- 2 Şubat 2009
- 6.913
- 5
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim çok naziksin
tuniği zara dan aldım
pantolon için boyu biraz uzun geliyor
tayt yada çorapla daha güzel duruyor tavsiye ederim
zaradan hiç alısveriş yapmadım kesinlikle bakıcam çok beğendim tuniğini çünkü
tebrik ederim canım yaaaa:)))çok güzel kilo vermişsin bende doğumdan beri 94 ten 74 indim hala da devam ediyorum..resimlerin çok güzel ve motive edici teşekkürler paylaştığın için:)))
çoook etkilendim ne kadar güzel anlatmışsın ve çook iyi kilo vermişsin tebrik ederim :) benim çok fazlam yok ama vermek istiyorum kendimi öyle daha rahat hissediyorum.topiğini tamamen okumaya çalışıcam zamanım oldukça
senin gibiii keyifliii bir başarı öyküsüü izlemcimm
dönüp dönüp okuyorum hepppp:)
merhaba.Zevkle okudum yazdiklarini.Hemen hemen ayni yollardan geciyoruz.Tek farkla sen evlenmeden oncede kiloluymussun ama ben oncesinde zayiftim.evlendigimde 62 kiloydum.haziranda 3 yil olacak.8,5 aylik kizim var.78 kiloyla hamile kaldim.Hamileligimde 97ye kadar ciktim.Nisanda basladim dedigin gibi saglikli beslenmeye 86.6 kiloyla.Simdi 81.7 yim.Neredeyse 5 kilo.Saka gibi.Azimliyim ins bende senin gibi basari oykumu yazacagim gunleri sabirsizlikla bekliyorum
ilk sayfama artık resim ekleyemiyorum nedense
bende buraya ekliyim
bu son halim kızlar, çok güzel şeyler yazıyorsunuz gönlünüze sağlık
umarım hayal ettiğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız
Eki Görüntüle 211404 Eki Görüntüle 211405
maşallah ya ne güzel keyifle istediniz kiloda kalın inşallah.. bir de ben kendime bıdıbıdı ediyorum şu verdiğim 10 kiloyu nasıl verdim diye, sizinkisi muhteşem bir değişim olmuş güle güle yaşayın
başarı öykünü belki 5 kere okumuşumdur ilk başta diyete başlamadan okudum sonra 1 ay geçmişti tekrar okuduğumda, ilk okuduğumda dikkat etmediğim ayrıntıları fark ettim. diğerlerini neden okudum biliyomusun, her okuduğumda çok sevdiğim bir arkadasımla keyifle sohbet ediyor hissi taşıyorum içimde ve motive ediyor beni. kilodur verilir alınır vs bunları geçiyorum bir adım ötesinde olan başka bişey var ki ne kadar gönlü güzel bir insansın. asıl bunun için tebrik ederim seni. birinin bir yerde seninle ilgli bişeyler okumaya zaman ayırıp sana içten bi sevgi hissedıyor olması ne güzel bişey senin adına.. sana kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum
ben bu konuyu okuyunca kendime çok kızdım aylardır 2 kilo veremedimmm uğraştıgım demiyimde uğraştıgımı sandıgım halde...