• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum artik!

Bunun yolu bu değil ki. Ceza verir gibi.
Sanırım o da şu anda sizi cezalandırıyor

Hepinize çok tesekkür ederim, en azindan biraz sakinlesmemi sagladiniz... Ben hatali oldugumu kabul ediyorum ama bugün hiçbirsey olmamis gibi tekrar yatakta yatarsam, hiç birsey olmamis gibi davranirsam, beni birdaha ciddiye almayacagini düsünüyorum. Ve o bu suskunlugunun ise yaradigini düsünecek ama benim amacim onu konusturabilmekti... Ayrica mesajima da hala cevap vermedi...

Ben böyle düşünmüyorum.
Bu durumdaki erkek ne düşünür :
"Öfff şimdi yine eve gidicem beş karış surat...Hep tatsızlık,düzelene kadar evde huzur yok..."

Bir kere olsun şaşırt onu,şoke et.Hiçbirşey olmamış gibi,hatta fazla iyi davran.
Bu bir güç savaşı değil,birşey kaybetmezsin.
Aksine eşin afallar,seninle ilgili kurduğu tüm mantık alt üst olur ve bana kalırsa seve seve yeni duruma uyum sağlar.
Denemekten zarar gelmez.

Evliliklerde yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ben. Bazen beden dili herşeyi daha iyi anlatır gibi geliyor bana, sırtını dönüp yatmak bile bir iletişim biçimidir ama yatak ayırmak iletişimi tamamen koparır.

Evliliklerde yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ben. Bazen beden dili herşeyi daha iyi anlatır gibi geliyor bana, sırtını dönüp yatmak bile bir iletişim biçimidir ama yatak ayırmak iletişimi tamamen koparır.

Çok dogru ama o an çok kötü durumdaydim, kendimi çok kötü hissediyordum. Çok sevgisizce birlikte olmustuk, artik bu sekilde istemiyordum. Oda bunun farkindaydi, asagi geldi ve iyi olup olmadigimi sordu, iyiyim dedim ve yukari gitti uyudu, bende koltuga uzandim, televizyonu açtim agladim. Yanima gelir diye bekledim, neden böyle oldugumuzu konusuruz diye düsündüm. Ama gelmedi...

Çok dogru ama o an çok kötü durumdaydim, kendimi çok kötü hissediyordum. Çok sevgisizce birlikte olmustuk, artik bu sekilde istemiyordum. Oda bunun farkindaydi, asagi geldi ve iyi olup olmadigimi sordu, iyiyim dedim ve yukari gitti uyudu, bende koltuga uzandim, televizyonu açtim agladim. Yanima gelir diye bekledim, neden böyle oldugumuzu konusuruz diye düsündüm. Ama gelmedi...

Eşiniz de kendini kötü hissediyor olabilir. Sizin onu istemediğinizi anlamış olabilir. Yorulmuşsunuz ikiniz de. Eşinize birşey anlatmak için başka bir yol seçmeyin. Sakince, az kelimeyle istediklerinizi, istemediklerinizi anlatın. Onu önemsediğinizi hissettirin. Birşeylerin hemen düzelmesini beklemeyin. Uç davranışlarda bulunmaktan kaçının. Tepkileriniz uçlarda olmasın yani. Bir süre böyle deneyin. Bakalım ne olacak.

Konunuzda yorulmuş bir adam gördüm..

Mutlaka sizin de hatalarınız vardır... fakat hiçbişey yokmuş gibi, sevgisizce birliktelikte kendinizi kötü hissetmeniz gayet normal...

Yine gidip yatağınıza yatmayın belki ama bazı şeyleri düzeltmek için siz de birşeyler yapın...

Birlikte olmayın mesela ama güleryüz, anlayış, ilgi alaka...

Çözülmeyecek sorunlar değil.... ama sırf eşiniz istiyor diye birlikte olmayın, kendinize olan saygınızı yitirmeyin...

Hepinize çok tesekkür ederim, en azindan biraz sakinlesmemi sagladiniz... Ben hatali oldugumu kabul ediyorum ama bugün hiçbirsey olmamis gibi tekrar yatakta yatarsam, hiç birsey olmamis gibi davranirsam, beni birdaha ciddiye almayacagini düsünüyorum. Ve o bu suskunlugunun ise yaradigini düsünecek ama benim amacim onu konusturabilmekti... Ayrica mesajima da hala cevap vermedi...

yani enişte makul bir insanmış, mesajına cevap atsa kötü olucak belki de. kavga etmemek için susuyor senin kendi kendine düşünmeni sağlıyor, ben olsam o kadar detaylı düşünmeden kocamı kazanmak için bu akşam bütün kadınlığımı, güler yüzlü hallerimi takınır akabinde de psikolojik destek olayını eşimle paylaşırdım, hayat çok kısa, gel güzel günlerinizden yeme, ben bugün düşünme imkanı buldum diye konuya gir,

Bugüne kadar ondan adım atmasını beklemişsin ama şimdi elin bomboş. Sen bi adım at bakalım ne yapacak? Kendini gurursuz vs gibi de hissetme ayrıca o senin kocan... Aranızda elle tutulur bi sorun görünmüyor. İletişim kopukluğu ve ilgisizlik var sadece ama aşılamayacak seyler değil.

Bir adım at sen, gerisi Allahtan...

Çocukları ailene ya da başka birine emanet etsen, güzel bir akşam yemeği organize etsen dışarda, içinde bulunduğun durumu, yaşadığın depresyonu, onun eksikliklerini güzelle bir dille anlatsan nasıl olur?

erkekler böyledir güzelim, idare etmek genellikle kadına düşer, seni de kolay kolay anlamaz... evliliğin yürümesi senin elinde, bazı yaptıklarını görmezden gel, yuvayı dişi kuş yapar.

yıpranmışsınız, ama erkekler bunu konuşarak aşamıyorlar malesef. ilgi ve sevgi göremiyorlarsa, eve geldiklerinde yüzünü asan mutsuz bi kadın, yatakta yanında bile olmayan bi kadınla konuşarak sorun çözmeyi başaramıyorlar. sorun çözme yöntemlerimiz farklı onlarla. bence de eşinizi şaşırtın ve eski günlerinizi canlandırmaya çalışın. çocuklarınızı ailenize falan bıraksanız bi iki gün başbaşa tatil yapsanız iyi olur gibi geldi bana.

eşin benim eşime benziyor sen de bana. anlıyorum sürekli konuşmak, tartışmak sorunu çözmek istiyorsun. o ise susarak tepkisiz kalarak sorunun çözüleceğini sanıyor. sen de sus ama küsme, sadece tartışmacı, suçlayıcı olma. konuşmak isterse lafını bölmeden, sinirlensen de belli etmeden sakince dinle. gidip sarılma ama yanında yat. muhtemelen sana o sarılacaktır. böylelikle ilk adımı o atmış gibi olacak gururunun kırıldığını düşünmeyeceksin. sarılırsa uzaklaşmaya çalışma ama hoşuna gittiğini belirtecek kadar da olsa sarıl.

sorununuz umarım hallolur. Allah'a şükür biz şuan çok iyiyiz. maaşallah.

inşallah siz de iyi olacaksınız. kendini üzme

deepinside86 cok tatlisin ya, deminki yorumunu okurken affina siginarak inan birden kendimi tutamayip güldüm ( coktandir böyle icten gülmemistim, Allah senide güldürsün ).
Hani yazmissin ya yüksek sesle okudum annem ve anneannemde ve ben ayni karardayiz diye.
Gözümde canlardirdim anneanne örgü örüyor ve dinliyor annende mutfakta tencere tabak diziyor, sende onlara okuyorsun...cok tatlisiniz ya
Hep böyle mutlu olun emi?

Son düzenleme:
vallaha ortada çokta buyuk bir sorun yok zaman zaman herkes bunalır iş hayatı ev hayatı yorucudur bu hem bay hemde bayan ıcın gecerlıdır ama senın durumun kocanın ılgısızlıgınden sıkayetcısın ama soyle dusun bırde sen ne kadar ılgı gosterdın kı kocana hı? yatagı ayırmak eve geldıgınde ssoguk bır ınsanla karsılasmak bunları gordugu ıcın ılgısız bence erkekler cocuk gıbıdır ya azıcık ılgıyle sevkatle yapamayacakları sey yok.

sen bugun kalk bır guzel gıyın guzel bır sofra yap evlisin esin ve çocuklarının babası herseyı onla yasadın gordun gururlu olmak demek esıne ılgı alaka gosterdın dıye gurursuz olmak anlamına gelmıyo guzel dusun ıyı seyler dusun evını yuvanı tekrardan ayaga kaldır ınan kendını yenıden bulmus olacaksın o zaman esininde yaklasımları degısecek bır hıc ugruna boyle davranıp ne kendını üz nede cocuklarını...
:31::31:

deepinside86 cok tatlisin ya, deminki yorumunu okurken affina siginarak inan birden kendimi tutamayip güldüm ( coktandir böyle icten gülmemistim, Allah senide güldürsün ).
Hani yazmissin ya yüksek sesle okudum annem ve anneannemde ve ben ayni karardayiz diye.
Gözümde canlardirdim anneanne örgü örüyor ve dinliyor annende mutfakta tencere tabak diziyor, sende onlara okuyorsun...cok tatlisiniz ya
Hep böyle mutlu olun emi?

çok teşekkür ederim cnmm aminnnn inşallah, ağzın bal yesin emi :21: aynen gözünde canlandırdığın moddaydık bu kadar olur yaa, annem mutfaktan geldi içeri aa olur mu böyle bu akşam kocası geldiğinde kapıyı açsın güleryüzlü olsun olmaz böyle hemen yaz bu dediklerimi dedi, ananem de annen haklı olmaz böyle kız çok fazla nazlanmak istemiş aman uzatmasın da adamı kaçırmasın dedi :) bana sadece büyüklerimin söylediklerini toparlayarak yazmak kaldı :)

kusura bakma ama ben sende daha çok hata gördüm. ilk başta olan tavrın vs. Çocuk meselesine gelelim. 2 tane çocuk doğuran herkes böyle duyarsız olmaması gerek. Bu çocuklar gece hiç mi uyumuyor? Tamam yorgun olabilirsin ama eşinde bir o kadar ilgi istiyor. Benimde 2 tane çocuğum var. Bizde tartışyoruz ama aramıza mesafe sokmuyoruz. o uzaklaşacak gibi olsun hemen gel yanıma diyorum :54: Çocuklar uyuduğunda hemen bir çay demliyorum karşılıklı yorgunluk çayı içiyorum. Kuaföre bile vakit ayıramadığım için aldım bir düzleştirici, maşa evde yapıyorum, kaşımı bile evde alıyorum...Sülenemediğim zamanlar en azından bir duş alıp temiz olmaya özen gösteriyorum eşim yapmasa bile. çocuklar var duş alamadım hemen ıslak mendille vücudumu temizliyorum bir parfüm sıkıyorum tamamdır. bence sen herşeyi boşvermişsin ve bunu çekmediği için kocana kıızyorsun. sen kendini topla gör bak eşin nasıl düzeliyor. Eşin geleceğinde motive et kendini. Şöyle geç aynanın karşısına. Bir tarak, bir rimel, bir parlatıcı bir dekolteli tişört işi çözer. Evde istnemyediğini hissettirirsen erkeğe o da mesajı hemen kapar. Özel günlerinde yapmadığı şeylerden bahsetmişsin sen yaptın mı peki sana düşenleri ? Eşin mesaj atmış ulaşmamaış sen hazırlanmamışsın. Bir kere o gün bir yere gitmesen bile hazır bir şekilde eşini beklemen gerek... O zaman eli boş gelirse o utansın. Sen kendini yola sok o da yola girer hiç merak etme. Bazen ben diyorum Bir kadın Kocasının Fahişesi olması gerek. belki ağır bir kelime ama Dışarıdaki kadınlar kocan için kolay lokma olabilir önemli olan kocanın onları görmemesi. 2 çocuğun için önce ruh sağlığına kavuş sonra herşeyin değiştiğini göreceksin..... Benim eşim tv izlemek ister yanına sokulurum 5 dakika sonra tv kapanır :1: İlla ilişki için değil muhabbet için... Bunları bir düşün. Kadının yükü çok fazla maalesef. Ama sen ev hanımısın ve muhakak zaman bulursun. çalışıpta bunları yapabilen nice kadınlar var....

Son düzenleme:
vallaha ortada çokta buyuk bir sorun yok zaman zaman herkes bunalır iş hayatı ev hayatı yorucudur bu hem bay hemde bayan ıcın gecerlıdır ama senın durumun kocanın ılgısızlıgınden sıkayetcısın ama soyle dusun bırde sen ne kadar ılgı gosterdın kı kocana hı? yatagı ayırmak eve geldıgınde ssoguk bır ınsanla karsılasmak bunları gordugu ıcın ılgısız bence erkekler cocuk gıbıdır ya azıcık ılgıyle sevkatle yapamayacakları sey yok.

sen bugun kalk bır guzel gıyın guzel bır sofra yap evlisin esin ve çocuklarının babası herseyı onla yasadın gordun gururlu olmak demek esıne ılgı alaka gosterdın dıye gurursuz olmak anlamına gelmıyo guzel dusun ıyı seyler dusun evını yuvanı tekrardan ayaga kaldır ınan kendını yenıden bulmus olacaksın o zaman esininde yaklasımları degısecek bır hıc ugruna boyle davranıp ne kendını üz nede cocuklarını...
:31::31:

Tamam, simdi bir restoranda yer ayirtacagim cunku bu aksam konusmazsam, daha sonra çok daha zor olacak. Çünkü bugün mesajima cevap vermedigi için, aksam bas basa kalip konusmamizi saglamis olurum. Mesaj bahane olabilir yani ama sabah beni öylece birakip gittigi aklima geldikcede içim daraliyor... Kendimi okadar aciz ve zavalli hissediyorum ki...

Tamam, simdi bir restoranda yer ayirtacagim cunku bu aksam konusmazsam, daha sonra çok daha zor olacak. Çünkü bugün mesajima cevap vermedigi için, aksam bas basa kalip konusmamizi saglamis olurum. Mesaj bahane olabilir yani ama sabah beni öylece birakip gittigi aklima geldikcede içim daraliyor... Kendimi okadar aciz ve zavalli hissediyorum ki...

sen bılırsın bence evınde ellerınle kendın mukellef bır sofra kur boylesı daha ıyı olur ama yınede sen bılırsın ayrıca kotu dusuncelerı sil aklından su anda kırgınsın ondan oyle dusunuyorsun guzel seyler ıstıyorsan guzel seyler dusun uzme artık kendını bız bayanlar cok cabuk kırılıp darılıp kusuyoruz ama erkekler oyle degıl sanırsın kı taşlar mübarekler ama onlarında oyle olmadı aşikar. sen sımdı gıt guzelce hazırlan aksam ıcın ve ılımlı ol sevecen guler yuzlu ol gor bak nasıl hersey duzelecek.:29:

Hayir aciz hissetme, zavallida hissetme, biz kadinlar cok güclüyüz.
Ben hep o reklam sarkisina bayilmisimdir: cocukda yaparim, kariyerde....
Herseyi pozitif görmeye calisin.
Iki tane saglikli cocuklariniz var. Daha ne olsun kardesim ya? Daha ne olsun?
Ben senin gibi hayati kendisine dar edenleri hastaneye cagiriyorum, gelin bir gün hastanede sizlere hastalari ve onlarin öykülerini anlatayim diyorum. Birden herkes positif oluyor, tamam haklisin diyip düzeliyorlar.
Bazen biz insanlara arada bir hatirlatma yapmak lazim, hayatin kiymetini bilmiyoruz, bilmiyoruz :19:

Aynen çocuklar ayak bağı değil, Evin neşesidir. Çocuklarınızı nasıl görürseniz öylede rahat edersiniz. Biz kızıma diyoruz hadi şimdi anne babanın birlikte vakit geçirme zamanı. gidiyor odasına. mecbur kalmadıkça gelmiyor. bazen odasına gidiyoruz napıyorsun, sizi rahatsız etmemek için burda kitaba bakıyorum. yani çocuklar aslında öyle akıllı öyle bir nimet ki. bende senin yaşlarda evlendim. bende doğum sonrası psikolojik sorun yaşadım. hepsini eşimle aştım. onu kendimden itmedim sana ihtiyacım var dedim. Şimdi o günleri aştık şükür. Zorlukları aşınca sevgi daha kuvvetli oluyor, birbirne kenetleniyorsun....

Son düzenleme:
Hayir aciz hissetme, zavallida hissetme, biz kadinlar cok güclüyüz.
Ben hep o reklam sarkisina bayilmisimdir: cocukda yaparim, kariyerde....
Herseyi pozitif görmeye calisin.
Iki tane saglikli cocuklariniz var. Daha ne olsun kardesim ya? Daha ne olsun?
Ben senin gibi hayati kendisine dar edenleri hastaneye cagiriyorum, gelin bir gün hastanede sizlere hastalari ve onlarin öykülerini anlatayim diyorum. Birden herkes positif oluyor, tamam haklisin diyip düzeliyorlar.
Bazen biz insanlara arada bir hatirlatma yapmak lazim, hayatin kiymetini bilmiyoruz, bilmiyoruz :19:

hayata nasıl baktıgımızla ılgı bır olay. insan neyı gormek isterse onu gorur neyi duymak ısterse onu duyarmıs bu iş cidden boyle. acız degilsin zavallalıda degilsin arkadasım bencede artık bir silkelen ve kendine gel hi nedersin..:4::4:

Back