Eski konuyu okudum şimdi resmen dejavu oldum aynı ayrıldığım adam bu kadar mı benzer ya sakin kararından dönme sonucu ne olursa olsun bosan bu mahlukattan karaktersiz herif insan olsa zaten seninle böyle konuşamaz
İnşallah cnm Allah yardımcın olsunKararım kesin zaten inşallah kısa sürer
Amin canım saolİnşallah cnm Allah yardımcın olsun
O kadar ihtiyacım var ki böyle düşüncelere ve rahatlamayaYeni hayatınızı düşünün artık hayatınızı istediğiniz gibi yöneteceksiniz daha güçlüsünüz ve en önemlisi artık o adamın kahrını çekmeyeceksiniz zamanla alışacaksınız ve bu durumdan keyif almaya başlayacaksınız şimdiden kızınızla size mutluluklar
Evet cnm hemen evlendi zaten ezik en son mahkemede gördüm bidahada görmedim onunla evliykende calisiyodum zaten bana 5 lira parası geçmedi 6 sene boyunca hep çalıştım şimdide çalışıyorum çağrı merkeznde 3 bin lira maaş alıyorum gül gibi geçiniyorm tek başına yaşıyorm ha bide benim ailem bana hiç sahip cikmadi destek olmadı bosanamazsin dediler ben hepsine rest çektim ve şimdi hiç biriyle konuşmuyorm hayat benim hayatım ve kararlarimi ben veririm dedim iykide demişim ve bosanmisim okadar rahat ve huzurluyumki anlatamamAmin canım saol
Şimdi nasıl hayatın peki ne yapıyorsun ve eski eşle bağlantın tamamen kesildi mi
Benim çocuk olduğu icin kesilmeyecek biliyorum ama en azından sınırı çizgisi olacak
Inşallah bende o günleri görürümEvet cnm hemen evlendi zaten ezik en son mahkemede gördüm bidahada görmedim onunla evliykende calisiyodum zaten bana 5 lira parası geçmedi 6 sene boyunca hep çalıştım şimdide çalışıyorum çağrı merkeznde 3 bin lira maaş alıyorum gül gibi geçiniyorm tek başına yaşıyorm ha bide benim ailem bana hiç sahip cikmadi destek olmadı bosanamazsin dediler ben hepsine rest çektim ve şimdi hiç biriyle konuşmuyorm hayat benim hayatım ve kararlarimi ben veririm dedim iykide demişim ve bosanmisim okadar rahat ve huzurluyumki anlatamam
İnşallah cnm senin ailende arkanda daha çabuk atlatirsin eminimInşallah bende o günleri görürüm
Evet ailem ve kızım büyük bi şans benim icinİnşallah cnm senin ailende arkanda daha çabuk atlatirsin eminim
SaolunHer şey zamanla unutulur. Hiç bir acı, dert kalıcı değil. Üstelik de size zor zamanlar yaşatan bu insandan ayrıldığınız için ilerde bu düşüncelerinizin ne kadar yanlış olduğunu göreceksiniz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur ve bu süreci kolay atlatırsınız.
Ne demek kk da hep destek tam destekO kadar ihtiyacım var ki böyle düşüncelere ve rahatlamayateşekkür ederim
Iyiki üye olmuşum bende gerçekten burdaki sohbet çok rahatlatıyor beniNe demek kk da hep destek tam destek
Çok geçmiş olsun şu an böyle düşünmen bu hayattaki emin ol en normal şey insansın duyguların var zamanla her şey oturacak ama konuda şuna takıldım bu adam siz yokken kapıyı çilingirle açtırabilir haberiniz olsun her çilingir öyle prensipli değil alt kapıda şifre varsa ya da apt anahtarı inanıp açıyorlar geneldedaha önce ki konum davayı açmadan önceki süreçti yardımcı olan destek olan herkese çok teşekkür ederim
Boşanma davasını açtım sonunda Ama davayı acana kadar bile bir sürü sıkıntı yaşadım karşı taraf boşanmayı kabul etmiyordu bende anlaşmalı olup kısa sürsün diye uğraştım ama sonuçta çekişmeli olarak başlattım davayı
karşı taraf önce boşanmayın arada çocuk var diye arayı bulmaya çalıştı ben kararımın kesin olduğunu ve boşanmak istediğimi söyledim uzlaşamayınca beni suçlamaya ve oğullarını savunmaya başladılar hakaret küfür şiddet her ailede olurmuş kocanmış yaparmış bu bi boşanma nedeni değilmiş bu işin altında başka bi iş varmış birileri bizimle uğraşıyormuş( benim ailemi suçluyorlar) aklıma girmişler benim vs vs
davayı açtıktan sonra kp bizim ailede boşanma yok ölene kadar davayı acsaniz bile boşanma olmayacak kac yıl sürüyorsa sürsün dediler
Resmî tatil olunca iş yerinde izin sıkıntısı da olmayınca memelekete geldim kafa dağıtmak amaclı
x kişisini de bi akrabama arattim ve gideceğimi haber verdim kızını görmek ister diye ( kendisi öğrenci olduğu icin bayram sonrası okuduğu ile dönecek oyuzden görsün istedim kaçırır gibi olmasın diye vicdan yaptim) akrabalardan bir kaç kişi de yanımdayken gelip aldı kızımı yarim saat sonra geri getirdi gideceğimiz icin ve dış kapının önünde dayım ve amcamla konuşuyordu evin ve arabanın anahtarını istedi vermeyeceğimi söyledim içeri girdi kapının önünde dikildi benden tekrar istedi anahtarları donup yüzüne bile bakmadım
bana bakarmisin dedi
dönüp ne var dedim
gel iki dk içerde konuşalım bi dedi
ne konuşacaksan burda herkesin icin de konuş dedim
içerde iki dk özel konuşalım dedi
amcam ve dayım cevap verdi özel konisalim diye bisey yok boşanıyorsunuz siz konusacaksan burda konus dediler bi kaç sn sessizlik oldu sonra yine evin anahtarını istedi eşyalarını almak icin diyorsan ya şimdi al git yada gelmemi bekle anahtar falan yok dedm yatak odasına gitti eşyalarını bi yerde toplamıştım zaten bisey bulamamış seslendi bana ebru bi bak bulamıyorum diye(sanki hiç bi sorun yok aramızda bulamıyor da yardımcı olmamı istiyor) salondan cevap verdim yanına gitmedim herşey orda ya hepsini al git yada ne kadarını bulduysan istediklerinin diye
bir iki parça bisey aldı çıkarken dayima abi burası benim de evim degil mi zaten ebru 1 hafta evde olmayacak o sirada gelip evimde kalayım bi kaç gün kalır duşumu alır evimde rahat kalırım ebru gelmeden eşyalarımı alıp çıkarım dedi ( ne oldu baba evinde rahat etmedin mi diyecektim) sustum
sonuç olarak bir iki eşya alıp cıktı
gelirken ona en son hediye ettigim gömleği giyip gelmişti ve o gittikten sonra ne almis diye baktim
bekarken bana yazdığı bi kağıt vardı icin de şiirler olan bana yazdığı şiirler vardı onu da eşyalarının arasına koymuştum o kağıdı ve bi kaç kişisel bakm esyalarini alıp gitmişti
o gittikten sonra bizde ciktik amcamla memlekete geldik tam kapıya yetistik telefonum çalmaya başladı tlf çantamdaydı ve kızım kucagimdaydi diye cevap veremedim biz içeri girene kadar 3 4 defa üst üste çaldı bende amca o galiba ondan başkası ısrarla aramaz dedim tlfnu amcam açtı ve bidaha bu numarayı arama eğer söyleyeceğin bisey varsa beni ara dedi bu kızı rahatsız etme artık dedi o da tm abi dedi ve bayramda buraya geleceğini soyledi
ve tekrar arabayı istedi
amcam bak biz nelerle uğraşıyoruz olaya hangi acıdan bakıyoruz (maneviyat) sen neyin derdindesin dedi tartıştılar biraz amcamla
böyle iste geldim şimdi ben ondan uzaklaşmak icin geldim buraya şimdi oda buraya geleceğini söylüyor ama benimle hiç bir şekilde iletişme geçemez artık
bu süreç bnm icin de çok zor
sonuçta güzel günlerde yaşamıştık
ve bugün ailemee hissettiklerimi ağlayarak anlattım
onu asla unutamayacagimi söyledim ve bizi buna o mecbur etti dedim asla ama asla yaptıklarını sindirip onunla yoluma devam edemem ben onu hayatımdan çıkarıyorum yolumu ayırıyorum ama icimden hiç bir zamn gitmez 9 yılı kenara bırakıp onu unutup bi başkasıyla yapamam dedim ( bi ara tekrar evlenirsin gibi şeyler soylediler) böyle hissetmem normal mi kızlar bana yaptığı yaşattığı kötü seyleri de unutamam ama onunla geçen 9 yılı ve bana yasattigi güzel günleride unutamam
benim bundan sonraki hayatım icin istediğim tek şey onunla evliliğimi bitirip tekrar memleketime dönüp kızımla güzel günler yaşamak
Rabbim yardımcın olsun.Ara ara buhranların olucak ,arada özluceksınde ama hepsı gececek allahın izni iledaha önce ki konum davayı açmadan önceki süreçti yardımcı olan destek olan herkese çok teşekkür ederim
Boşanma davasını açtım sonunda Ama davayı acana kadar bile bir sürü sıkıntı yaşadım karşı taraf boşanmayı kabul etmiyordu bende anlaşmalı olup kısa sürsün diye uğraştım ama sonuçta çekişmeli olarak başlattım davayı
karşı taraf önce boşanmayın arada çocuk var diye arayı bulmaya çalıştı ben kararımın kesin olduğunu ve boşanmak istediğimi söyledim uzlaşamayınca beni suçlamaya ve oğullarını savunmaya başladılar hakaret küfür şiddet her ailede olurmuş kocanmış yaparmış bu bi boşanma nedeni değilmiş bu işin altında başka bi iş varmış birileri bizimle uğraşıyormuş( benim ailemi suçluyorlar) aklıma girmişler benim vs vs
davayı açtıktan sonra kp bizim ailede boşanma yok ölene kadar davayı acsaniz bile boşanma olmayacak kac yıl sürüyorsa sürsün dediler
Resmî tatil olunca iş yerinde izin sıkıntısı da olmayınca memelekete geldim kafa dağıtmak amaclı
x kişisini de bi akrabama arattim ve gideceğimi haber verdim kızını görmek ister diye ( kendisi öğrenci olduğu icin bayram sonrası okuduğu ile dönecek oyuzden görsün istedim kaçırır gibi olmasın diye vicdan yaptim) akrabalardan bir kaç kişi de yanımdayken gelip aldı kızımı yarim saat sonra geri getirdi gideceğimiz icin ve dış kapının önünde dayım ve amcamla konuşuyordu evin ve arabanın anahtarını istedi vermeyeceğimi söyledim içeri girdi kapının önünde dikildi benden tekrar istedi anahtarları donup yüzüne bile bakmadım
bana bakarmisin dedi
dönüp ne var dedim
gel iki dk içerde konuşalım bi dedi
ne konuşacaksan burda herkesin icin de konuş dedim
içerde iki dk özel konuşalım dedi
amcam ve dayım cevap verdi özel konisalim diye bisey yok boşanıyorsunuz siz konusacaksan burda konus dediler bi kaç sn sessizlik oldu sonra yine evin anahtarını istedi eşyalarını almak icin diyorsan ya şimdi al git yada gelmemi bekle anahtar falan yok dedm yatak odasına gitti eşyalarını bi yerde toplamıştım zaten bisey bulamamış seslendi bana ebru bi bak bulamıyorum diye(sanki hiç bi sorun yok aramızda bulamıyor da yardımcı olmamı istiyor) salondan cevap verdim yanına gitmedim herşey orda ya hepsini al git yada ne kadarını bulduysan istediklerinin diye
bir iki parça bisey aldı çıkarken dayima abi burası benim de evim degil mi zaten ebru 1 hafta evde olmayacak o sirada gelip evimde kalayım bi kaç gün kalır duşumu alır evimde rahat kalırım ebru gelmeden eşyalarımı alıp çıkarım dedi ( ne oldu baba evinde rahat etmedin mi diyecektim) sustum
sonuç olarak bir iki eşya alıp cıktı
gelirken ona en son hediye ettigim gömleği giyip gelmişti ve o gittikten sonra ne almis diye baktim
bekarken bana yazdığı bi kağıt vardı icin de şiirler olan bana yazdığı şiirler vardı onu da eşyalarının arasına koymuştum o kağıdı ve bi kaç kişisel bakm esyalarini alıp gitmişti
o gittikten sonra bizde ciktik amcamla memlekete geldik tam kapıya yetistik telefonum çalmaya başladı tlf çantamdaydı ve kızım kucagimdaydi diye cevap veremedim biz içeri girene kadar 3 4 defa üst üste çaldı bende amca o galiba ondan başkası ısrarla aramaz dedim tlfnu amcam açtı ve bidaha bu numarayı arama eğer söyleyeceğin bisey varsa beni ara dedi bu kızı rahatsız etme artık dedi o da tm abi dedi ve bayramda buraya geleceğini soyledi
ve tekrar arabayı istedi
amcam bak biz nelerle uğraşıyoruz olaya hangi acıdan bakıyoruz (maneviyat) sen neyin derdindesin dedi tartıştılar biraz amcamla
böyle iste geldim şimdi ben ondan uzaklaşmak icin geldim buraya şimdi oda buraya geleceğini söylüyor ama benimle hiç bir şekilde iletişme geçemez artık
bu süreç bnm icin de çok zor
sonuçta güzel günlerde yaşamıştık
ve bugün ailemee hissettiklerimi ağlayarak anlattım
onu asla unutamayacagimi söyledim ve bizi buna o mecbur etti dedim asla ama asla yaptıklarını sindirip onunla yoluma devam edemem ben onu hayatımdan çıkarıyorum yolumu ayırıyorum ama icimden hiç bir zamn gitmez 9 yılı kenara bırakıp onu unutup bi başkasıyla yapamam dedim ( bi ara tekrar evlenirsin gibi şeyler soylediler) böyle hissetmem normal mi kızlar bana yaptığı yaşattığı kötü seyleri de unutamam ama onunla geçen 9 yılı ve bana yasattigi güzel günleride unutamam
benim bundan sonraki hayatım icin istediğim tek şey onunla evliliğimi bitirip tekrar memleketime dönüp kızımla güzel günler yaşamak
Hayır ama herseferinde boşanma noktasına kadar geldiğimiz oldu. Bana değer vermemesi küfürleri hakaretleri saygısızlığı bunlardan bıktım oyuzden karar verdim ayrılacam diye ama eşim tehdit etti ve çok konusuyolar arkamızdan dedikodu iftira hiç olmadık şeyler söylerler diye çok korkuyorum biz çocukken amcamın kızı boşandı neler neler duyduk hep iftira neymiş boşanan sevgilisi var diye kocasını birakiyomus Ulann bunlar ne halde olduğumuzu bilmezler söylesekte yalan derler benim kendi ailem hep arkamdalar çok seviyorum onları ama diğerlerini Allah hepsini kahretsin. Şimdilik eşim uzakta çalışıyo tlfnda bile tartistigimiz oluyo ağlıyorum .. keşke benim eşimde senin ki gibi sessiz sakin olaydı yemin ederim benim açımdan boşanmak kolay olsaydı şimdi boşardim onu... Tmm nekadarda olsa salak gibi seviyorum ama sevgiye tükürim oda biryere kadar..Amin inşallah
Sizde mi boşanıyorsunuz
BulunÇok geçmiş olsun şu an böyle düşünmen bu hayattaki emin ol en normal şey insansın duyguların var zamanla her şey oturacak ama konuda şuna takıldım bu adam siz yokken kapıyı çilingirle açtırabilir haberiniz olsun her çilingir öyle prensipli değil alt kapıda şifre varsa ya da apt anahtarı inanıp açıyorlar genelde
sessiz sakin mi ?Hayır ama herseferinde boşanma noktasına kadar geldiğimiz oldu. Bana değer vermemesi küfürleri hakaretleri saygısızlığı bunlardan bıktım oyuzden karar verdim ayrılacam diye ama eşim tehdit etti ve çok konusuyolar arkamızdan dedikodu iftira hiç olmadık şeyler söylerler diye çok korkuyorum biz çocukken amcamın kızı boşandı neler neler duyduk hep iftira neymiş boşanan sevgilisi var diye kocasını birakiyomus Ulann bunlar ne halde olduğumuzu bilmezler söylesekte yalan derler benim kendi ailem hep arkamdalar çok seviyorum onları ama diğerlerini Allah hepsini kahretsin. Şimdilik eşim uzakta çalışıyo tlfnda bile tartistigimiz oluyo ağlıyorum .. keşke benim eşimde senin ki gibi sessiz sakin olaydı yemin ederim benim açımdan boşanmak kolay olsaydı şimdi boşardim onu... Tmm nekadarda olsa salak gibi seviyorum ama sevgiye tükürim oda biryere kadar..
Hayatı yaşayan sizsiniz elalem değil.Hayır ama herseferinde boşanma noktasına kadar geldiğimiz oldu. Bana değer vermemesi küfürleri hakaretleri saygısızlığı bunlardan bıktım oyuzden karar verdim ayrılacam diye ama eşim tehdit etti ve çok konusuyolar arkamızdan dedikodu iftira hiç olmadık şeyler söylerler diye çok korkuyorum biz çocukken amcamın kızı boşandı neler neler duyduk hep iftira neymiş boşanan sevgilisi var diye kocasını birakiyomus Ulann bunlar ne halde olduğumuzu bilmezler söylesekte yalan derler benim kendi ailem hep arkamdalar çok seviyorum onları ama diğerlerini Allah hepsini kahretsin. Şimdilik eşim uzakta çalışıyo tlfnda bile tartistigimiz oluyo ağlıyorum .. keşke benim eşimde senin ki gibi sessiz sakin olaydı yemin ederim benim açımdan boşanmak kolay olsaydı şimdi boşardim onu... Tmm nekadarda olsa salak gibi seviyorum ama sevgiye tükürim oda biryere kadar..