kızlar harikasınız ya. ben de çoğu kişinin tersinebir durum yaşıyorum aslında.gitgide kilo alıyorum.bu duruma engel olamıyorum.ünv. 3. sınıfa kadar 44 kilo birisiydim.boyum 1.58 bu arada.yani 20 yaşında 44 kilo!!!annem bileğimden tutar kırılacak derdi.ne olduysa o seneden sonra oldu.çocukluğumdan beri abur cubur yiyen biriyim.ama yemeklerim düzenliydi dışarda döner hamburgermiş pek yemezdim.nasılsa kilo almıyorum diye sürekli yedim.bu arada dışarda arkadaşlarla da buluşup hazır şeyler yiyordum hep.derken 48 oldum.hıh böyle iyi oldun dedi herkes.son sınıfta sürekli ders çalışıyodum sınav için.hep oturdum.50 kiloydum.herkes kilo almışsın böyle iyi bak geri verme diyodu.nasılsa veririm ben hep zayıfım diye düşünüyordum.derken mezuniyetimde 53 kiloydum.atandım...hazır yiyeceklere daha çok düştüm.akşamları yemek yerine cips kola çikolata yedim.her an yedim.bundan bir sene önce nişanımda 62 kiloydum.hala nasılsa veririm diyordum .düğünüme kadar 56 kiloya düştüm.allahım nasıl sevindim.demekki veriyordum işte.akşamları sadece meyve yiyordum.abur cuburu kesmiştim.bol bol salata yapıyordum.dans ettim sadece.yürüyüş egzersiz yok.dansım öyle sistemli de değildi.hopluyodum zıplıyodum.aklıma estiği gibi işte:))) akşamları 2 saat deli gibi dans ediyordum.sonra evlendim....tabi 8 ayda 8 kilo aldım.şu anda 64 kiloyum.günden güne şişmanlıyorum.
çoğu kişi şöyle diyecektir "o da kilo mu!!!" yazıları okuyunca 80ler 90 lar var.ama benim boyum kısa zaten .daha da kilo alırım diye korkum. 42 beden pantolon giyiyorum.bi etek aldım 44 beden. şu boğazımı tutamıyorum.sürekli yiyorum.ağzım hiç boş kalmıyor.bu gidişle ben de 80 olurum herhalde.
burayı tesadüf gördüm.insanlar kaç kilo vermiş!!! kızlar gömleklerim, pantolonlarım, bluzlarım olmuyor artık.yüzüğüm parmağımı sıkmaya başladı.ilk aldığımda biraz büyük geliyordu.hamilelik düşünmeden önce bu kilo almalara son vermeli, aldıklarımı da geri vermeliyim.bakalım tutacakmıyım şu boğazımı.
bu arada darkolive tebrik ederim.fıstık gibi görünüyorsun.
resimlere baktım da! darısı da bana inşallah