmiyor diye düşünüyordum.ama iyice düşününce önce kendimi değiştirmeye karar verdim.daha fazla ilgili ve pozitif olmaya çalışıyorum.Geçenlerde ortak bir arkadaşımız dediki eşim için' inana sürekli senden bahsediyor.Seni çok seviyor dedi.'Aslında mutluluk kendi içimizde.Başkalrının bizi mutlu etmesini beklersek daha çok bekleriz.O yüzden onun size yapmadığını düşündüğünüz şeyleri siz ona yapınBakın o zaman nasıl değişecek.Bu arada ben 12 yıllık evliyim.

Arkadaslar, ben çalisan bir kadinim. Ve gayet bakimli oldugumu düsünüyorum. Ayda bir kez pedikür ve cilt bakimi için salona gidiyorum, iki haftada birde kaslarimi aldirmak için. Hamilelik dönemlerimde de gayet bakimliydim fakat sonrasinda tabi insan bir dönem raydan çikiyor vücut kendini toparlayana kadar. Her sabah banyomu yapar, makyajimi da saçlarimin bakiminida yapiyorum. Çogu zaman çevremdeki insanlardan iltifat da aliyorum ama esimden bir kez olsun bir iltifat almadim... Eskiden kiskanirdi, sanirim artik kiskanmiyor bile. Ben dekolteli giyen bir kiz degildim, su anda dekolteli giymiyorum yani beni kiskanmasi için pek bir sebepte yok zaten. Evden ise, isten eve, baska bir yerede gittigim yok...

Tamam, simdi bir restoranda yer ayirtacagim cunku bu aksam konusmazsam, daha sonra çok daha zor olacak. Çünkü bugün mesajima cevap vermedigi için, aksam bas basa kalip konusmamizi saglamis olurum. Mesaj bahane olabilir yani ama sabah beni öylece birakip gittigi aklima geldikcede içim daraliyor... Kendimi okadar aciz ve zavalli hissediyorum ki...

Bence eşinize söyleyin yer ayırtacağınızı. Knuşmak istediğinizi. şu durumda emrivaki gibi gelebilir. Belki çıkmak istemiyordur. Ya da başka bir programı vardır. Başka bir zamanda, sorun yokken bu jest olabilir ama şu anda belki zorlama gibi gelebilir.
Bizim için yer ayırtıyorum. seninle olmak istiyorum deseniz daha mı iyi olur

[ı]hiç kimse unutmasın ki herşey insanın kendini sevmesiyle başlar!!!!![/ı]:10:

Sanirim ben ikinci dogumumdan sonra kendime olan güvenimi kaybettim. Dolabimdaki bütün giysilerimi attim, nasil olsa bunlar bana birdaha olmaz diye (su an çok pismanim çünkü eski kiloma döndüm ama is isten geçti) ve uzunca bir süre kendime normal giyisi alamamistim, hep hamilelik. Saçlarimda degisiklik yaptirdim (çok uzun ve düz saçlarim vardi, biraz kisalttim). Sonra kendime yeniden alis veris yapmaya basladim. Çevremdeki insanlardan tekrar iltifat alinca kendime olan güvenim biraz geri geldi ama esimden bir kez olsun bir iltifat bir tepki alamadim... Ne düsünecegimi bilmiyorum... :(

Bence eşinize söyleyin yer ayırtacağınızı. Knuşmak istediğinizi. şu durumda emrivaki gibi gelebilir. Belki çıkmak istemiyordur. Ya da başka bir programı vardır. Başka bir zamanda, sorun yokken bu jest olabilir ama şu anda belki zorlama gibi gelebilir.
Bizim için yer ayırtıyorum. seninle olmak istiyorum deseniz daha mı iyi olur

Normalde kesinlikle karsi çikmaz, bugüne kadar yaptigim programlara hep uymustur ama su durumda bilemiyorum. Acaba evdemi kalsak, birazdan eve gittigimde çocuklari ablamlara versem, o geldiginde de yemek yesek konussak. Ama biliyorum, evde kalirsak konusulmayacak. Sessizce yemegimizi yeriz, sonra o gider banyosunu yapar üzerini degistirip gelir televizyon seyreder yada spora gider. Bende konuyu nasil açacagimi bilemedigim için yine içim içimi yiyerek kalirim :( Konuyu nasil açabilirim ki?

Sanirim ben ikinci dogumumdan sonra kendime olan güvenimi kaybettim. Dolabimdaki bütün giysilerimi attim, nasil olsa bunlar bana birdaha olmaz diye (su an çok pismanim çünkü eski kiloma döndüm ama is isten geçti) ve uzunca bir süre kendime normal giyisi alamamistim, hep hamilelik. Saçlarimda degisiklik yaptirdim (çok uzun ve düz saçlarim vardi, biraz kisalttim). Sonra kendime yeniden alis veris yapmaya basladim. Çevremdeki insanlardan tekrar iltifat alinca kendime olan güvenim biraz geri geldi ama esimden bir kez olsun bir iltifat bir tepki alamadim... Ne düsünecegimi bilmiyorum... :(

ah be arkadaşım ne güzel iki doğum yapmışsın...iki çocuğun olmuş...allah bağışlasın..
ben ilk hamileliğimi dış gebelik olarak yaşadım allah kimseye vermesin 2 yıl oldu hala çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz...eşimle artık sinirlerimiz yıprandı...
senin üzüldüğün şeye bak ne güzel iki evladın olmuş...
yatıp kalkıp sağlıklı olduğunuza şükredin...ne diyim...

ah be arkadaşım ne güzel iki doğum yapmışsın...iki çocuğun olmuş...allah bağışlasın..
ben ilk hamileliğimi dış gebelik olarak yaşadım allah kimseye vermesin 2 yıl oldu hala çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz...eşimle artık sinirlerimiz yıprandı...
senin üzüldüğün şeye bak ne güzel iki evladın olmuş...
yatıp kalkıp sağlıklı olduğunuza şükredin...ne diyim...

Çocuklarimdan hiç sikayetçi degilim! Sakin yanlis anlasilmasin, onlar su an beni tek gülümseten varliklar. Beni nekadar yorsalarda onlar benim canlarim, zaten direnisim onlar için. Ben sürekli yanliz, ilgisiz, sevgisiz olmaktan sikayetciyim. Allah sizede anne baba olmayi nasip eder insallah, dünyanin en güzel seyi. Ama siz birlikte el ele birseyler için ugrasiyorsunuz, ne güzel. Ben ise esimle hiçbirsey paylasamiyorum artik, onun sevgisini hissedemiyorum...

ya hala konu diyosun arkadaşım konu falan acma adam konuşmak istemiyor konuşmak isteyeni kim tutar yapmak istiyosan şöyle akşam cocukları bi yere bırak eşin gelince masaya yemeğe oturun bekle bakalım bişey diycekmi baktın ses yok git sarıl sana ihtiyacım var de ne olucak bakalım

zor bir durum seni bir kadın olarak çok iyi anlıyorz kadınların fıkratı gereği nazlı olurlar erkekler ise yani seven erkekler eşlerinn nazını çeker karşılıklı olur herşey suçu sadececeşinde arama ortada ciddi bir sorun yok ihanet dayak hakaret vs. elbette kavglar olacak hangımızn evnde olmuyor ki tatlım hangimiz hayatnın hergünü mutlu mesut geçiriyor bnce eşininzle iletişim problemnz vr biraz akışına bırak neticede iyi gün ve kötü gün içn evlilkler yapılıyor hemen vazgecmk olmaz üstelk böyle sudan sebeplerle hemde iki tane eminim ki dünya tatlısıdırlar iki çocugun varken yorulmuşsnn belli ama dinlenmek iyi gelecektr sna kafandaki eşim bni sevmiyor vs düşüğncelrn seni üzmesine izin verme her şey güsel olacak de çünkü olacak inanırsan olur eşine saygı ve sadakatını bozma sen kazanrsn ınanıyorum gececek ve sakın aklından kötü şeyler gecrme dua et Rabbim yardmcın olsun

birde söylemem gerekıyor ki dogum sonrası böyle depresyon normaldr ilgisizlk kötü kabul ediyorum ama senn yorgunlugun sadece eşin değil üstüste gelen iki doğum beklentlern ve eşinn bunları verememesi eşinde yorulmuştr belki oda netıcede bır ınsan onunda kırılmaya hakkı var degılmı ama sna hak verıorum tekrr soyluyorum bu sebeplerden yüzünden yuvandan vazgecme eşinle yasamayı ogren mutluta mutszlkta sızn elnzde

Eşimiçin ben de bir ara beni beğemiyor ve sevmiyor diye düşünüyordum.ama iyice düşününce önce kendimi değiştirmeye karar verdim.daha fazla ilgili ve pozitif olmaya çalışıyorum.Geçenlerde ortak bir arkadaşımız dediki eşim için' inana sürekli senden bahsediyor.Seni çok seviyor dedi.'Aslında mutluluk kendi içimizde.Başkalrının bizi mutlu etmesini beklersek daha çok bekleriz.O yüzden onun size yapmadığını düşündüğünüz şeyleri siz ona yapınBakın o zaman nasıl değişecek.Bu arada ben 12 yıllık evliyim.

kesnlikle katılıyorum ne mutlu size ALLAH bozmasn tebrik ediyorum takdir ediyorum sizi

mesaiye kalabilir hemen moralinizi bozmayın bence, evinizde bi plan yapın eşiniz gelince. inanın evde güzel bi sofra, iki mum bile bi erkeği etkileyebiliyor. aranızda güzel bi sevgi var ama çoluk çocuk iş güç derken birbirinizi ihmal etmişsiniz. merak etmeyin düzeleceğini düşünüyorum ben yorumlarınızdan aldığım izlenim olumlu.

Su an mesaj yolladi: "Mesaiye kaliyorum"

Neyse.. Üzülmeyin. Henüz herşeyi düzeltme planınızın başındasınız. Akşam geldiğinde bunu büyütmeyin. Hatta yemek konusunu onun açmasını bekleyin. Belki bir açıklama yapar. Yapmazsa da hemen üzülmek ve gerilmek yok. Yumuşak davranın ona. Sorun çıkartan biri olarak görmesin artık sizi.
Yavaş yavaş düzelecektir inşallah.
Sizin artık farklı olduğunuzu zamanla anlamasını sağlayın

Insallah düzelir arkadaslar, sayenizde biraz güç buldum, motive oldum...

Telefonumda mesaj görünce çok heyecanlandim:
- Acaba güzel seylermi yazdi, seni seviyorum, aksam konusuruz, herseyi unutalim gibi... Bende hemen: seni çok seviyorum, çok özledim diye cevap yazmak istedim...
- Bir yandan da acaba beni suçlayacak seylermi yazdi diye düsündüm, senin yüzünden geldik bu duruma, sana sormali, bu konuda konusmak istemiyorum gibi... Mesaji açmak istemedim...

Ama benim mesajima cevap degilmis :( Normalde mesajlarinin sonunda hep öptüm derdi ama o bile yok...

emin olun eşinizi değiştirebilmek sizin elinizde, ne zorluklar atlatmışsınız. onu kaybetmenin eşiğinden dönmüşsünüz. bunları düşünün. güzel bir yuvanız var. allah sağlık versin, sorunları çok da büyütmemek lazım,eşinizin yanınızda olması bile aslında büyük bi şans. o atmıyorsa siz atın. cevap vermeyince de sinirlenmeyin. bişey beklemeden ona iyi davrandığını görmesi lazım. :34:

sen nasıl davranacağını artık şaşırmışsın çünkü bu adam bir zamanlar senin için ölüme bile gitmişti.. ilginin bini bin paraydı..şimdi ne oldu da böyle oldu değil mi??bıktı ya da yoruldu .. ama ben şunu söyliyim..şimdi hem küsüm diyorsun hem mesaj atıyorsun..ne olacak bizim durumumuz diyorsun..buna karar verecek sensin bence..ayrıca evden kovdu gitmedim ne demek..hem nefret ediyosun, soğuksun hemde o evde ısrarla oturuyosun..sen bu evliliği kurtarmaya mı çalışıyorsun yoksa yıkmaya mı ? o yüzden kararını ver adam da şaşırmış belli ki..senden olumlu ya da olumsuz bir davranış bekliyor..ama sen böyle yaşlılar gibi evin bir köşesinde uyuyup otururarak vakit öldürüyosun..şimdi sana tavsiye kararını ver evliliğini kurtaracaksan da yıkacaksan da adımların o dogrultuda olsun..

Ya arkadaşlar biraz morale ihtiyacı var arkadaşımızın o kadar bizler hiç mi böyle durumlarla karşılaşmıyoruz bir kadın durduk yere ayy bugün çok sıkıldım kocamla kavga etmelimiyim diyor yani elbette kimse istemez evliliğin kötü olması karar vermek öyle kolay olmuo herkes yaşadını bilir bence eşin ilk adımı senden bekliyordur mesaiye kalmış dün eşin keşke yanına sen gitseydin iyileşmek sizin elinizde unutma çok duyarlıyım bu konulara herkes mutlu olsun kimse üzülmesin

nasıl geçti tavsiyelere uyabildinmi yada neler yaptın nasıl bir akşamdı

Allahım inşaallah bir nebzede olsa güzel olmuştur...

Back
X