Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

Gerçekten muhteşem olmuşsun canım. Işık oldun bana şu an sen. Umarım ben de başlayacağım artık sağlıklı beslenip, spor yapmaya.

çok içten yazmışsınız tebrik ederim 90 lardan 60 lara düşmek gerçekten etkileyici.Bende doğum yaptım şuan 80 kiloyum ama veremiyorum çünkü irade eksilerde geziyor.:KK50::KK50:

süpersiinnnn süpersiinnnnn...

ben de çok kiloluyum ve yaşadığın şeyler neredeyse aynı benimle.

henüz öğrenciyim ve yurtta kaldığım için diyet yapma şansı bulamıyorum. o gün yemekte ne çıkarsa onu yemem gerekiyor ve yemeklerimiz de yağlı oluyor. ayrıca ders çalıştığım için karnım çabuk acıkıyor ve aç karnına ders çalışamıyorum. ama yaz geldiğinde o kadar çok dikkat ediyorum ki kendime kilolar hemen gidiyor ama tam istediğim kiloya gelemeden okul başlıyor ve her şey geri geliyor hem de fazlasıyla :/

bir gün ben de başaracağım biliyorum :)

evet canım bende yurtta kaldım üniversite döneminde, yemek içısından pek seçenek yok, dikkat edebildiğin kadar karbonhidratı az almanı tavsiye ederim canım... sende başarıcaksın tabikii yeterki inann... :KK71:

Canım tebrik ederim seni karbonhidrat diyetinden tanıyorum. darısıda bize inşallah. arada topiğe uğrada bize moral ver.

teşekkürler, tabiki uğrarım :KK71:

çok tebrik ediyorum darkolive. yazdıklarını okumak çok keyifliydi. darısı bizlerin başına inşallah.

bende seni bizim topiği okurken görüyordum canım, ama paylaşımda bulunmuyordun hiç, darısı başına inşallah... :KK71:

İzlemcim başarı öykünü okurken gözlerimden akan yaşlara enqel olamadım canım çok tebrik ediyorum 3-4 aydır bende baya gevşedim inşallah bu hafta yeniden başlayacaqım bu arada Selinden hala haber yok başına bişey gelmesinden çok korkuyorum çok uzun zaman oldu gideli tekrar tebrik ediyorum seni canım..

canıım, en kısa zamanda toparlanman dileğiyle, insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor biliyormusun... selini bende çok merak ediyorum az emeği geçmedi bizeee... :KK59:

yol arkadaşım,canım...
kendin gibi capcanlı bir solukta okunacak uzun ama enerjik bir hikaye yazmışsın
diyetinde seni başarıya ulaştıran faktörlerden birinin hamaratlığın olduğunu yazmayı unutmuşsun,hemen pratikçecik yaptığın diyet yemeklerinin bize ne kolaylıklar sağladığını söylemeyi de..

seni tebrik ediyorum,kalbi yüreği düşünceleri güzel insan.topiğimize ve boğazına hatta bizim boğazımıza da sahip çıkan düzgün karakter.kilolar kötü ama bana senin gibi güzel bir arkadaş kazandırmış olmasından çok mutluyum ,seni çok seviyorum

gülüümmm güzel yüreğine kurban, :KK42: ben şimdi sana ne diyim ne yazayım tüylerim diken diken oldu inan kii :KK17: çok duygulandım, bende seni çok seviyorum kaymaklı kadayıfım, evet pratik az kalorili yemeklerimden bahsetmeyi unutmuşum :26:

kuzummm güzel anne adayım sağlıklı sıhatli bir doğum diliyorum sana :KK19: :KK71:

tebrikler cnm çok güzel olmuşsun...seni görüpte hırslanmamak elde değill değişim süper =) yazdıklarınn çok doğru yaa insan kiloluyken ne dışarı çıkmak istiyo ne kıyafet giymek istiyo ne aynaya bakabiliyo.. bende 17 - 18 kilo vermiştim ama nerdeyse hepsini aldım..marifet kilo vermekte değilmiş korumak çok önemli dikkatli ol derim insan bi almaya başlamdımmı önünü engelliyemiyo..ama seni görünce hırslandım..okadar kilo verdimm bidaha verebilrim hatta fazlasıyla vericem inş..tebrik ediyorum seni

teşekkür ederimm, tabiki kiloyu korumak daha zormuş hep öyle duyuyorum arkadaşlarımdan, benim daha 3-4 kilom var vermem gereken bende sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda vermek istiyorum artık bir an önce korumaya geçebileyim, sende bir kez başarmışsın tekrar başarırsın sadee bir adım at ve inan kendine... :KK71:
Izlemcimmm süper olmussun :KK9: seni tebrik ediyorum ve eminimki cok kisiye örnek oldun... süpersin:KK9:

amacım oydu tatlım, çünkü bende burdaki başarı öykülerini okuyarak şevklendim hırslandım inşallah tüm zayıflamak isteyenlere umut ışığı olurum :KK71:

çook güzel yaaaa çok mutlu oldum darkolive burda hikayeni görünce bende gözü dolanlardanım .herkese örnek olman dileğiyle ne diyeceğimi bilemedim çok çok güzelll

canıım ben 80-89 topiğine geldiğimde sen oradaydın, sizden çok şey öğrendim, amiin inşallah herkese örnek olur... :KK71:

Gerçekten muhteşem olmuşsun canım. Işık oldun bana şu an sen. Umarım ben de başlayacağım artık sağlıklı beslenip, spor yapmaya.

teşekkür ederim inşallah canım :KK71:

çok içten yazmışsınız tebrik ederim 90 lardan 60 lara düşmek gerçekten etkileyici.Bende doğum yaptım şuan 80 kiloyum ama veremiyorum çünkü irade eksilerde geziyor.:KK50::KK50:

inşallah canım... kendine haksızlık etme,insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor, biraz dikkat... :KK71:

izlem cnm meraba sana bişey sormak istiyorum seni bulmuşken:))
yazında bahsetmişsin ya karbonhidrat diyetiyle 5 kilo verdim diye
bu kiloyu ne kadar zamanda verdin(yani o 5 kiloyu cnm)ve bir gün
içinde yediklerini örnek olarak yazabilirmisin bana lütfen bende o diyeti
yapmak istiyorum kalan kiloları verebilmek için ama benim anlayamadığım
günlük ne yiyebiliriz dengelemek biraz zor gibi geldi bana yanılıyormuyum sence

kiloluyken hissettikleriniz tamda beni anlatıyor hayattan zevk almamak alışveriş kabusları birde ben şu işi bir azmadip başlasam dünyalar benim olucak ama benim diyetler hep kısa sürüyor saman alevi gibi hemen yanıp sönüyor MUTSUZUMM:84:

izlem cnm meraba sana bişey sormak istiyorum seni bulmuşken:))
yazında bahsetmişsin ya karbonhidrat diyetiyle 5 kilo verdim diye
bu kiloyu ne kadar zamanda verdin(yani o 5 kiloyu cnm)ve bir gün
içinde yediklerini örnek olarak yazabilirmisin bana lütfen bende o diyeti
yapmak istiyorum kalan kiloları verebilmek için ama benim anlayamadığım
günlük ne yiyebiliriz dengelemek biraz zor gibi geldi bana yanılıyormuyum sence

yook tatlım aksine çok kolay, ama meyve filan yok çok yüksek değerleri,

ben sana bir menü yazayım ona göre sen çeşitlendir

sabah

yumurta 0 değer
yarım domates 3
yarım salatalık 2
1 dilim ekmek 12
peynir 1 değer

istersen ekmeği çıkar kısa bir süre yapıcaksan minimumda tut

öğlen et yiyceksin protein yanii

haşlanmış tavuk olabilir fırında tavuk olabilir ama yanında ekmek pilav makarna patates kesinlikle yok mercimek çok k.h li baklagiller öyle

bu diyette protein yiyceksin tatlı yasak kesinlikle şekerli bişiy yok umarım anlatabilmişimdir zilancım :87:

kiloluyken hissettikleriniz tamda beni anlatıyor hayattan zevk almamak alışveriş kabusları birde ben şu işi bir azmadip başlasam dünyalar benim olucak ama benim diyetler hep kısa sürüyor saman alevi gibi hemen yanıp sönüyor MUTSUZUMM:84:

önemli olan uzun sürede sağlıklı vermek zaten tatlım, kendine bir yol haritası çiz ve onu uygula tek yapman gereken bir adım :KK71:

İzlemcim bu sabah tartıldım 80 olmuşum yani 3.5 ayda 5 kilo almışım bu demek oluyorki kilolar hemen alınmıyor çünkü ben 2 ayda 16 kilo verdim 3.5 ayda 5 kilo aldım istatistiklere vurduqumuz zaman daha geç kşlo alıyoruz ki ben inanılmaz yedim bu süreçte 5 kilo gözümde hiç büyümüyor çünkü ne yapmam gerektiqini biliyorum bu beni motive ediyor zaten 1 haftada 2-2.5 kilo arası hemen veriyorum daha sonraki haftalar daha aza iniyor ilk başladıqımızda daha hızlı veriyouz yani ben kilo vermek isteyen arkadaşlara her zaman bulundukları topiqi baştan sona sabırla okumalarını tavsiye ediyorum çünkü bilqiyi tam olarak beyine yerleştirmek çok önemli eqer ben bu bilgileri bilmeseydim şu an aldıqım 5 kilo gözümde büyür panik olur belkide ipin ucunu kaçırdıqımı düşünüp toparlanma imkanım olmayabilirdi ama ben şimdi ne yapacaqımı çok iyi biliyorum 3.5 aylık büyük bir kaçamaqım oldu ve artık bitti bugün itibariyle Rabbimin izniyle başladım 70li kilolardan bir an önce kurtulmalıyım seni çok öpüyorum :KK16:inş. bnmde başarı öykümü birgün okursunuz..

yook tatlım aksine çok kolay, ama meyve filan yok çok yüksek değerleri,

ben sana bir menü yazayım ona göre sen çeşitlendir

sabah

yumurta 0 değer
yarım domates 3
yarım salatalık 2
1 dilim ekmek 12
peynir 1 değer

istersen ekmeği çıkar kısa bir süre yapıcaksan minimumda tut

öğlen et yiyceksin protein yanii

haşlanmış tavuk olabilir fırında tavuk olabilir ama yanında ekmek pilav makarna patates kesinlikle yok mercimek çok k.h li baklagiller öyle

bu diyette protein yiyceksin tatlı yasak kesinlikle şekerli bişiy yok umarım anlatabilmişimdir zilancım :87:

çok güzel anlatmışsın tatlım çok teşekkür ederim :KK16:
şimdi kafama takılan tek bir yeri kaldı yumurta 0 değerde yaa
omlet yaparsam tavanın altına yanmıycak şekilde çok az yağ koysam
değeri çok artarmı acaba o kısmını merak ettim güzelim ha birde peynir
tamamen yağsızmı olcak yoksa yarım yağlıda olabilirmi meyve,ekmek
yemesem çok aramam ama kısa vadedemi yaparım onu bilmiyorum en az
5 kilo vermek istiyorum bunuda ne kadar zamanda veririm bilmiyorum cnm
:KK50:

Son düzenleme:
çok güzel anlatmışsın tatlım çok teşekkür ederim :KK16:
şimdi kafama takılan tek bir yeri kaldı yumurta 0 değerde yaa
omlet yaparsam tavanın altına yanmıycak şekilde çok az yağ koysam
değeri çok artarmı acaba o kısmını merak ettim güzelim ha birde peynir
tamamen yağsızmı olcak yoksa yarım yağlıda olabilirmi meyve,ekmek
yemesem çok aramam ama kısa vadedemi yaparım onu bilmiyorum en az
5 kilo vermek istiyorum bunuda ne kadar zamanda veririm bilmiyorum cnm
:KK50:

canım eğer kurallarına uygun yaparsan 1 haftada 2 kilo bile verebilirsinn, ama proteini çok yiyeceksin sıfıra yakın k.h alıcaksın birazcık zeytinyağından bişiy olmaz omlet yapacaksan, ama 2 haşlanmış yumurtanın üstüne ya fesleğenli yada kekikli yoğurt dök yarımyağlı daha iyi olur ama yoksa normal de olur tüketiyorsun çok güzel bir öğün olur hemde doyurucu olur, peynirde yağsız daha iyi ama yoksa çok da sorun değil bu diyette :KK76: :KK76:

günde 2-3 litre su içmeyi de unutma, proteini çok tükettiğin için su içmessen böbreklerini çok yorabilir canım, 2 hafta yeter sana bence...:KK42:

İzlemcim bu sabah tartıldım 80 olmuşum yani 3.5 ayda 5 kilo almışım bu demek oluyorki kilolar hemen alınmıyor çünkü ben 2 ayda 16 kilo verdim 3.5 ayda 5 kilo aldım istatistiklere vurduqumuz zaman daha geç kşlo alıyoruz ki ben inanılmaz yedim bu süreçte 5 kilo gözümde hiç büyümüyor çünkü ne yapmam gerektiqini biliyorum bu beni motive ediyor zaten 1 haftada 2-2.5 kilo arası hemen veriyorum daha sonraki haftalar daha aza iniyor ilk başladıqımızda daha hızlı veriyouz yani ben kilo vermek isteyen arkadaşlara her zaman bulundukları topiqi baştan sona sabırla okumalarını tavsiye ediyorum çünkü bilqiyi tam olarak beyine yerleştirmek çok önemli eqer ben bu bilgileri bilmeseydim şu an aldıqım 5 kilo gözümde büyür panik olur belkide ipin ucunu kaçırdıqımı düşünüp toparlanma imkanım olmayabilirdi ama ben şimdi ne yapacaqımı çok iyi biliyorum 3.5 aylık büyük bir kaçamaqım oldu ve artık bitti bugün itibariyle Rabbimin izniyle başladım 70li kilolardan bir an önce kurtulmalıyım seni çok öpüyorum :KK16:inş. bnmde başarı öykümü birgün okursunuz..

bellki bir süre bırakmışsın diyeti, biliyormuun ben istesemde yapamıyorum artık bunu, bir gün çok yemişsem sonraki gün mutlaka telafi ediyorum, insan bazen bazı problemlerden dolayı kendini yemeğe veriyor boşluyor ama kendine bu kötülüğü yapma canım, yeniden adapte olursun zaten, arada bizim topiğede uğra canım, mutlu olduğun kiloda olman dileğiyle... :KK71:

valla başarı hikayelerini okudukça bravo diyorum benim asla başaramayacağım bişey diyeceğim ama kızacaksınız belki bu yazılar ilham olur ne dersiniz ben de diyata başlayıp fazlalığım olan 20 kiloyo verip 60 lı kiloları görebilirmiyim bu sene buna kesin kararlıyım ve yaza kadar hedefimi gecekleştireceğim sizleri örnek alacağım cünkü artık 30 yaşında bir anne olarak bunu yapmakta gec kalmamak lazım değilmi?tekrar tebrikler paylaşımlarınız ve başarılarınız için umarım bir 6 ay sonra bende sizinle başarımı paylaşırım:KK14:

canım benim tebrik ederim çok güzel olmuşsun azmine hayran kaldım.bende 1 aydır dıyet yapıyorumm ve ancak 1 kılo gıtmıştır.dikkat et meme rağmen.bende polistık oer var ve bunun baş düşmanı kilo.10 kılo versem herşey yoluna gıdıcek.akşama kadar işyerındeyım bana ne önerirsinnn canım şimdidien teşekkürler

bellki bir süre bırakmışsın diyeti, biliyormuun ben istesemde yapamıyorum artık bunu, bir gün çok yemişsem sonraki gün mutlaka telafi ediyorum, insan bazen bazı problemlerden dolayı kendini yemeğe veriyor boşluyor ama kendine bu kötülüğü yapma canım, yeniden adapte olursun zaten, arada bizim topiğede uğra canım, mutlu olduğun kiloda olman dileğiyle... :KK71:

teşekkür ederim canım dün çok az dikkat ettim 700qr gitmiş bugün tam moduma döndüm artık mutluyum tabiki topiqine arada gelicem inş. 60 kiloyum dediqim günleri burada paylaşırım:nazar:

Gerçekten çok tebrik ederim sizi azmin zafer fotoğrafları da çok etkileyici.Ben de diyet başarı öykülerini sürekli okuyorum ilk okuduğum aydasu ve püsküüttü onlardan etkilenerek 6-7 kg verdim sağlıklı bir şekilde 64 e düştüm.Eskisi kadar çok yemesem de 1-1.5 kilo aldım 65.5 kg filanım.Niyetim 58 olmak aslında ama bir türlü hedefe kilitlenemedim.Çok çok tebirk ederim sizi.Ben de armutum basen ve üst bacak kabusum oldu, hikayenizi tekrar tekrar okuycam.:KK71::KK71:

valla başarı hikayelerini okudukça bravo diyorum benim asla başaramayacağım bişey diyeceğim ama kızacaksınız belki bu yazılar ilham olur ne dersiniz ben de diyata başlayıp fazlalığım olan 20 kiloyo verip 60 lı kiloları görebilirmiyim bu sene buna kesin kararlıyım ve yaza kadar hedefimi gecekleştireceğim sizleri örnek alacağım cünkü artık 30 yaşında bir anne olarak bunu yapmakta gec kalmamak lazım değilmi?tekrar tebrikler paylaşımlarınız ve başarılarınız için umarım bir 6 ay sonra bende sizinle başarımı paylaşırım:KK14:

hiçbirşey imkansız değildir canım benim, bak ben geçen sene bu zamanlarda burdaki başarı öykülerini okuyordum ve 1. resimde olduğum gibiydim inan kii, sadece yediklerine dikkat et bebeğine örnek bir anne modeli olacağına eminim, ilerde okula giderken aaa senin annen ne kadar şişmanmış desinler mi bebeğine bunu hiç istemessin ina kii :KK59: hadi bakalım biraz gayret, bu arada çok teşekkür ederim... :KK71:

canım benim tebrik ederim çok güzel olmuşsun azmine hayran kaldım.bende 1 aydır dıyet yapıyorumm ve ancak 1 kılo gıtmıştır.dikkat et meme rağmen.bende polistık oer var ve bunun baş düşmanı kilo.10 kılo versem herşey yoluna gıdıcek.akşama kadar işyerındeyım bana ne önerirsinnn canım şimdidien teşekkürler

80-89 topiğimizde bi arkadaşımda da pko var canım ve 22 kilo verdi, istedikten sonra herşey düzene girer inan kii...

iş yerinde isen eğer kendine ara öğünler yap pratik şeyler, çünkü ana öğünlerde veya akşam eve geldiğinde kendini yemeğe saldırmaktan korursun böylelikle...

1 ayran iç
bir avuç leblebi
1 elma
2 grisini
canın çok şekerli bişiy çekiyorsa şekersiz çayla birlikte kuru incir kuru kayısı yiyebilirsin birer tane minik minik ısıra ısıra
1 portakal olabilir bunlar iş yerinde çekmecende bulundurulacak şeyler hem metebolizman yavaşlamaz hemde seni tok tutar akşam yemeğini çok yemessin birde tatlım her yemekten önce oturur oturmaz su iç 1-2 bardak yemek ne kadar lezzetli olursa olsun bi kereden bişiy olmaz deme hep öyle başlar sonra sonu gelmez, inan ki bize bizden başkası acımaz hadi bakalım birz gayret :KK71:

teşekkür ederim canım dün çok az dikkat ettim 700qr gitmiş bugün tam moduma döndüm artık mutluyum tabiki topiqine arada gelicem inş. 60 kiloyum dediqim günleri burada paylaşırım:nazar:

tekrar motive olman ne güzel canım, seninde başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorum inan kii :KK71:
Gerçekten çok tebrik ederim sizi azmin zafer fotoğrafları da çok etkileyici.Ben de diyet başarı öykülerini sürekli okuyorum ilk okuduğum aydasu ve püsküüttü onlardan etkilenerek 6-7 kg verdim sağlıklı bir şekilde 64 e düştüm.Eskisi kadar çok yemesem de 1-1.5 kilo aldım 65.5 kg filanım.Niyetim 58 olmak aslında ama bir türlü hedefe kilitlenemedim.Çok çok tebirk ederim sizi.Ben de armutum basen ve üst bacak kabusum oldu, hikayenizi tekrar tekrar okuycam.:KK71::KK71:

benimde basen ve bacaktı canım az kaldı ama, eskisi kadar çok takılmıyorum artık basenlerime :KK1: ben diyete başladığımda senin kilonda olmak için neler vermezdim inan kii, inşallah mutlu olduğun kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın canım yardıma ihtiyacın olursa burdayım :KK71:

X