Davayı açtım simdi kararlı ve dik durma zamanı

Bensiz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
352
240
28
daha önce ki konum davayı açmadan önceki süreçti yardımcı olan destek olan herkese çok teşekkür ederim

Boşanma davasını açtım sonunda Ama davayı acana kadar bile bir sürü sıkıntı yaşadım karşı taraf boşanmayı kabul etmiyordu bende anlaşmalı olup kısa sürsün diye uğraştım ama sonuçta çekişmeli olarak başlattım davayı
karşı taraf önce boşanmayın arada çocuk var diye arayı bulmaya çalıştı ben kararımın kesin olduğunu ve boşanmak istediğimi söyledim uzlaşamayınca beni suçlamaya ve oğullarını savunmaya başladılar hakaret küfür şiddet her ailede olurmuş kocanmış yaparmış bu bi boşanma nedeni değilmiş bu işin altında başka bi iş varmış birileri bizimle uğraşıyormuş( benim ailemi suçluyorlar) aklıma girmişler benim vs vs

davayı açtıktan sonra kp bizim ailede boşanma yok ölene kadar davayı acsaniz bile boşanma olmayacak kac yıl sürüyorsa sürsün dediler
Resmî tatil olunca iş yerinde izin sıkıntısı da olmayınca memelekete geldim kafa dağıtmak amaclı
x kişisini de bi akrabama arattim ve gideceğimi haber verdim kızını görmek ister diye ( kendisi öğrenci olduğu icin bayram sonrası okuduğu ile dönecek oyuzden görsün istedim kaçırır gibi olmasın diye vicdan yaptim) akrabalardan bir kaç kişi de yanımdayken gelip aldı kızımı yarim saat sonra geri getirdi gideceğimiz icin ve dış kapının önünde dayım ve amcamla konuşuyordu evin ve arabanın anahtarını istedi vermeyeceğimi söyledim içeri girdi kapının önünde dikildi benden tekrar istedi anahtarları donup yüzüne bile bakmadım
bana bakarmisin dedi
dönüp ne var dedim
gel iki dk içerde konuşalım bi dedi
ne konuşacaksan burda herkesin icin de konuş dedim
içerde iki dk özel konuşalım dedi
amcam ve dayım cevap verdi özel konisalim diye bisey yok boşanıyorsunuz siz konusacaksan burda konus dediler bi kaç sn sessizlik oldu sonra yine evin anahtarını istedi eşyalarını almak icin diyorsan ya şimdi al git yada gelmemi bekle anahtar falan yok dedm yatak odasına gitti eşyalarını bi yerde toplamıştım zaten bisey bulamamış seslendi bana ebru bi bak bulamıyorum diye(sanki hiç bi sorun yok aramızda bulamıyor da yardımcı olmamı istiyor) salondan cevap verdim yanına gitmedim herşey orda ya hepsini al git yada ne kadarını bulduysan istediklerinin diye
bir iki parça bisey aldı çıkarken dayima abi burası benim de evim degil mi zaten ebru 1 hafta evde olmayacak o sirada gelip evimde kalayım bi kaç gün kalır duşumu alır evimde rahat kalırım ebru gelmeden eşyalarımı alıp çıkarım dedi ( ne oldu baba evinde rahat etmedin mi diyecektim) sustum
sonuç olarak bir iki eşya alıp cıktı
gelirken ona en son hediye ettigim gömleği giyip gelmişti ve o gittikten sonra ne almis diye baktim
bekarken bana yazdığı bi kağıt vardı icin de şiirler olan bana yazdığı şiirler vardı onu da eşyalarının arasına koymuştum o kağıdı ve bi kaç kişisel bakm esyalarini alıp gitmişti
o gittikten sonra bizde ciktik amcamla memlekete geldik tam kapıya yetistik telefonum çalmaya başladı tlf çantamdaydı ve kızım kucagimdaydi diye cevap veremedim biz içeri girene kadar 3 4 defa üst üste çaldı bende amca o galiba ondan başkası ısrarla aramaz dedim tlfnu amcam açtı ve bidaha bu numarayı arama eğer söyleyeceğin bisey varsa beni ara dedi bu kızı rahatsız etme artık dedi o da tm abi dedi ve bayramda buraya geleceğini soyledi

ve tekrar arabayı istedi
amcam bak biz nelerle uğraşıyoruz olaya hangi acıdan bakıyoruz (maneviyat) sen neyin derdindesin dedi tartıştılar biraz amcamla

böyle iste geldim şimdi ben ondan uzaklaşmak icin geldim buraya şimdi oda buraya geleceğini söylüyor ama benimle hiç bir şekilde iletişme geçemez artık

bu süreç bnm icin de çok zor
sonuçta güzel günlerde yaşamıştık

ve bugün ailemee hissettiklerimi ağlayarak anlattım
onu asla unutamayacagimi söyledim ve bizi buna o mecbur etti dedim asla ama asla yaptıklarını sindirip onunla yoluma devam edemem ben onu hayatımdan çıkarıyorum yolumu ayırıyorum ama icimden hiç bir zamn gitmez 9 yılı kenara bırakıp onu unutup bi başkasıyla yapamam dedim ( bi ara tekrar evlenirsin gibi şeyler soylediler) böyle hissetmem normal mi kızlar bana yaptığı yaşattığı kötü seyleri de unutamam ama onunla geçen 9 yılı ve bana yasattigi güzel günleride unutamam

benim bundan sonraki hayatım icin istediğim tek şey onunla evliliğimi bitirip tekrar memleketime dönüp kızımla güzel günler yaşamak

Son düzenleyen: Moderatör:
Unutamazsın çünkü niye unutasınki , o adamdan çocuğun var bide yani , ailende arkanda sanırım , zaten eş kişiside ailesi yönlendirmedikçe sorun çıkarmaz bence , önüne bak bundan sonra , yolun açık olsun .

Güzel günler sizin olsun
Boşanmak için evlenmiyoruz ama mutlu olmak için evleniyoruz. Mutsuzsak elbette boşanacağız. Kendinize ve çocuğunuza saygınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum öncelikle.

Tekrar evlenmeyi düşünmek için çoooookkkkkk erken.
Ama onunla geçen 9 yılı neden unutuyorsunuz ki ya da unutmak zorunda hissediyorsunuz ki.
Bugünkü Ebru’yu Ebru yapan da yaşadıklarınız değil mi zaten. Bu sizsiniz. Ne yaşadıysanız sizsiniz. Kötü olanlardan ders alacağız, iyi olanları sonraki ilişkilerimizde de bekleyeceğiz.

Çok sevdiğim bir şiir var, orada diyor ki “bir aşk bir çok aşktan yapılıyor ve ayrılınmıyor hiç bir seferinde”

Özlediğinizin eşiniz değil de eşinizle yaşadığınız güzel zamanlar olduğunu hatırlayın. Ve son durumdaki eşinizin o anıları artık size yaşatamadığını hatırlayın.

Kızınızla mutluluklar

Twse
Teşekkür ederim saolun

Ilk konumda anlattım zaten
Hakaret küfür şiddet kıskançlık krizleri falan işte
Bende geçtiğimiz ocak ayında boşandım 6 senelik evliliğimi bitirdim ama benim çocuğum yoktu o yüzden pek zorlanmadim bide severek evlendim ilk aşık olduğum ilk çıktığım adamdı hala daha anilarimizi hatirladikca bı içim burkuluyo yalan yok ama hemen bana yaptıklarını hatırliyorum ve iyki ayrilmisim diyorum

Inşallah tek isteğim şuan hayalini kurduğum yolda yürümek kararsızlığa pişmanlığa düşmeden
Ah be kuzum simdi obur konunu okudum
Neler cekmissin , pisman falan olmazsin
Aferin sana, o kadar cok takdir ettim ki seni , kizin cok sansli senin gibi bir annesi oldugu icin
Sakin uzulme , hersey guzel olacak merak etme

Iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim
Evililik düşüncem tabiki yok etraf şimdiden başladı ama ilerde olacak demeye onlara cevaptı söylediğim
Unutmam gerekiyormus gibi hissediyorum sanki o günleri hatırlayınca büyük bi suç işliyormuşum gibi geliyor

Boşanmak bizim ailede yok diyen biri daha varmış tek bizde olurdu sanmıştım sen yine kafaya koymussun amcan dayın yanindalar bu noktaya gelmenizin sebebi ağır olmalı bunları göz önüne getir ve asla üzülme illaki güzel günler hatırlanacak ama niye bu hale geldiğinizi unutma... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Ev
Ah be kuzum simdi obur konunu okudum
Neler cekmissin , pisman falan olmazsin
Aferin sana, o kadar cok takdir ettim ki seni , kizin cok sansli senin gibi bir annesi oldugu icin
Sakin uzulme , hersey guzel olacak merak etme
Kızım da benim şansım
Iyiki var
Bende öyle yapacam bana yaptıklarını unutamam zaten onlar beni ayakta tutacak ve kararımdan dönmeme engel olacak
Ama karşı tarafın bu süreçte beni çok daha fazla yipratacagini biliyorum

Allah yardımcınız olsun sizinde
Çocuk olunca işler gerçekten çok farklı bi boyut oluyo bütün önceliklerin değişiyor en başta ve herşeyi onun için yapıyorsun

Amin inşallah
Sizde mi boşanıyorsunuz

Ailen arkanda , sen dik dur , hicbirsey yapamaz , muhatap olma , bir derdi varsa amcanla konussun
Amcana da ayri hayran oldum , ne guzel bir ailesiniz

Allah yardımcınız olsun sizinde
Çocuk olunca işler gerçekten çok farklı bi boyut oluyo bütün önceliklerin değişiyor en başta ve herşeyi onun için yapıyorsun
Eski konuyu okudum şimdi resmen dejavu oldum aynı ayrıldığım adam bu kadar mı benzer ya sakin kararından dönme sonucu ne olursa olsun bosan bu mahlukattan karaktersiz herif insan olsa zaten seninle böyle konuşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…