Hepinize çok tesekkür ederim, en azindan biraz sakinlesmemi sagladiniz... Ben hatali oldugumu kabul ediyorum ama bugün hiçbirsey olmamis gibi tekrar yatakta yatarsam, hiç birsey olmamis gibi davranirsam, beni birdaha ciddiye almayacagini düsünüyorum. Ve o bu suskunlugunun ise yaradigini düsünecek ama benim amacim onu konusturabilmekti... Ayrica mesajima da hala cevap vermedi...
Evliliklerde yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ben. Bazen beden dili herşeyi daha iyi anlatır gibi geliyor bana, sırtını dönüp yatmak bile bir iletişim biçimidir ama yatak ayırmak iletişimi tamamen koparır.
Çok dogru ama o an çok kötü durumdaydim, kendimi çok kötü hissediyordum. Çok sevgisizce birlikte olmustuk, artik bu sekilde istemiyordum. Oda bunun farkindaydi, asagi geldi ve iyi olup olmadigimi sordu, iyiyim dedim ve yukari gitti uyudu, bende koltuga uzandim, televizyonu açtim agladim. Yanima gelir diye bekledim, neden böyle oldugumuzu konusuruz diye düsündüm. Ama gelmedi...
Çok dogru ama o an çok kötü durumdaydim, kendimi çok kötü hissediyordum. Çok sevgisizce birlikte olmustuk, artik bu sekilde istemiyordum. Oda bunun farkindaydi, asagi geldi ve iyi olup olmadigimi sordu, iyiyim dedim ve yukari gitti uyudu, bende koltuga uzandim, televizyonu açtim agladim. Yanima gelir diye bekledim, neden böyle oldugumuzu konusuruz diye düsündüm. Ama gelmedi...
Hepinize çok tesekkür ederim, en azindan biraz sakinlesmemi sagladiniz... Ben hatali oldugumu kabul ediyorum ama bugün hiçbirsey olmamis gibi tekrar yatakta yatarsam, hiç birsey olmamis gibi davranirsam, beni birdaha ciddiye almayacagini düsünüyorum. Ve o bu suskunlugunun ise yaradigini düsünecek ama benim amacim onu konusturabilmekti... Ayrica mesajima da hala cevap vermedi...
deepinside86 cok tatlisin ya, deminki yorumunu okurken affina siginarak inan birden kendimi tutamayip güldüm ( coktandir böyle icten gülmemistim, Allah senide güldürsün ).
Hani yazmissin ya yüksek sesle okudum annem ve anneannemde ve ben ayni karardayiz diye.
Gözümde canlardirdim anneanne örgü örüyor ve dinliyor annende mutfakta tencere tabak diziyor, sende onlara okuyorsun...cok tatlisiniz ya
Hep böyle mutlu olun emi?
vallaha ortada çokta buyuk bir sorun yok zaman zaman herkes bunalır iş hayatı ev hayatı yorucudur bu hem bay hemde bayan ıcın gecerlıdır ama senın durumun kocanın ılgısızlıgınden sıkayetcısın ama soyle dusun bırde sen ne kadar ılgı gosterdın kı kocana hı? yatagı ayırmak eve geldıgınde ssoguk bır ınsanla karsılasmak bunları gordugu ıcın ılgısız bence erkekler cocuk gıbıdır ya azıcık ılgıyle sevkatle yapamayacakları sey yok.
sen bugun kalk bır guzel gıyın guzel bır sofra yap evlisin esin ve çocuklarının babası herseyı onla yasadın gordun gururlu olmak demek esıne ılgı alaka gosterdın dıye gurursuz olmak anlamına gelmıyo guzel dusun ıyı seyler dusun evını yuvanı tekrardan ayaga kaldır ınan kendını yenıden bulmus olacaksın o zaman esininde yaklasımları degısecek bır hıc ugruna boyle davranıp ne kendını üz nede cocuklarını...
Tamam, simdi bir restoranda yer ayirtacagim cunku bu aksam konusmazsam, daha sonra çok daha zor olacak. Çünkü bugün mesajima cevap vermedigi için, aksam bas basa kalip konusmamizi saglamis olurum. Mesaj bahane olabilir yani ama sabah beni öylece birakip gittigi aklima geldikcede içim daraliyor... Kendimi okadar aciz ve zavalli hissediyorum ki...
Hayir aciz hissetme, zavallida hissetme, biz kadinlar cok güclüyüz.
Ben hep o reklam sarkisina bayilmisimdir: cocukda yaparim, kariyerde....
Herseyi pozitif görmeye calisin.
Iki tane saglikli cocuklariniz var. Daha ne olsun kardesim ya? Daha ne olsun?
Ben senin gibi hayati kendisine dar edenleri hastaneye cagiriyorum, gelin bir gün hastanede sizlere hastalari ve onlarin öykülerini anlatayim diyorum. Birden herkes positif oluyor, tamam haklisin diyip düzeliyorlar.
Bazen biz insanlara arada bir hatirlatma yapmak lazim, hayatin kiymetini bilmiyoruz, bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?