Davayı açtım simdi kararlı ve dik durma zamanı

canım bunlar senin boşanmayacağından okadar eminler ki. seni de davanı da ciddiye almıyolar besbelli. geri adım atma sakın ömür törpüsü yeminle. şimdi senin evde olduğunu oğluna yumurtlayıp sana yollayacak belliki. önlemini al derim.
Eş kişisi bugün olmasa yarın gidecek il dışına malum öğrenci 1 ay var daha okulu
Dava süresince kesinlike hiç bir şekilde muhattap olmadım konuşmak istediler telefonlarına çıkmadım araci olanlara benim kararim kesin bosanacam konuşacak birseyim yok dedim
Davadan önce arabayı sattım davayı açtım x kişisi burda diye kalktım memleketime gittim

Daha Ne yapayım allah aşkına 😂
Bi akıl verin bana o zamn 😂

Valla asıl telefonu kapatmak saygısızlık yapmayayım diye kendimi tutmak içindi emin olun
Ve annesi babasi da bana az yapmadi hani
Annesi öyle bi kadın ki ben ilk etapta onlarla yaşarken mutfaktan ekmeği tencereyi yattığı odaya taşıyordu
Yatak odama pat diye giriyordu
Adetli olduğumu fark ettiği gibi ilişkimi soruyordu sorguluyor du sen oğluma yanaşmıyor musun diye
Ne kadar haklı olsanız da bence böyle davranmayin. Yüzüne kapatmak terslemek filan. Size kötülüğü yapan eşiniz onlar ise hiç değilse sizden büyük insanlar. Aynı fikirde olmayabilirsiniz kibarca reddedin de hakliyken haksız duruma düşmeyin siz size yakışanı yapın herkes de utansın. Tabii mesafenizi koruyun ama demek istediğim onlar yüzünden ne karakterinizi bozun ne de kabalasin. Ben bunca gündür okuduklarımdan açıkçası size bu tavrı daha yakıştırdığim için nacizane tavsiye vermek istedim.

E devletten dava dosyasına baktım
Tebliğ edilmiş karşı tarafa ama bayram tatili malum pazartesi gönderilir büyük bi ihtimal
Ama x kişisi yurtta kaldığı icin babasının ev adresini yazdım onlara gidecek kağıt x kişisi de evde olmayacak okula geri döndüğü icin
Adresi sorun ederler mi acaba tebliğ edilmezse uzar

Eş kişisi bugün olmasa yarın gidecek il dışına malum öğrenci 1 ay var daha okulu
Dava süresince kesinlike hiç bir şekilde muhattap olmadım konuşmak istediler telefonlarına çıkmadım araci olanlara benim kararim kesin bosanacam konuşacak birseyim yok dedim
Davadan önce arabayı sattım davayı açtım x kişisi burda diye kalktım memleketime gittim

Daha Ne yapayım allah aşkına 😂
Bi akıl verin bana o zamn 😂
Yok canım benim sen elinden gelenin fazlasını yaptın duruşunu takdir ediyorum çok güçlüsün. Bunu anlayamayan karşı taraf ben onlara ithafen yazdım.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bir şeyi çok merak ettim, boşanmak üzere olduğunuz eşiniz neden sürekli arabayı isteyip duruyor? Zaten arabayı alan sizsiniz, adam çocuğundan çok arabayı soruyor.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bir şeyi çok merak ettim, boşanmak üzere olduğunuz eşiniz neden sürekli arabayı isteyip duruyor? Zaten arabayı alan sizsiniz, adam çocuğundan çok arabayı soruyor.
Es kişisi degil babası istiyor arabayı sürekli

E devletten dava dosyasına baktım
Tebliğ edilmiş karşı tarafa ama bayram tatili malum pazartesi gönderilir büyük bi ihtimal
Ama x kişisi yurtta kaldığı icin babasının ev adresini yazdım onlara gidecek kağıt x kişisi de evde olmayacak okula geri döndüğü icin
Adresi sorun ederler mi acaba tebliğ edilmezse uzar
Buna cevap verecek biri var mı aklıma takıldı ya

Valla öyle bi an gelcekki hiç hatırlamadığınızı farkedeceksiniz.
İnsan neleri unutuyor.
Klasik olcak ama sadece biraz zaman..

Eklentiler

• 20190609_105732.jpg
    20190609_105732.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 122
X