Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

Çok tebrik ederim.Ben rüyalarımda bile bu kadar zayıf olmadım.darısı başıma.İnşaallah kilonuda korumayı başarırsın.

Çok tebrik ederim.Ben rüyalarımda bile bu kadar zayıf olmadım.darısı başıma.İnşaallah kilonuda korumayı başarırsın.

ayyy canım benim yaa çok tatlısın, ama inan hayal değil, ben şimdi geriye baktığımda yazdığım mesajlarımda 1 sene öncesinde filan, yarın tartı günü inşallah 83.500 görürüm süper olur filan yazmışım demem o ki bir adım attığında gerisi zincirleme geliyor inan ki bunun keyfini bir alsan zaten istesende yemessin emeklerinin boşa gitmemesi için... :87: :87:

Son düzenleme:
canm bnm cok söze gerk yok ınan can-ı gönulden kutluyorum senı walla süpersııınnnnnnn.........!!!!!!!!canım benım göbek problemım war pazartesı karbonhıdrata baslıcam..tawsıye edecegın bişeyler war mı?warsa cok sewınırım :))

çok güzel .. son zamanlarda okudugum yazıların ıcınde en ıyısı
fotolarda buna kanıt :))
tebrık ederım

[ı]cnm arkadaşım emınım bunları duymaya artık cok alışmışındır ama ben genede tekrar soyluycem harıka olmuşun tebrık ederım.[/ı]

tebrik ederim arkadaşım azmine hayranım...beni gerçekten etkileyen başarı öyküsü işte bu...darısı başıma inaşallah

dün akşam okudun yazını ama cevap yazamadım her satırında beni anlatmışsın.aynı şeyleri yaşadım bende ve şu an 63.5 kiloyum aynen devam ediyorum 58 olana kadar.doğumda 95 kiloydum sonra 86 ve şimdi 63.5.birbirimze destek olmaya devam edelim ayrıca çok tebrik ederim.

kızlar harikasınız ya. ben de çoğu kişinin tersinebir durum yaşıyorum aslında.gitgide kilo alıyorum.bu duruma engel olamıyorum.ünv. 3. sınıfa kadar 44 kilo birisiydim.boyum 1.58 bu arada.yani 20 yaşında 44 kilo!!!annem bileğimden tutar kırılacak derdi.ne olduysa o seneden sonra oldu.çocukluğumdan beri abur cubur yiyen biriyim.ama yemeklerim düzenliydi dışarda döner hamburgermiş pek yemezdim.nasılsa kilo almıyorum diye sürekli yedim.bu arada dışarda arkadaşlarla da buluşup hazır şeyler yiyordum hep.derken 48 oldum.hıh böyle iyi oldun dedi herkes.son sınıfta sürekli ders çalışıyodum sınav için.hep oturdum.50 kiloydum.herkes kilo almışsın böyle iyi bak geri verme diyodu.nasılsa veririm ben hep zayıfım diye düşünüyordum.derken mezuniyetimde 53 kiloydum.atandım...hazır yiyeceklere daha çok düştüm.akşamları yemek yerine cips kola çikolata yedim.her an yedim.bundan bir sene önce nişanımda 62 kiloydum.hala nasılsa veririm diyordum .düğünüme kadar 56 kiloya düştüm.allahım nasıl sevindim.demekki veriyordum işte.akşamları sadece meyve yiyordum.abur cuburu kesmiştim.bol bol salata yapıyordum.dans ettim sadece.yürüyüş egzersiz yok.dansım öyle sistemli de değildi.hopluyodum zıplıyodum.aklıma estiği gibi işte:))) akşamları 2 saat deli gibi dans ediyordum.sonra evlendim....tabi 8 ayda 8 kilo aldım.şu anda 64 kiloyum.günden güne şişmanlıyorum.

çoğu kişi şöyle diyecektir "o da kilo mu!!!" yazıları okuyunca 80ler 90 lar var.ama benim boyum kısa zaten .daha da kilo alırım diye korkum. 42 beden pantolon giyiyorum.bi etek aldım 44 beden. şu boğazımı tutamıyorum.sürekli yiyorum.ağzım hiç boş kalmıyor.bu gidişle ben de 80 olurum herhalde.

burayı tesadüf gördüm.insanlar kaç kilo vermiş!!! kızlar gömleklerim, pantolonlarım, bluzlarım olmuyor artık.yüzüğüm parmağımı sıkmaya başladı.ilk aldığımda biraz büyük geliyordu.hamilelik düşünmeden önce bu kilo almalara son vermeli, aldıklarımı da geri vermeliyim.bakalım tutacakmıyım şu boğazımı.

bu arada darkolive tebrik ederim.fıstık gibi görünüyorsun. resimlere baktım da! darısı da bana inşallah

çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, verilecek kilon eğer azsa k.h miktarını minimumda tut hayatım, yani protein ağırlıklı beslen ve şeker kullanma sen bile inanamayacaksın :92:

çok güzel .. son zamanlarda okudugum yazıların ıcınde en ıyısı
fotolarda buna kanıt :))
tebrık ederım

çok mutlu ettin beni bunu söyleyerek, çok teşekkür ederim...

[ı]cnm arkadaşım emınım bunları duymaya artık cok alışmışındır ama ben genede tekrar soyluycem harıka olmuşun tebrık ederım.[/ı]

çok teşekkürler

tebrik ederim arkadaşım azmine hayranım...beni gerçekten etkileyen başarı öyküsü işte bu...darısı başıma inaşallah

inşallah istedikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yok, çok teşekkür ederim

harikasin canim artik yaza rahat rahat istedigini giyersin benimde az kaldii tebrik ederim

evet canım kıyafet seni değil sen kıyafeti seçiyorsun, bunu normal kiloda olan biri anlamaz, sadece biz birbirimzi anlarız, sende istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

ewet aynıyız canım, sen elmamısın armut mu ayrıca teşekkür ederim

ahh canım ben şimdi sana ne diyim benim hiç zayıf bir dönemim olmadığı için, abur cubura elim titrerdi hep rahata yemezdim mutlaka yarısını ya ertesi günü ya da diğer öğünde yerdim, şimdi cipsi filan belki ayda bir belki 2 ayda bir yiyorum :18:

yani çok yiyorsan, mmm istersen yemeklerden önce 2 bardak su iç, bu tokluk hissi verir, yemek yaparken ağzına bir sakız at, ordan burdan atıştırmak zorunda kalmassın, ara öğünlerde elma ye bir ısırık al sonra su iç, elma lifli olduğu için şişirir seni tokluk hissi verir böyle böyle miden alışır zaten emeklerin boşa gitmesin diye yemessin bi şekilde alışacaksın

süpersiinnnn süpersiinnnnn...

ben de çok kiloluyum ve yaşadığın şeyler neredeyse aynı benimle.

henüz öğrenciyim ve yurtta kaldığım için diyet yapma şansı bulamıyorum. o gün yemekte ne çıkarsa onu yemem gerekiyor ve yemeklerimiz de yağlı oluyor. ayrıca ders çalıştığım için karnım çabuk acıkıyor ve aç karnına ders çalışamıyorum. ama yaz geldiğinde o kadar çok dikkat ediyorum ki kendime kilolar hemen gidiyor ama tam istediğim kiloya gelemeden okul başlıyor ve her şey geri geliyor hem de fazlasıyla :/

bir gün ben de başaracağım biliyorum :)

Canım tebrik ederim seni karbonhidrat diyetinden tanıyorum. darısıda bize inşallah. arada topiğe uğrada bize moral ver.

çok tebrik ediyorum darkolive. yazdıklarını okumak çok keyifliydi. darısı bizlerin başına inşallah.

İzlemcim başarı öykünü okurken gözlerimden akan yaşlara enqel olamadım canım çok tebrik ediyorum 3-4 aydır bende baya gevşedim inşallah bu hafta yeniden başlayacaqım bu arada Selinden hala haber yok başına bişey gelmesinden çok korkuyorum çok uzun zaman oldu gideli tekrar tebrik ediyorum seni canım..

yol arkadaşım,canım...
kendin gibi capcanlı bir solukta okunacak uzun ama enerjik bir hikaye yazmışsın
diyetinde seni başarıya ulaştıran faktörlerden birinin hamaratlığın olduğunu yazmayı unutmuşsun,hemen pratikçecik yaptığın diyet yemeklerinin bize ne kolaylıklar sağladığını söylemeyi de..

seni tebrik ediyorum,kalbi yüreği düşünceleri güzel insan.topiğimize ve boğazına hatta bizim boğazımıza da sahip çıkan düzgün karakter.kilolar kötü ama bana senin gibi güzel bir arkadaş kazandırmış olmasından çok mutluyum ,seni çok seviyorum

tebrikler cnm çok güzel olmuşsun...seni görüpte hırslanmamak elde değill değişim süper =) yazdıklarınn çok doğru yaa insan kiloluyken ne dışarı çıkmak istiyo ne kıyafet giymek istiyo ne aynaya bakabiliyo.. bende 17 - 18 kilo vermiştim ama nerdeyse hepsini aldım..marifet kilo vermekte değilmiş korumak çok önemli dikkatli ol derim insan bi almaya başlamdımmı önünü engelliyemiyo..ama seni görünce hırslandım..okadar kilo verdimm bidaha verebilrim hatta fazlasıyla vericem inş..tebrik ediyorum seni

Izlemcimmm süper olmussun seni tebrik ediyorum ve eminimki cok kisiye örnek oldun... süpersin

çook güzel yaaaa çok mutlu oldum darkolive burda hikayeni görünce bende gözü dolanlardanım .herkese örnek olman dileğiyle ne diyeceğimi bilemedim çok çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…