- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hikayen gerçekten çok güzel ama ben neden fotoğrafları göremiyorum :26:
ben gene kendimi pilava vermişken bugün ,nasıl olsa bayram tatilinde hafif yiyebilirim diyerek :)) motivasyon kaynağı oldu konun ,hem teşekkür,hem de tebrik ederim.1.60 a 74 üm şu an, 50 leri de çok gördüm,70 leri de deniycez bakalım bir kez daha .sevgiler
Fotolar görünmyor
Tebrikler yinede
Yalnız bi sorum olacak size
Obezite ; BÜYÜYEN BEDENLERDE KÜÇÜLEN DÜNYALAR YARATARAK , KÜÇÜLEN DÜNYAMIZDA VARLIK SAVAŞI VERMEKTİR...
yazmışsınız ilk mesajda
Daha önce hiç Diyet center'da bulundunuz mu
Tebrikler gerçekten başarılısın...
canım benimm hikayeni o kadar çokkkk okudum ki kaç defa inan bilmiyorummm
her defasında güç buldum azim buldum yoluma devam ettim
yanlız bütün sayfaları tek tek okuyim dedim bana ait bi yorum bulamadım
nasıl yani dedimm benn sana dünyalar güzeli sultanıma yorum yazmamışmıyım
yada ben mi göremedimm inan çok moralim bozuldu bu durumaa
canım benim duruşu güzel,gülüşü güzel, dili güzel, gönlü güzel arkadasımm
iyiki tanımışım sizleri nasıl gurur duydumm nasıll duygulandım bilemezsinnn:85::85:
inann çok ama çokkk güzelll bi hanımsınnn inşşş. bir daha böyle kilolarla hiçbi zaman ugrasmazsınn
Rabbim sana evladına eşine saglık sıhhat uzun ve hayırlı bir ömür versinn inşşşş.
hep mutlu olmanı dilerimmm Allahtannn...............
seni seviyorumm kuşumm
darkovile canım ben bir şey merakediyorum bu 5 i bir yerde çay işe yarıyormu ben 8 kilo verdim vermem gereken 10 kilo kaldı ama 20 gündür gıram oynamıyor... Acaba bende yapsam bu 5 i bir yerde çaydan işe yaramı çok moralim bozuldu doktora gitim 2 randevumda hep aynı çıkıyorum gıram vermemmişim çok moralim bozuluyor...
canımsın yaaa
kuzum ne olucak ben senin güzel kalbini bilmiyormuyum sanki
amiinnn sevda kuşum benim, aynı dilekleri bende sana bütün kalbimle hediye ediyorum
arada bir oku, eminim sağlıklı sıhatli bir şekilde istediğin kiloya ulaşacaksın allahın izniyle
bende seni seviyorum çook sevda kuşum benim
canım ben 80-89 topiğinden seni takip ediyorum
arayıp öykünü buldum beni motive etmesi için okudum çok güzel içten yazmışsın bende şu an82,5 kiloyum inşallah seini gibi bu işi başaracağım hayal gibi geliyor inan
seni tebrik ediyorum
ben çok yoğun çalıştığımiçin spor yapamıyorum ve hipotiroid yüzünden çok yavaş kilo veriyorum ya da böyle söylerek kendimi kandırıyorum bu hafta sonu kaçamak yapmıştım buna ragmen 800 gram vermişim 1 haftada aslında çokta yavaş değil dimi tatlımmm
resimleriiede baktım çok hoş zarif bi bayan olmuşsun darısı başıma artıkkkk
baayyy canımm