Babam 6 yıl önce vefat etti annem yurt dışında yasıyor bu süreçte yanimda sadece ben baba tarafının olduğu yere taşınmak istiyorum doğup büyüdüğüm yereHer boşanma sürecinde yaşanılıyor bu pişmanım affet olayları. İşe girecek mi peki? Baba rolünü üstlenecek miymiş? Öyle pişmanım demekle pişman mı olunuyor? Yanınızda erkek gibi durabilecek mi? Bunlara gönülden inanıyor musunuz? Yoksa bişeyleri mesela arabayı veya birikimleri satmamanız için veya üstüne almak için zaman mı kazanmaya çalışıyor? Son cümlem üzerinde iyi düşünün bana aşırı maddiyatçı geliyor erkekler. Valla bi insan durduk yere pişman olmaz. Öyle boşanıyorum pişman oldum vah vah hiç inandırıcı değil. Somut deliller sunsun size. Gerekirse bir yıl görüşmeyin belki işe girip çıkacak ne belli yani. O güveni yıktı pişmanım demekle düzeliyormu hemen. İnsanlar kalp kırmayı tamir etmeyi ne kolay zannediyorlar bu erkekler ne kadar gerizekalı ve salaklar ya. Benimkide böyle pişmanmış neyin pişmanlığı allah aşkına ya pişman olmasın benimki defolsun hayatımdan ben onun pişmanlığını hiç istemiyorum giden yıllarımı geri istiyorum. Ama sizin bitane minnoş çocuğunuz var onun için süründürüp somut deliller alıp öyle barışabilirsiniz ama bu süreçte yaşadğınız şehri değiştirin ailenizin olduğu şehre taşının babanızın ailenizin gözetiminde olun orda bir işe girsin orda yaşayın bu adamla başka şehirde yaşamayın sakın şartlarınızı sertce ve dik durarak belirtin sakın geri adım atmayın
Zaten asla güvenmiyorum şuan barışmayı isteme amacı herşey olabilir maddi acıdan da planları olabilir
Yada boşanmayı yediremedi kendisine bi süre sonra sen değil Ben boşanıyorum diyebilir ( ki daha önce Böyle dusunmemi gerektirecek bi muhabbet geçmişti)
Zaten ailesi demiş boşanmasınlar eşya altın vs herşeyi alırız oglumuzda pişman düzelecek diye
Bu saatten sonra düzenliyorsa kendine düzelsin benimle işi olmaz dedim eşya vs de istemiyorum sizden benim problemim maddi olarak degil karakteriyle ve oda değişmez dedim
Ama ailem de belki olur belki boşanma sürecinde gerçekten düzelir gel buraya taşın düzelirse devam edersiniz diyo
Beni bu şekilde yönlendirmelerini istemiyorum ters konuşup ailemi kırmak da istemiyorum
Zaten düşünüyorum da kendini affettirecek beni ikna edebileceği bi yol yok benim gözümde
Hani söyle olursa affederim şunu yaparsa kabul ederim diyebileceğim hiç bir şey yok
Yine büyük konuşmak istemiyorum ama ne yaparsa yapsın beni yeniden kazanamaz gibi geliyor