tbrk ederimm çok güzel vermişsiniz resimlerdede çok tatlısınız
Teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olacaktır eminim.Kilom fazla gelmeyebilir ama beden sorunu yaşıyorum ciddi bir şekilde basen bacak kısmı kalın olunca ne alsam uyduramıyorum hep tadilat hep kalıp sorunu yaşıyorum.3 yaşında bi oğlum var üstelik çalışıyorum da.Çalışan bayanlara verdiğin tavsiyeleri ben de yazıyorum aklıma, hedeflediğim kiloya ulaşacağım inşallah şevkim bi gelsetekrar motive olman ne güzel canım, seninde başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorum inan kii
benimde basen ve bacaktı canım az kaldı ama, eskisi kadar çok takılmıyorum artık basenlerimeben diyete başladığımda senin kilonda olmak için neler vermezdim inan kii, inşallah mutlu olduğun kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın canım yardıma ihtiyacın olursa burdayım
2 günde verdiqim kilo 80.3 ten 78.5 e indim 1.800qr.gitmiş..
çok teşekkür ederim, çok iyisin canım yaa, başarı öyküleri çok işe yarıyor gerçekten, bende bütün desteğimi kkdan aldım, umarım sende mutlu olduğun kiloya düşersin tatlım, ilerde bebeklerine iyi model olmak için...darkolive tebrik ederim umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin ve hep orda kalırsın:)
başarı hikayeni heyecanla bir solukta okudum. Sanki benim hayatımı anlatmışsın. Ben 2. çocuğumu doğurduktan sonra 97 idim sonra emziriyorum diye fark etmeden 105 e çıktım. Bu topikte başarı öykülerini okuduktan sonra kesinlikle diyete değil sağlıklı beslenmeye karar vedim 29 ekim günü spor salonuna yazıldım ve başladım. bugün itibariyle 90 kiloyum ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum ve devam edip 60lı kilolara indiğimde kendi başarı öykümü yazmayı ümit ediyorum.
Şimdi senin başarı hikayeni okuduktan sonra çok daha motive oldum sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum:)
canım bebegın buyumuşş sen güzelleşmşsin bende 6 aylık bır bebek annesıyım sımdı dıyetteyımm alnımın akıyla cıkarım ıns...resimlerin harikaa gece gece yenıden motıve oldumm ben 92 kılyla hamıle kalıp 105 kıloyla doguma gıttım
gıttım ama bırde bana sor cok kötü sezeryan la dogum yaptım ve çok zor anlar gunler yasadım şimdi 99 kıloyum devamı gelecek ve bır gun bende resımlerımı koyacagımm tebrik ediyorum seni cnmm
DARISI BAŞIMAAA
darkolive,tebrik ederim!hakikaten büyük bir değişim yaşamışsın!maalesef ben senin kadar azimli değilimhep kakarlar alıyorum ama uygulama yok (
en son annemle ve eşimle iddaaya girdik 5 hazirana kadar 20 kilo vermiş olacağım!5 ocakta başlayıp,5 haziranda bitecek:18:umarım ben de senin gibi başarırım:18:
tekrar tebrikler,ilham verdin bana da
tbrk ederimm çok güzel vermişsiniz resimlerdede çok tatlısınız
2 günde verdiqim kilo 80.3 ten 78.5 e indim 1.800qr.gitmiş..
Teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olacaktır eminim.Kilom fazla gelmeyebilir ama beden sorunu yaşıyorum ciddi bir şekilde basen bacak kısmı kalın olunca ne alsam uyduramıyorum hep tadilat hep kalıp sorunu yaşıyorum.3 yaşında bi oğlum var üstelik çalışıyorum da.Çalışan bayanlara verdiğin tavsiyeleri ben de yazıyorum aklıma, hedeflediğim kiloya ulaşacağım inşallah şevkim bi gelse
harika olmuşsun canım. azminden dolayı kutluyorum seni.. bende senin gibi uzak durabilsem o zaafım olan yiyeceklerden..ya şaşıyorum şu güzel öyküleri okuyunca, ne azim irade maşallah.. ben ancak bir kaç gün dayanabiliyorum.. bir ay öncesinde yaptığım rejimde hep kaçamaklı. umarım bir gün bende yazarım başarı hikayesi ve isteyen herkes.. sevgiler..
Sizi gercekden tebrik ediyorumdeişim süper olmuş hayretle okudum.Birazda gaza geldim
çok süpeeer olmuşsun fıstık gibi olmuşsun yaa o kilolu halinden çok daha başka biri olmuşsun daha genç duruyosun kilo insanı olduğundan daha büyük gösteriyo azmin zaferii valla helal olsun arkadaşaım
tek kelimeyle süpersin.tüm yazdıklarını soluksuz okudum.o kadar benziyoruz ki birbirimizle.sanırım yaşadığımız çoğu şey aynı:)tebrik ederim canım.sen de azmetmişsin daha da iyi olacaksın
bugün ne giydinde kombinini gördüm ve aynen şöyle oldum darkocummmhemen topiğine bakiyim dedim ve yine gözlerime inanamadım
inanılmaz kilo vermişsin ve inanılmaz güzel olmuşsunbu gerçekten büyük bir başarı öyküsü bende 5 kilo vermek istiyorum yapamıyorum, sen 26 kilo birden vermişsin ya helal olsunn umarım istediğin kiloya iner, ve hep istediğin kiloda kalırsın canımmmm