Davayı açtım simdi kararlı ve dik durma zamanı

Zaten bu kadar yaşanan şeyden sonra boşanmayı kabul etmemek de karaktersizlik ve nasıl insanlar olduklarını ailecek sergiliyorlar

Zaten bu kadar yaşanan şeyden sonra boşanmayı kabul etmemek de karaktersizlik ve nasıl insanlar olduklarını ailecek sergiliyorlar
Ebrucugum, yaşadıklarının benzerini ben de yaşadım. Üstelik şizofren raporu olan bir eşti. Ben de kendi memleketime tayin istedim. Yepyeni bir hayatim oldu. Sevdiğim memleketimde evladimla harika bir hayat sürüyorum. Güçlü kadın olmak budur! Çok sağlam bir şekilde ilerliyorsun. Emin ol çok güzel günler gelecek. Güzelleşecek, daha mutlu olacaksın. Dünya varmış diyeceksin. Emin ol, sabret, ışık çok yakın.

Peki siz evlendikten sonra mı oldu bu şizofren raporu nasıl evlendiniz .. sizin adınıza çok sevindim inşallah bende o günlere gelecem
Sizin boşanma süreci nasıl oldu çok uzadı mı
Tayin kafamı çok kurcaliyo olmazsa istifa edecem

Benden evvel varmış raporları, oralar çok karışık. Ben tabii ki bilmiyordum. Anlaşmalı boşandım ben canım kendisine rüşvet vererek neredeyse. :) Zorluk çikarmasin diye bilgisayar falan aldım, arabayı verdim vs... Valiye çıktım ben, uzaklaştırma kararlarını falan gösterdim. Beni buradan tayin etmezseniz ölüm çıkabilir buradan, dedim. 3 4 ay sonra tayinim çıktı. Tabii o süreç çok zordu, anlatsam ağlarsın ama geçti ve güneş doğdu çok şükür. Sakin istifa etmeyi falan düşünme. Ekmeğin o senin, güvencen. Çocuğuna onunla bakacaksın. Babasından hayır yok belli ki. Bir süre dişini sık sakin istifa etme. Gör bak her şey yoluna girecek.

Gel gitler yasanan normal. Bosanma travmasi bitene kadar gelgit yasayacaksin arada. Bazen ozleyeceksin bazen sana yaptiklari kotu seyler aklina gelecek. Hediye ettigin gomlegi giymesi senin icin birsey ifade edebilir ama onun icin bu cok siradan. Bu tip seylere anlam yukleme. Avukatim bosanma suresince onunla iletisimi kes demisti. Sana da tavsiye ederim. Bu toparlamani da cabuklastirir.

Bende aynı durumdayım eşim çok şey yaşattı bana şimdi nispeten düzeldi şiddet yok ezdirmçyor kimseye ama kıskanç küfür ediyor hakaret ediyor.. Bende boşanıyorum ilk sevdiğim adamdı.. 4.yılımıza girdik 100 kere ayrıldık ne o ne ben bırakamadık ama olmayınca olmuyor.. Severek ayrılıyoruz şuanda.. İnşallah pişman olmam diyorum bende.. 25 gün kaldı davaöa ve tek celse anlaşmalı =)

Ah be kuzum simdi obur konunu okudum
Neler cekmissin , pisman falan olmazsin
Aferin sana, o kadar cok takdir ettim ki seni , kizin cok sansli senin gibi bir annesi oldugu icin
Sakin uzulme , hersey guzel olacak merak etme
Konuyu nerden bulabilirim

T
Tayin icin elimden geleni yapacam ama olmazsa mecbur istifa edecem onunla aynı yerde yaşayamam inşallah en kısa zamanda olur
Bayram tatili bitsin ilk işim o olacak

Yani söyle diyeyim dışarıdaydı zaten 2 ay sonra gelmişti ve bir hafta sonra ilk defa ilk defa gördüm eşyalarının arasından özellikle o şiiri alması da dikkatimi çekti bi an saçma sapan duygusallık yaptim sanırım haklisiniz

Anlaşmalı olması sizin için çok iyi sizin adınıza sevindim allah yardımcın olsun

Duygusal manipülasyon ile sizi etkilemek için sizin aldığınız gömlek ile gelmiş ve eşyalarının arasına size yazdığı şiirleri almış. Bu süreçte iletişim kurmamanız sizi daha fazla üzmesinin önüne geçer. Tek kullanabileceği alan anılara oynayıp sizi oradan etkilemeye çalışmak olacaktır. O da işe yaramazsa muhtemelen saldırganlığını yeniden gösterir. Ailenizin bu süreçte sahip çıktığını eşinize göstermesi çok iyi olmuş. Kararlı ve dik duruşunuzdan vazgeçmeyin. Sizin ve kızınız için bundan sonraki hayatınız çok güzel olsun inşallah...

Evet zaten amcam o kızı bi daha arama beni arayacaksın bişey söyleyeceksen demesinden sonra cesaret edemedi amcamı aradı bugün ona beni ve kızımı sormuş
Ben iletişime geçmemek adina elimden geleni yapıyorum zaten ailemde devredeyken şuan cesaret edemez

Bugün kp dayımi aramış buluşup konuşmak istemiş
Hatalı olduklarını kabul ediyorlarmış eş kişisi pişmanmış bi daha yapmayacakmış hatasını anlamış
Boşanmadan vazgecmemi istiyorlarmış
Henüz buluşup konuşmadılar zaten bunlar telefonda konuşulanlar

Şimdi ailemin bi kısmı da affet muhabbetine girdiler belki iş ciddiye binince gerçekten anlamıştır ne olduğunu falan diye

Ama ben eminim hala kararımdan düzelip değiştiğine inanmıyorum heleki bu kadar kısa bi sürede

Kendisine de ailesinede güveniyorum hiç bir şekilde

Ailemin de affet demeye başlaması canımı çok sıktı

Her boşanma sürecinde yaşanılıyor bu pişmanım affet olayları. İşe girecek mi peki? Baba rolünü üstlenecek miymiş? Öyle pişmanım demekle pişman mı olunuyor? Yanınızda erkek gibi durabilecek mi? Bunlara gönülden inanıyor musunuz? Yoksa bişeyleri mesela arabayı veya birikimleri satmamanız için veya üstüne almak için zaman mı kazanmaya çalışıyor? Son cümlem üzerinde iyi düşünün bana aşırı maddiyatçı geliyor erkekler. Valla bi insan durduk yere pişman olmaz. Öyle boşanıyorum pişman oldum vah vah hiç inandırıcı değil. Somut deliller sunsun size. Gerekirse bir yıl görüşmeyin belki işe girip çıkacak ne belli yani. O güveni yıktı pişmanım demekle düzeliyormu hemen. İnsanlar kalp kırmayı tamir etmeyi ne kolay zannediyorlar bu erkekler ne kadar gerizekalı ve salaklar ya. Benimkide böyle pişmanmış neyin pişmanlığı allah aşkına ya pişman olmasın benimki defolsun hayatımdan ben onun pişmanlığını hiç istemiyorum giden yıllarımı geri istiyorum. Ama sizin bitane minnoş çocuğunuz var onun için süründürüp somut deliller alıp öyle barışabilirsiniz ama bu süreçte yaşadğınız şehri değiştirin ailenizin olduğu şehre taşının babanızın ailenizin gözetiminde olun orda bir işe girsin orda yaşayın bu adamla başka şehirde yaşamayın sakın şartlarınızı sertce ve dik durarak belirtin sakın geri adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…