Eğer evliliği tekrar düşünüyorsan çocuklu biriyle olacak çünki bazıları zannediyor ki boşanınca tekrar bekar biriyle olur diye Buda dipnot olsun yarın yine konu açarsın bekar biriyle ilişkim var evlenmek istemiyor adam dersin
Valla canım üstündeki yük kalkacak. Adamın sana bakması gerekirken sen adama bakıyodun okutuyodun. Ne kadar saçma sizde zaten hiç aile düzeni olmamış. Adam bile denmez erkek dediğin çalışıp karısına bakmalı sizde hep tam tersi olmuş. Tabiki aileside istemez boşanmanızı eş kişiside. Neden? Çünkü kimse para kasasını bırakmak istemez sizi atm makinası gibi gören bu insanları hayatınızdan çıkarmakla en doğru şeyi yapıyorsunuz.Ha bundan sonra çocuğuna babalık yapmak istiyorsa yapsın ama hiç sanmıyorum.
[/QUOTE
Yani bütün bu sebeplerden dolayı bu kararı verdim zaten
Aile düzeni konusunda da kalsınız
Bunu hep söyledim ben zaten ona biz aile olamadık sen hala bunun farkına varamadın diye
Keşke bende senin gibi cesaretli olsam ama işte tehditleri var kii yapar biliyorumBulun
sessiz sakin mi ?
Beni de aldatmakla suçladı ailesi başka iş var bu işin içinde dediler bu sebeplerden boşanma olmaz dediler
O şahısta bana biri var ondan böyle yapıyorsun yoksa daha önce de kavga ettik tartıştık boşanmazdın dedi
Boşanmayı hiç bir şekilde kabul etmiyor
Memleke geldim peşimden geleceğini söyledi
Kolay olsa zaten anlaşmalı olurdu tek mahkemede biterdi
Kaç yıl sürerse sürsün dava boşanmam diyodiyoq
Elalem ne der umrumda değil bosanabilsem varsın arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar benimde zor bir hayatim var boşanmayı çok düşündüm son raddeye kadar geldik ama yine aramiz yapıldı barıştık en son çok kötü kavga ettik iç içe girdik o derece yani...senden ayrılıyorum artık dedim öyle bir tehdit ettiki yerimden kipirdayamadim gerçekten göçü kara biri çok kötü şeyler yaşanır diye korkuyorum..Hayatı yaşayan sizsiniz elalem değil.
Neden bu kadar aşağılamasına izin veriyorsunuz ?
Derse desin ya hu ! Kim ki o ? Siz o öyle şeyler deyince o dediği kişi olmuyorsunuz. Çok karaktersiz bir mahlukla evlisiniz. Üzüldüm cidden adınıza. Ama herkes kendi sonunu hazırlar.
Evliliği düşünmediğini söylemiş. Üç çocuğuyla çocuksuz bir adamla mutlu bir evliliği olan ve beraber de bir çocukları olan bir komşum var. Eminim örnekleri çoktur. Üstelik mesajınızın ne yeri olmuş ne zamanı ama belki de bir yaşanmışlık yazdırmıştır size bu mesajı. Allah yardımcınız olsun her ne sizi bu kadar daralttıysa.Eğer evliliği tekrar düşünüyorsan çocuklu biriyle olacak çünki bazıları zannediyor ki boşanınca tekrar bekar biriyle olur diye Buda dipnot olsun yarın yine konu açarsın bekar biriyle ilişkim var evlenmek istemiyor adam dersin
Bu halde iyi misiniz peki ? Bence bu halde de iyi görünmüyorsunuz. Of bilmiyorum ısıracak köpek havlamaz diye düşünüyorum. Devlete sığının diyeceğim ama sığınanlarında durumu ortada...Elalem ne der umrumda değil bosanabilsem varsın arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar benimde zor bir hayatim var boşanmayı çok düşündüm son raddeye kadar geldik ama yine aramiz yapıldı barıştık en son çok kötü kavga ettik iç içe girdik o derece yani...senden ayrılıyorum artık dedim öyle bir tehdit ettiki yerimden kipirdayamadim gerçekten göçü kara biri çok kötü şeyler yaşanır diye korkuyorum..
İki çocuğum var keşke bosanipta yoluna bakmak kolay olsa keşke boşanmak kolay olsa eşim çocuklarıma çok düşkün olurda bosansak bana vermez bende onlsrsiz yapamam oyuzden hicbisey kolay değil Allah sonumu hayir eylesinBu halde iyi misiniz peki ? Bence bu halde de iyi görünmüyorsunuz. Of bilmiyorum ısıracak köpek havlamaz diye düşünüyorum. Devlete sığının diyeceğim ama sığınanlarında durumu ortada...
Ya konunuzu okuyunca o kadar sinir oldum ki o adama. Utanmadan sizin Emeğinizle aldığınız arabayı isteyip yine utanmadan çalışmayıp karısının sırtından geçinen biri için fazla özgüvenli geldi bana. Ne kadar pişkinmiş. Allah kurtarsın siziEvet ailem arkamda çok şükür
Amcamla arkadaş gibiyiz ben 23 yaşındayım o 29
Her şey gönlünüzce olsun.. Ben de boşanma aşamasındayım.Zor bir süreç ama geçecek inşallah..Inşallah tek isteğim şuan hayalini kurduğum yolda yürümek kararsızlığa pişmanlığa düşmeden
Aminİki çocuğum var keşke bosanipta yoluna bakmak kolay olsa keşke boşanmak kolay olsa eşim çocuklarıma çok düşkün olurda bosansak bana vermez bende onlsrsiz yapamam oyuzden hicbisey kolay değil Allah sonumu hayir eylesin