- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten süpersin.diyecek hiç bişe yok.
basarinizdan ötürü tebrik ederim,merak ettigim bu kadar kiloyu verdikten sonra catlaklariniz olusutmu acaba? bunun icin birsey yapiyomususnuz?
Tebrik ederim Darkolive bende 6 ay önce doğum yaptım şu an 61 kiloyum hedefim 52 kiloya inmek ancak emzirdiğim için ne yapacağımı da bilemiyorum. Sen diyete başladıktan sonra sütünde bir azalma oldu mu? Şu karbonhidrat rejimi sütü mü etkiler mi?
tebrikler canıkm bravvo azmın gucu işte yuppisiiii
canım süperr görünüyorsun maşallah sana Darısı benim başıma.
olive'cim selamm ne giydin'e uğramıyosun artıkkolmuo böleee
ben hala yerimde sayıyorum:90: hatta özel dönem şişkinliği ile birlikte 62 çıktım sabah
aferim bana di mii
Ilk basta ayakta alkisliyorum Ben de cok basari oykusu okudum. ama bolesini gormedim.bi Baska motive etti beni. Allah razi olsun. Okurken cok guldum. Cunki yazdiklarinin hepsi bende de var.Ayni zamanda cok da duygulandim, gozlerim doldu seni tanimasam bile cok gurur duydum ablacim seninle. 1 oglu$un varmis.Allah nazardan saklasin cok tatli Buna ragmen gencecik kiz gibi gorunuyorsun(zaten gencsin ama, daha da genc gosteryiorsun)Bense gencecik(19 bucuk yas) olmama ragmen 25 gibi gorunuyorum kilolarimdan dolayi.Insaallah ben de senin gibi azimli olup da hedefledigim kiloyu, yani 55i tartida gorebilirim.
Gpnulden kutluyorum. Insaallah siradaki hedefine yakin zamanda kavusursun
tebrikler gerçekten inanılmazzzz
Büyük başarı gerçekten, zayıflamak insanı n kadar değiştiriyor:26: darısı tüm zayıflamak isteyenlerin basına Tebriklerrr
arkadaşım seni çok tebrik ediyorum.yazdıklarını okurken kendimi buldum..bende 3 aylık anneyim 89 kıloyum..67 ile hamile kalmıştım.her gün bu gün yemicem diyorum daha fazla yiyerek günü kapatıyorum.aslında iki kere 18 kilo verdim ama sonra daha fazlasını geri aldım.emzirirken karnım çok acıkıyor.yarın yeni bir gün ve senin hikayenin desteğiyle açlığımla baş edeceğimmmmm....:124:
fıstık gibi olmussunuz tebrik ederim sizi hayran kaldım çok güzel olmussunuz fiziğiniz de çok güzel olmusbu arada o beyaz ucu dantelli tuniğinizede bayıldım bende öyle bişey arıyorum ama bulamıyorum nerden aldınız dar paça pantolonlada çok hoş olmussunuz bayıldım size
Canı gonulden tebrık ederım
umarım kılonuzu korumayada devam edersınzı
su dıkkatımı cektı yazınızda
cıdden ınsan sokaktakı sısman ınsalara bıle bırseyler anlatmak ıstıyor
ama olmuyor ıste
ınsanın tanıdıkları bıle susmaya neden olabılıyor
ben de ılk baslarda cok anlatmak yardımcı olmak ıstıyordum ama olmuyor ıste
rabbım herkese bu duyguyu yasamayı nasıb etsın demekten baska care yok
ama bu sıtede gercektne super oldu
bende resımlerımı paylasmayı cok ıstedım ama alınmasından tedırgındım sızı de okuyunca ıyıce vazgectım
tekrar tebrıkler...
Umarım bende 68 ı gorurum ...