Baslangici cok zooooooorrr, ama SIK disini... zamani yen ! ben yendim, ve cok mutluyum,, ya resmen kendime geldim.. kendime guvenim geldi... oh be dunya varmis :))))) suan goren cok zayif diyor.. viz geliyor,, cunku hayla bogazim masaalah cok acik... ondan onume geleni yiyiyorum... ama sonra sporda yakiyorum.. kizlar spora zamanim diyip durmayin, benimde yoktu.. ama eevdede oluyor.. ben mesela sadece yururken bile, popomu cekiyorum ki .. yurume zorlasssin diye :) vallla annem bana acayip gaz verdi.. ister inanin ister inanmayin,, annem cok kiloluydu,, ufak tefek zaten :) 80kilo falan olmustu.. kadin hergun ebru sallinin pilatesini yapti,,, benimde turk kanallarim yok.. bende kafama gore calismaya basladim.. annem suan 64kilo, ve 1 bucuk sene oluyor hergun ebru salli.. tabiii yemek porsiyonunu kuculttu, kadin kuculmeye basladi, banada sisko demeye baslamisti, bende inada bindim, kilo verdim :) bol sans sekerlerim ... hepinize ince guzel fizik dilerim,, valla Allah biliyor kalbim temiz... hepimiz guzel olalim.. bi amin de diyeyim :)
Çok çok teşekkürederim canım İyi niyetinizle çok motive ediyorsunuz beni bu sitede.İnşallah darısı başıma (başımıza)