Davayı açtım simdi kararlı ve dik durma zamanı

Siz daha iyi bilirsiniz de o süreci uzatmaya çalışacak gibi gözüküyor, bence siz de misilleme yapmak adına hakaret davası açabilirsiniz. Belki korkar ve anlaşmalı boşanmaya olumlu yaklaşır.
Işte şuan ilk duruşmayı yapmayı bekliyorum sonra duruma göre bakacam

Dün araba icin dayımın yanına gidip konuşan ailesi bugün baba tarafimin yanına gelip konuşmak istemiş boşanmasınlar eş kişisi beni seviyormuş falan kabul etmeyin gelmesinler dedim

X kişinin amcası dün akşam mesaj atti bana hiç birseyden haberi yokmuş gibi bayramımı kutladı cevap vermedim iyi mi yaptım sizce ne amaçla yazdı bana

Sizinle birşekilde iletişim kurmaya çalışıyorlar işte.Siz de kutlasaydınız bayramlarını ne olacak ki.Eşiniz belliki tutuşmuş.Aile büyüklerini araya koyarak sizi ikna etmeye çalışıyor.Kararlıysanız sizin için birşey farkretmez zaten.

Ben bu durum da ondan da ailesinden de uzak durmak istiyorum ama mesajına cevap vermelimiydim bilmiyorum çünkü hiç bisey yokmuş gibi mesaj atmış

Allah herşeyi gönlüne gore versin canım. Hayirlisi olsun. Yavrunla beraber mutlu günlerin olsun inşallah. Benimde 2 yıl oldu bosanali 8 yasında da kızım var

Ne güzel ya anlaşmalı olmuş
Bizim çekişmeli malesef ve kestiremiyorum ne kadar süreceğini
Biraz uzun olsa da yine de bosanirsiniz allah yardımcımız olsun. Bizim avukat tanıdıktı o yüzden hic beklemedik. Biz eski eşim anlamadan hemen boşanmak istedik yoksa beklesek gelip yine barismaya çalışacak sonra anlaşmalı olmazdı bizimki de. Olsun geç olsun güç olmasin.

Bende anlasmaliyi teklif ettim ama ne kendisi ne ailesi kabul etmedi malesef ailesi kabul etsebelki ikna edebilirlerdi

Herkese gore değişiyor duruma gore galiba ama 2 3 yıl sürüyormuş galiba tam bilmiyorum duyduğuma gore oyle
Davayı açtıktan sonra bana verilen kâğıtta 345 günü geçmeyecek şekilde gibi bisey yazıyordu inşallah daha fazla olmazda bir yılda biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…