Davayı açtım simdi kararlı ve dik durma zamanı

Babam 6 yıl önce vefat etti annem yurt dışında yasıyor bu süreçte yanimda sadece ben baba tarafının olduğu yere taşınmak istiyorum doğup büyüdüğüm yere

Zaten asla güvenmiyorum şuan barışmayı isteme amacı herşey olabilir maddi acıdan da planları olabilir
Yada boşanmayı yediremedi kendisine bi süre sonra sen değil Ben boşanıyorum diyebilir ( ki daha önce Böyle dusunmemi gerektirecek bi muhabbet geçmişti)
Zaten ailesi demiş boşanmasınlar eşya altın vs herşeyi alırız oglumuzda pişman düzelecek diye
Bu saatten sonra düzenliyorsa kendine düzelsin benimle işi olmaz dedim eşya vs de istemiyorum sizden benim problemim maddi olarak degil karakteriyle ve oda değişmez dedim

Ama ailem de belki olur belki boşanma sürecinde gerçekten düzelir gel buraya taşın düzelirse devam edersiniz diyo
Beni bu şekilde yönlendirmelerini istemiyorum ters konuşup ailemi kırmak da istemiyorum
Zaten düşünüyorum da kendini affettirecek beni ikna edebileceği bi yol yok benim gözümde
Hani söyle olursa affederim şunu yaparsa kabul ederim diyebileceğim hiç bir şey yok
Yine büyük konuşmak istemiyorum ama ne yaparsa yapsın beni yeniden kazanamaz gibi geliyor

Davanız hayırlısıyla sonuçlansın inşallah tebrikler doğru bir karar vermişsiniz darisi basima

Canım bence taşınma işini düşün. Sana sahip çıkan akrabalarının olduğu şehre taşınsan hiç fena olmaz. Yani boşansanda boşanmasan da amacın bu sanırım. En mantıklısı böyle gibi duruyor. Artık eşine kesinlikle para gönderme. Arabayı da dayının üzerine veya güvendiğin bir akrabanın üzerine yapmanı önerebilirim. Eşine tedbir nafakası koydurt. O çalışsa da çalışmasa da bunu ödemek zorunda. Devlet ona zorla babalık yaptırsın bakalım yapabiliyo mu yoksa bi tarafına zor mu gelicek?

Arabayı davayı açmadan önce sattım evet
Nafaka isteminde de bulundum zaten ama isim olmadığı icin ödemem vermem hatta ben senden alırım diyordu başta
Taşınmak içinde tayinimin yapılması lazım ben çakılı personelim tayin hakkı 2021 de verilecek ama boşanma ve öldürme tehtidleri olduğu icin yapılabilir diye düşünüyorum sendika da ilgileniyo zaten bayram tatili sonrasi pazartesi ilk isim tayin dilekçesi vermek olacak

Karaktersize bak kadın parası yemeye doymadı nafaka isteyecekmiş birde kan emici.. nafakayı çocuğunuz için istiyosunuz o da çalışsa da çalışmasada ödemek zorunda. Avukat bu konuda size bilgi mutlaka vermiştir ya da verir. Biraz devlet zoruyla adamlık yapsın bakalım totosu yermi yemezmi? Ömründe size 1 tl harcamamış ki olması gerekeni birde lütuf olarak görüp nafaka isteyecekmiş nekadar ham bir adam bu. Sakın annesinin babasının dediklerine inanmayın eşya düğün zamanı alınır boşanma davası açılınca değil şimdi mi geldi akılları başlarına? Sizin aileniz yok diye sizi sahipsiz mi gördüler? Bişey yapamaz bu mu dediler. Birde sizden para aldı. Okudu. Allahım çıldırmalık tam. Siz nafaka talep ettiniz ödememek için pişman oluyor bence. Dava sonucundada ya tazminat ya da düzenli çocuğu için nafaka ödemek zorunda kalacak bu yüzden boşanmak istemiyo olabilir mi? O yüm hayatı boyunca yatacak gezecek siz de cebine para koyacaksınız böyle bir hayat hayal ediyor olabilir mi?

Evet soyeldikleriniz çok doğru
Bende ayen sizin söylediğiniz gibi dedim eşya altın ve boşarken mi alınır diye ...
Kesinlikle samimi gelmiyor ama mantığıma sığmayan bisey var
Seni istemeyen bi insan var ve sen sadece para icin nasıl böyle geri vites yaparsın bu nasıl bi karaktersizliktir.. ya para icin insan manevi değerlerini duygularını nasıl hiçe sayar

Gücünüzü elinize aldığınız için çok tebrik ediyorum sizi .
Çok güzel günler çok yakın, sadece çok az daha sabir gerekiyor.
Sevgiler

Benim size tavsiyem bu işi kafanızda bitirdiyseniz amcanızla konuşun ailenin geri kalanını uyarsın kimse size barış vs demesin. Kırılacak bir şey yok bunda.
Benim eski eniştem aynı eşiniz gibiydi yurtdışında yaşıyorlardı. Yıllarca çalışmadı evde yatıyordu. Teyzemle ayrılık eşiğine geldiklerinde yalandan iş bulup 2 ay gidip sonra barıştıklarında işi bırakıyordu. Avrupada boşandılar adam teyzemden nafaka aldı. O kadar yüzsüzdü. Hala çalışmıyor işsizlik maaşı ile yaşıyor.
Eşinizin en temel sıkıntısı özsaygısı olmaması ve arsız olması. Kafası sadece paraya çalıştığı için sizi de parayla, altınla kandırabileceğini sanıyor. Özsaygısı olan insan çalışır ailesine bakar. Adam hem çalışmıyor sizden harçlık alıyor, hem sizin arabanıza göz dikiyor, hem de mesleğinizden utanıyor.
Çocuğunuz arada baba falan diyebilir ama adam kötü örnek zaten çocuğunuza. Lütfen üzülmeyin olur mu? Siz benim burda gördüğüm en güçlü insanlardan birisiniz.

Çok teşekkür ederim desteğiniz icin yani yaptıkları belli aslında konusacak çok bişeyde yok ama ailem çocuk var diye eğer gerçekten düzelirse olabilir diyo aslında onların demek istediği boşanma kararının arkasındayız evet ama eğer affedersen ve devam etmek istersen onada saygı duyarız her koşulda seninleyiz önemli olan senin düşüncen
Ama olumlu hiç bir şey duymak bile istemiyorum

Dayimla araba icin konuşmuşlar ama para göz olan benim !!

Ya ben muhattap olmak istemiyorum ne kendisiyle ne ailesiyle yoksa söyleyecek çok seyim var ve babası imam biliyomusunuz insan utanır biraz ya

Hepsi geçecek hatta zamanla güzel günler unutulup zor günlerin aklına geldikçe iyice bileneceksin..inşallah ta Allah karşına herşeyi unutturacak güzel mutlu günler çıkarır

Ya ben muhattap olmak istemiyorum ne kendisiyle ne ailesiyle yoksa söyleyecek çok seyim var ve babası imam biliyomusunuz insan utanır biraz ya
Ablacım birkaç hafta daha güçlü durman lazım sonra inan o kadar rahat edeceksin ki. Ben de öfkelendim gelip senin konunu okuyup eski eşine saydırıyorum da ne dersek diyelim adamın mayasında utanmazlık var. Babası padişah olsa yine aynısını yapar. Avukat ne diyor süreçle ilgili?

Avukatım sürecin uzayacağını söyledi zaten istersen ayrıca hakaret davasıda açabiliriz dedi nafaka tazminat konusunda hakimin verecegi karar önemli.. ama yinede taleb edecez hakkını işi olmadığı için senin vermese bile çocuğu icin vermek zorunda ziynet eşyaları da zaten sana verilir dedi
Arabayı sattigim icin o konuda bisey taleb edemez dedi satmani da mahkemede kullanamaz dedi
Yaptığı şeyler çok ağır şeyler hani herşey var sadece keşke darp raporu alsaydın işimiz kolay olurdu falan dedi yinede şahitlerim var diye onları mahkemede söylersin dedi

Siz daha iyi bilirsiniz de o süreci uzatmaya çalışacak gibi gözüküyor, bence siz de misilleme yapmak adına hakaret davası açabilirsiniz. Belki korkar ve anlaşmalı boşanmaya olumlu yaklaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…