canım hem duygulandım hem gururlandım.hiçbir zaman ümitsizlige kapılmadan herzaman azimle yoluna devam ettin ve sonunda hakettiğin şekilde başarıya mutlu sona ulaştın darısı bana ve diger arkadaşlarımın başına bi insanın kendine güvenmesinin,inanmasının,pes etmemesinin,karamsarlıga düşmeden yılmadan devam etmesinin mutlu sona ulaşmak için nekadarda önemli oldugunu bizlere gösterdiğin için teşekkürler .herşey gönlünce olsun arkadaşım
izlemcim seni bütün kalbimle kutluyorum cnmhikayeni okurken çok duygulandım başarılarının devamını diliyorum cnm arkadaşım eminimki bu azimle sen 55 kilolara bile ulaşırsın çok sabırlısın çünkü
evettt ben sizi karbonhidrat diyetinden takip biliyorum o zaman ben yapmıyordum takip ediyordum sadece sende o zamanlaar 69 kilo falandın yanılmıyosamm :) daha sonra bende basladım ve kb diyetiyle 8 kilo verdim toplamdada 15 kg verdim vermem gereken 10 kilo daha var ama eski şevkimmi yok nedir bilmiyorum toparlayamıyorum
Tebrikk ediyorum inanılmaz degişim süpersinizzz maşşallahhh insallah istediginiz kiloyada inebilirsinz son haliniz geçn bi anne den ziyade tatlı bi genç kız gibi
Vay beee. Bravo arkadaşım tebrik ederim. Darısı başımıza
ızlemcım senı tum kalbımle kutluyorum 1000 kere masallah sana evet hatırlıyorum basladıgın gunlerı ve sımdı cok mutluyum senın adına ve tum sısmanım dıyen kadınların adınahedefıne ulasman dılegı ıle ne kadar degısmıssın gercekten tam 15 yas eh bu kadar olur cok optum bırtanem
Canım merhaba
O kadar duygulandım kı topıgını gorunce anlatamam...
Hem bak elım de bos gelmedım
Taaa 2009 senesınde benım topiğimdekı yazılarını buldum getırdım...
Gercekten harıkasın ...
İsteyınce yapılamayacak sey yok bunu gosterdın sen...
Çok tebrık ederım arkadasım
canim harikasinn seni cokk tebrik ediorumm guzel arkadasimm benimm..
muthis incecikk super bir annesin artik yoksa abla mi:)) anne olduguna inandiramayacaksin kimseyii.. ben senin iradene ve azmine hayranimm.. ama 60tan asagi inme lutfenn yeterince zayifladinn basen basen derkenn kendinn yok oldun be kusumm:)) seni kocamann opuorumm
canım yaa çok sevindim seni gördüğüme, o kadar mesajın içinden nasıl buldun onu çok mutlu oldum inan kievet başardım bu senin sayende de oldu canım çok motive oldum hikayeni okurken çok teşekkür ederim tekrar
ablacııııımmmmmmm evet 15 yaş gençleştim sankicanımsın çok teşekkür ederim
Allah'ım darısı başıma :'( ...Çok tebrik ederim hemde çoook !
darkolive.cimm
harikalar yaratmışsın kendinden wallaa
çok hoş olmuşsun ve azminden dolayı tebrikler canım.. benim vermem gereken 2-3 kilom var nası zor gelioo, sen 26 kilo vermişsin yahu supersinn
çok ama çok tebrik ederimtam da sabrımın azalmaya başladığı bu dönemde hikayenizi okumak çok iyi geldi. süper bi anne olmuşsunuz, gencecik, incecik
ama 80-90 topiğindeki arkadaşlığınızı, bağlılığınızı ve hepinizin başarılarını ayrıca tebrik etmeden geçemeyeceğim. maşallah nerdeyse hepiniz 20-30 kilo vermişsinizarada uğrayacağım topiğinize umarım kızmazsınız
Süper ya maşallah ikinize de, harikasınız arkadaşım...
Yazık adamcağız artık kalori konusunda doktara yapmış bir hatunla yaşıyor, elini neye atsa bomba