Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

ilk sayfama artık resim ekleyemiyorum nedense

bende buraya ekliyim
bu son halim kızlar, çok güzel şeyler yazıyorsunuz gönlünüze sağlık
umarım hayal ettiğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız :KK42::KK42::KK42::KK42:

Eki Görüntüle 211404 Eki Görüntüle 211405

tekrar tebrik ediyorum süpersin ama baskada zayıflama çok zayıflıkta iyi değil boyun kaç bu arada bundan sonra kilo verirsen yüzün çöker cnm baska zayıflama bence böyle çok güzelsin bu arada 30 kilo vermişsin çatlakların oldumu hiç

çok teşekkürler :KK16::KK16::KK16::KK16:

hikayeni ben 2-3 defa okudum her seferinde vay be aferin kadına dedim.dünde anneme okudum,anne bak kadın 30 kilo vermiş diye.can kulağıyla dinledi.yer yer güldü yeryer üzüldü,ama azminden dolayı oda tebrik etti.şimdi benim vermem gereken 7 kilo var eski halime dönmem için.sen 30 vermişsin 7 benim gözümde bazen o kadar büyüyorki.ben bide üstüne 6 daha vermek istiyorum 13 oluyor tabi..ama sabırlı olup bozmamak lazım..ben sık sık aynanın karşısına geçip ne kadar çirkin göründüğümü düşünüyorum..incecik olup salına salına gezdiğimi hayal edince birden gaza geliyorum:KK60::KK60:

çok teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16::KK16:
anneninde ellerinden öperim, sen gelde benim anneme sor birde :KK1::KK1::KK1::KK1:
benim adıma övgüler geldikçe o da çok seviniyor çok çok mutlu oluyor, ne dediklerini bana aktarırken gözleri parlıyor :KK1:
gerçekten ince olunuyor, yeterki azim olsun :nazar::nazar::nazar:
öpüyorum senii sevgilerimi gönderiyorum :KK42::KK42::KK42::KK42:

tekrar tebrik ediyorum süpersin ama baskada zayıflama çok zayıflıkta iyi değil boyun kaç bu arada bundan sonra kilo verirsen yüzün çöker cnm baska zayıflama bence böyle çok güzelsin bu arada 30 kilo vermişsin çatlakların oldumu hiç

teşekkür ederim...

boyum 1.66 canım
normal ideal kilom zaten 57-60 arası
insanın bedeni gibi yüzü de eriyor tabiki
orda da yağ birikiyor, göğüsler bile eriyor...

ben armut tipli olduğum için basen bölgem vücuduma göre biraz fazla
o da sporla gidecek
şu anda 38 beden giyiyorum, istediğimde buydu zaten :KK66::KK66::KK66::KK66:

çatlaklarım daha önce de vardı,
doğumda da oluştu
kilo vermekten oluşan herhangi bir çatlağım olmadı
çok spor da yapmadım ama benim derim serttir, sanırım baştan avantaylıyım :nazar:
sarkmam çatlağım olmadı kilo vermekten kaynaklı :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

teşekkür ederim...

boyum 1.66 canım
normal ideal kilom zaten 57-60 arası
insanın bedeni gibi yüzü de eriyor tabiki
orda da yağ birikiyor, göğüsler bile eriyor...

ben armut tipli olduğum için basen bölgem vücuduma göre biraz fazla
o da sporla gidecek
şu anda 38 beden giyiyorum, istediğimde buydu zaten :KK66::KK66::KK66::KK66:

çatlaklarım daha önce de vardı,
doğumda da oluştu
kilo vermekten oluşan herhangi bir çatlağım olmadı
çok spor da yapmadım ama benim derim serttir, sanırım baştan avantaylıyım :nazar:
sarkmam çatlağım olmadı kilo vermekten kaynaklı :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

boyumuz aynı cnm bende 60 olmak istiyodum ama eşim 65 ol fazlada zayıflama dedi zayıflığı sevmiyo evet cnm madem armut tiplisin ancak sporla gider benim görümcem öyle ama tabi o çok şişman 100 kilo vardır rejim yapamıyo yemeği çok seviyo masallah 2,3kişilik yemekte yiyo beni gördü rejime girdi 4kilo verdim diyo ama hep aynı basenleri kalçaları nı bi görsen çok kilolu banada 38 beden oluyo nasıl oluyo bende anlamadım 67 kiloyum oysa zaten rejime baslamadan 78 ken 40 giyiyodum....ne kadar şanslısın hiççatlağın olmamış ben hamileyken 20 kilo alınca dizkapaklarımın arkalarında bile oldu verincede oldu etek giyemiyorum çok özledim hep pantolon hep pantolon çok sıkıldım kapatıcak çorap falan varmıdır ki...sarkmam çok şükür benimde olmadı insallah bu 2 kiloyu da veririm bu aralar bıraktım rejimi hamur işleri falan yiyorum kendimi frenlemem lazım insallah verdiğimiz kiloları geri almayız koruruz

Son düzenleme:
ilk sayfama artık resim ekleyemiyorum nedensebende buraya ekliyimbu son halim kızlar, çok güzel şeyler yazıyorsunuz gönlünüze sağlıkumarım hayal ettiğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız :KK42::KK42::KK42::KK42:Eki Görüntüle 211404 Eki Görüntüle 211405
darkocum tütü maşallah diyerek başlayım harika olmuşsun harikaa..gönülden tebrik ediyorum seni...ve örnek alıyorum..vermem gereken kilo senden daha az olmasına rağmen bir türlü bu yola baş koyamadım istikrarsızlıklarım gram oynatmadıtam senin tipindeyim armutum o bacakların incelmiş ya benim içime de bir umut oldu demekki nerede yağ varsa oradan gidiyorhep hayalim tayt giymek tekrar kocaman maşallah sana

darkolive
öncelikle tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
okadar içten yazmışsın ki başarı hikayeni anlatamam
hemen diyete başlayasın geldi :))
27 eylül 2010 doğumlu bir kızım var şuan 81 kiloyum sen 80-89 kilo topiğinde gördüm ve hikayeni okudum
iyiki de okumuşum aşırı gaza geldim :KK66:
73 kilo ile hamile kaldım 93le doğurdum snrasında 87 ile çıktım ocak 2011de 85 86 dım
şuanda abur cuburu kestim ve 5 ayda 5 kilo verdim
emziriyorum ondan sıkı bir diyet yapamıyorum
ama sanırım bnm sorunum şu
12 den önce kalkmıyoruz kızmla uyuyoruz ve metabolizmam yavaş çalışıyor sanırım
erken kalkmayı becerebilsem gidicek kilolar ama beceremiyorum :KK43:
hikayende yazmışsın ya beğendiğini değil üzerine güzel duranı alıp çıkmak mağazadan diye
ben şu anda aynı durumdayım nefret ediyorum vucudumdam alışverişten
tekrar tşk ederim
bundan sonra seni takipteyim :) dolayısıyla 80 89 kilo topiğindeyim
görüşmek üzere
oğlunla eşinle bol sağlıklı günler

Valla brawo harikasın üstelik aynı kiloyu koruyor olabilmen çok güzel...çünkü bence asıl önemli olan verilen kloyu koruyabilmek tebrikler:KK9:

boyumuz aynı cnm bende 60 olmak istiyodum ama eşim 65 ol fazlada zayıflama dedi zayıflığı sevmiyo evet cnm madem armut tiplisin ancak sporla gider benim görümcem öyle ama tabi o çok şişman 100 kilo vardır rejim yapamıyo yemeği çok seviyo masallah 2,3kişilik yemekte yiyo beni gördü rejime girdi 4kilo verdim diyo ama hep aynı basenleri kalçaları nı bi görsen çok kilolu banada 38 beden oluyo nasıl oluyo bende anlamadım 67 kiloyum oysa zaten rejime baslamadan 78 ken 40 giyiyodum....ne kadar şanslısın hiççatlağın olmamış ben hamileyken 20 kilo alınca dizkapaklarımın arkalarında bile oldu verincede oldu etek giyemiyorum çok özledim hep pantolon hep pantolon çok sıkıldım kapatıcak çorap falan varmıdır ki...sarkmam çok şükür benimde olmadı insallah bu 2 kiloyu da veririm bu aralar bıraktım rejimi hamur işleri falan yiyorum kendimi frenlemem lazım insallah verdiğimiz kiloları geri almayız koruruz

67 kiloyla 38 beden giyebiliyorsan vallahi bravoo :KK53::KK53::KK53:
ben daha yeni ynei giyebiliyorum pantolonda 38
elbiselerde zaten 38 oluyorda, bazen 36 bile oluyor
ama pantolonda 38-40 arası giyiyorum, 59-60 kiloyla
vücut yapısıyla çok alakalı bu işler, senin bacakların daha ince sanırım :KK68::KK68::KK68:

inşallah canım, en önemlisi o zaten verilen kiloyu geri almamak :81::81::81:

darkocum tütü maşallah diyerek başlayım harika olmuşsun harikaa..gönülden tebrik ediyorum seni...ve örnek alıyorum..vermem gereken kilo senden daha az olmasına rağmen bir türlü bu yola baş koyamadım istikrarsızlıklarım gram oynatmadıtam senin tipindeyim armutum o bacakların incelmiş ya benim içime de bir umut oldu demekki nerede yağ varsa oradan gidiyorhep hayalim tayt giymek tekrar kocaman maşallah sana

canım çok teşekkürler
taytı bende daha bu kış hayatıma soktum
daha öncesinde hayal gibiydi bana da
rahatlığı kesinlikle tartışılmaz
evde bile tayt giyiyorum, ev taytlarım, dışarı çıkma taytlarım ayrı ayrı :KK1::KK1::KK1:

taytla birlikte, maxi elbiseler şortlar tulumlarda girdi hayatıma
ve harika bir duygu, inşallah sende tadarsın bunları canım, süper
azim ve irade gerisi zaten geliyor inan ki :KK34::KK34::KK34:

darkolive
öncelikle tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
okadar içten yazmışsın ki başarı hikayeni anlatamam
hemen diyete başlayasın geldi :))
27 eylül 2010 doğumlu bir kızım var şuan 81 kiloyum sen 80-89 kilo topiğinde gördüm ve hikayeni okudum
iyiki de okumuşum aşırı gaza geldim :KK66:
73 kilo ile hamile kaldım 93le doğurdum snrasında 87 ile çıktım ocak 2011de 85 86 dım
şuanda abur cuburu kestim ve 5 ayda 5 kilo verdim
emziriyorum ondan sıkı bir diyet yapamıyorum
ama sanırım bnm sorunum şu
12 den önce kalkmıyoruz kızmla uyuyoruz ve metabolizmam yavaş çalışıyor sanırım
erken kalkmayı becerebilsem gidicek kilolar ama beceremiyorum :KK43:
hikayende yazmışsın ya beğendiğini değil üzerine güzel duranı alıp çıkmak mağazadan diye
ben şu anda aynı durumdayım nefret ediyorum vucudumdam alışverişten
tekrar tşk ederim
bundan sonra seni takipteyim :) dolayısıyla 80 89 kilo topiğindeyim
görüşmek üzere
oğlunla eşinle bol sağlıklı günler

teşekkürler canım benim
yok yok diyete başladığımda bende öyleydim
kıştı, oğlum küçüktü
11-12lerde kalkıyordum, kahvaltımı da o saatlerde yapıyordum
ona göre öğünlerini ayarlıyorsun zaten
hiç onu kafana takma, tabiki daha erken kalkman iyi olur ama olmuyorsa da o şekilde de zayıflanıyor
şimdi 9da filan kalkıyoruz biz gene de çok erken sayılmaz
sana gönülden başarılar diliyorum, umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın tatlım :KK34::KK34:

inan bana şimdiye kadar hiç bukadar duygulanmamıştım, okurken kendimi tutamayıp ağladım. bunee azim, sabır ve dirayet başka nediyeceğimi bilemiyorum. büyük bi hayranlıkla hikayeni okudum. ve bence ara ara okumak gerekli daha iyi motive olabilmek için. şimdi yaşadığım pişmanlığı anlatamam, keşke sizleri daha önce tanısaydım. bende tartıyla barışık bi insan deyildim, evdede olduğu halde tartılmazdım kilo aldığımı biliyordum, taki doktor tatılmamı istediğinde
85 şi görünce
1shok.gif
1shok.gif
1shok.gif
şoke oldum boyda 1.60 olunca (bide sen düşün) ve işte ozaman tamam dedim, arayış içindeyken 80-90 topiğini buldum şimdi aranızda olmaktan çok
mutluyum
teytey.gif
teytey.gif
teytey.gif
flow.gif

inan bana şimdiye kadar hiç bukadar duygulanmamıştım, okurken kendimi tutamayıp ağladım. bunee azim, sabır ve dirayet başka nediyeceğimi bilemiyorum. büyük bi hayranlıkla hikayeni okudum. ve bence ara ara okumak gerekli daha iyi motive olabilmek için. şimdi yaşadığım pişmanlığı anlatamam, keşke sizleri daha önce tanısaydım. bende tartıyla barışık bi insan deyildim, evdede olduğu halde tartılmazdım kilo aldığımı biliyordum, taki doktor tatılmamı istediğinde
85 şi görünce
1shok.gif
1shok.gif
1shok.gif
şoke oldum boyda 1.60 olunca (bide sen düşün) ve işte ozaman tamam dedim, arayış içindeyken 80-90 topiğini buldum şimdi aranızda olmaktan çok
mutluyum
teytey.gif
teytey.gif
teytey.gif
flow.gif

canım benim biraz olsun yardımım olduysa ne mutlu bana gerçekten bende duygulandım...
inşallah sağlıklı bir şekilde olmak istediğin kiloya düşersin...

harikasın canım yaaaaaaaa allhım banu sen bayılıyoruz sizeee.darısıda bana inş.bende doğuma 91 le gittim doğumdan sonra 82 dim bebek 3 aylıkken az diyet felan derken 75 oldum şimdi 73 üm ama 58 olmak istiyorum.yani 15 kiloooo :KK43:
sen 75 den sonra kaç ayda düşştün bu kilona acaba

gercekten harikasın tebrik ederim. bende gecen hafta basladım va ilk haftada 1600 verdim diyetisyene gidiyorum. umarım senin gibi bende basarırım

ben gene kendimi pilava vermişken bugün ,nasıl olsa bayram tatilinde hafif yiyebilirim diyerek :)) motivasyon kaynağı oldu konun ,hem teşekkür,hem de tebrik ederim.1.60 a 74 üm şu an, 50 leri de çok gördüm,70 leri de deniycez bakalım bir kez daha .sevgiler

X