Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

Baslangici cok zooooooorrr, ama SIK disini... zamani yen ! ben yendim, ve cok mutluyum,, ya resmen kendime geldim.. kendime guvenim geldi... oh be dunya varmis :))))) suan goren cok zayif diyor.. viz geliyor,, cunku hayla bogazim masaalah cok acik... ondan onume geleni yiyiyorum... ama sonra sporda yakiyorum.. kizlar spora zamanim diyip durmayin, benimde yoktu.. ama eevdede oluyor.. ben mesela sadece yururken bile, popomu cekiyorum ki .. yurume zorlasssin diye :) vallla annem bana acayip gaz verdi.. ister inanin ister inanmayin,, annem cok kiloluydu,, ufak tefek zaten :) 80kilo falan olmustu.. kadin hergun ebru sallinin pilatesini yapti,,, benimde turk kanallarim yok.. bende kafama gore calismaya basladim.. annem suan 64kilo, ve 1 bucuk sene oluyor hergun ebru salli.. tabiii yemek porsiyonunu kuculttu, kadin kuculmeye basladi, banada sisko demeye baslamisti, bende inada bindim, kilo verdim :) bol sans sekerlerim ... hepinize ince guzel fizik dilerim,, valla Allah biliyor kalbim temiz... hepimiz guzel olalim.. bi amin de diyeyim :)

Çok çok teşekkürederim canım:KK16: İyi niyetinizle çok motive ediyorsunuz beni bu sitede.İnşallah darısı başıma (başımıza):KK69:

sizi de çok tebrik ediyorum.

motive olmak için başarı öykülerini okuyorum.. doğum sonrası kilolarımı vermiştim.
bekarlık kıyafetlerimi tekrar giyebilmiştim.
sonrasında demir eksikliği sonucu ilaç kullandım
ve depresyon yüzünden de ilaç kullandım.
aslında bütün ilaçlarımın faydasını gördüm.
ama yanında kilolarımda geldi.

diyete başlayalı 5 gün oldu.
sizinle ortak yanımız büskivi kolik olmamız :))))
çayların yanını asla boş geçiremem
hatta bazen akşam yemeği yerine oturup büskivi yediğim olurdu

şimdi markette paketleri uzun uzun inceliyorum ama almıyorum...

aslında sadece 6 ya da en fazla 7 kilo vermem yeterli ama veremeyeceğim diye korkuyorum.

motive olmak için başarı öykülerini okuyorum.. doğum sonrası kilolarımı vermiştim.

aslında sadece 6 ya da en fazla 7 kilo vermem yeterli ama veremeyeceğim diye korkuyorum.

YANLIS:::
aslında sadece 6 ya da en fazla 7 kilo vermem yeterli ama veremeyeceğim diye korkuyorum ... kendine guven... bak emin ol,, pozitif kafa ile kilolar hizli gidiyor... ama bence bunun yaninda vitamin kullan... cunku insan halsiz kaliyoorr.. INSAN ISTEDIKTEN SONRA YAPAMAZ DENEN BI KELIME YOK.. hersey istege ve inanca bagli... kendine guven... :KK64: bol sans dilerim hepinize kizlar.... oyle oturmak ve kara kara dusunmek ile kilolar gitmiyor,, biraz caba sarfedin... guvenin kendinize... :) bol sans

Çok çok teşekkürederim canım:KK16: İyi niyetinizle çok motive ediyorsunuz beni bu sitede.İnşallah darısı başıma (başımıza):KK69:

canim basimiza bu kilolar hep bela zaten :) ama umarim sende yenersin.. bak cidden bol bol evdede olsa spor yap... ben hergun evi 1 saat toplarim .. spor yerine geciyor. aksam dizi izlerken biraz calisirim .... esimde suan ki halimden cok memnun.. goren, bi daha donuyor.. inanamiyor benim bu kadar kilo verdigime... dolap jeans dolu, ben 2 tane giyip duruyorum.. hepsi bol :))) kizlar insallah sizde bu hisssi hissedersiniz... AMin :))

Gercekten muhtesemsiniz... Soluksuz her satirini okudum. Okurken azimlendim. Bende yapabilirim diye heyecanlandim..
Her kirilma noktasinda kendimibasaranlarin oykusunu okuyarak tekrar diriliyorum sanki :)
benimde buraya basari hikayemi yazacagim gun gelecek INSAALLAH..
Yolumun yarisini bir adim gectim. 85 kilo ile hamile kalip 120 kilo ile doguma girdim.. Yavrusum 8 aylik.. Suan 89 civarlarinda seyrediyorum :) aslinda benim badarimda fena sayilmaz:) ama hayir ben halaa mutsuzum.. RABBIM isteyen herkese nasip etsin.. Bugunlerdir dilimde bu var "sabir agaci acidir ama meyvasi tatlidir" neyse cok uzattim. Tekrardan tebrikler :nazar:

darkolive ablaa :KK53: Vay Anasini Diyorummm ve baska birsey demiyoruuumm :nazar: :nazar: :nazar:
Yaklasik 3.haftadir seninle ayni topikteyim ama bugün okudum basari öykünü veee
dahada cooook azim yaptim sayende :21:

Kadin Isterse Herseyi Basarir Diye Bosuna Demiyorlar Beyaaaa ..
Resimlerini Annemle Birlikte Baktik , Anne Sence Bende Böyle Olurmuyuuum ? Dedim ..
Bogazini Tutmaya Devam Edersen Olursun Dedi .. ve gercekten Hakli Kadin Dediginde ..
Insanda Azim olunca bide Nefsine Hakim Olmayi Basarinca Gerisi Tikir Tikiiir Geliyor ..

80-89* Topiginin Destegi Sayesinde Bende 2.Haftada 3.kilo Verdim
ve cok daha tecrübe sahibi olmaya basladim ..

Insallah Birgün Bende Senin Gibi Burada Basari Öykümü Paylasirim :KK61:

Sevgilerleeeeeeee :KK71: :KK70:

aaa burcucumm yeni mi gördün benim başarı öykümü sen :KK1::KK1:
ama doğrusudur, bu ara başarı öyküsünden çok diyet günlükleri var burda
insanlar diyet takımına girmek yerine, diyet günlüğü yazıyor nedense :KK68::KK68::KK68:

tabiki olucaksın benim gibi, o ne demekmiş şekerim
anneninde ellerinden öpüyorum, geçlik dönemlerimde alışverişe annemle çıkardım hep
vee ona da bana da hep kabus olurdu, yaşıtlarımın giydiği şeyler bana olmayınca
geze geze ölürdük, tabii ikimizde gergin, ben dokunsan ağlıycak durumdaaaa :KK52::KK52::KK52:

ahhh ahhşimdiki aklım olsaydı, o zamanlar internet yaygın değildi
sizler gibi şanslı değğildik, siz ne güzel önlemini alıyorsunuz şimdiden :KK19::KK19::KK19::KK19:
topikten ayrılma tatlım, elimden geldiğince yardım ederim :87::87::87::87
:

arkadaslar ben 26 yas, ve iki cocuk annesiyim, 174 cm boyum ile her zaman 56kiloydum.... tabii hamilelikten sonra cok kilo aldim... veremedim,, ama neolduysa gecen sene oldu.... artik sinir oluyordum, kendime buyuk beden almaktan. (68kg) ve kosuya basladim, baslamasi cok zor oldu... en once arabami garaja cektim, ve ufakliklar ile sabahtan ciktim yollara, bol bol gezmeye basladim.. ye boyle boyl kendimi kosuya hazirladim... evde spor yapmaya basladim, cunku cocuklardan pek zaman olmadigindan.. el ayak hareketleri, dizi izlerken, super oluyor, insan bos bos oturmuyor..her aksam 7 gibi dislerimi fircaliyordum ki aksam aksam yemek yemegim diye, karnim acikmamasi icinde , erken uyuyordum... ben aslinda bogazima cok dusskunumdur.. evet porsiyonlari kucutttum, migdem kuculmeye basladi. vitamin ilaclari yuttum, ki kilo verirken halsiz kalmayim diye, gunde 3 l su, sabahtan kalkip hemen 2=3 bardak... ve suan hanimlar kac kiloyum 58 :))) ozel masajlara basladim, evet hizli kilo verdim, O 11/12 kiloyu 3 ay icinde verdim, ama geride almadim... her kilo vermek isteyene tavsiyem mutlaka detox masaji yaptirin harika,, vucudunuzdaki butun su, yag gidiyor, valla ben cok memnunum, sporsuz olmuyor... ben bogazima cok duskun oldugumdan ilk haftalar cok kotuydu, resmen olecektim acliktan.. ve hanimlar yagdan ekmekten kacinin, benden tavsiye,, ve tatlida pek yemedim.. canim cok istediginde cok yedigimde oldu... ama bol bol meyva yedim... 14 saatine kadar meyva yiyin, smetabolizma o sekeri yakiyor o saate kadar, kizlar umarim sizde toparlarsiniz kendinizi,, ben artik 30 beden pantolonu 26/27 yaptim, M/L giyim S/M oldu :) cok mutluyum... :nazar:

tebrik ederim kısa zamanda güzel kilo vermmişsiniz, inşallahda korursunuz....
yaşadıklarınızı yazmak için sizde başarı öyküsü yazabilirsiniz :KK68::KK68::KK68:

Seni tanımadığım halde seninle gurur duydum.:KK17:Resmen gözlerim doldu ya.Bende bu zorlu yolun yolcusu olacağım bir iki gün içinde.İnşallah bende senin gibi başarı öykümü,fotograflarımı gögsümü gere gere yayınlayacağım burada..:106::106:

çook teşekkür ederim çok naziksin... :KK16::KK16:
bende aydasunun başarı öyküsüyle başlamıştım diyetime...
beni o öykü kendime getirdi, hep başlamak isteyip bir türlü başlamaktan korktuğum bilinçli beslenmeye
aslında başlamak bitirmek diye bişiy yok, inanki mide çok rahatlıyor...
o gece abur cuburları insanın midesini çok yoruyor, tabiki hiç yememek lazım diye bişiy yok,
hepimiz insanız arada bir nefsimizi köreltmemiz lazım :KK68::KK68:

sadece 1 adım canım, inan gerisinin nasıl geldiğine sen bile şaşıracaksın :KK52::KK52::KK52:

canım geçmiş olsun öncelikle, şu anda kaç kilo olduunu bilmiyorum ama
zaten önemli olan senin aynada kendini iyi güzel hissetmen...
o 6-7 kiloyu verince hadi 10a tamamlayayım da diyebilirsin :KK9::KK9:

petibör bisküviyi hala çok seviyorum, hatta en sevdiğim şey
çaya batırıp yemek ama tanesi 50 kalori kuzum yaa
15dk hızlı tempoda yürüyosun, 50kcal yakıyorsun yaklaşık olarak
bi düşünsene, yani kendini ödüllendirmek için yiyebilirsin...

inanki deyiyor, zaten küçülmenin tadını almışsın, kendini çok iyi hissedeceğine eminim canım...

mutlu olduğun kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle :KK71::KK71:

Gercekten muhtesemsiniz... Soluksuz her satirini okudum. Okurken azimlendim. Bende yapabilirim diye heyecanlandim..
Her kirilma noktasinda kendimibasaranlarin oykusunu okuyarak tekrar diriliyorum sanki :)
benimde buraya basari hikayemi yazacagim gun gelecek INSAALLAH..
Yolumun yarisini bir adim gectim. 85 kilo ile hamile kalip 120 kilo ile doguma girdim.. Yavrusum 8 aylik.. Suan 89 civarlarinda seyrediyorum :) aslinda benim badarimda fena sayilmaz:) ama hayir ben halaa mutsuzum.. RABBIM isteyen herkese nasip etsin.. Bugunlerdir dilimde bu var "sabir agaci acidir ama meyvasi tatlidir" neyse cok uzattim. Tekrardan tebrikler :nazar:

çok teşekkür ederim canım...
senin de başarın yabana atılır cinsten değil, ne güzel
ama yetmez değil mi, yaz geliyor, ifil ifil elbiseler etekler bizi bekler

başarı hikayemi yazmamdaki amaç buydu zaten, çünkü ben halaa okuyorum :KK9::KK9:
insanı çok motive ediyor gerçekten... :KK55::KK55:
verilecek kilo azaldıkça inan o kadar zor gidiyor, kilom daha fazlayken daha kolay veriyordum
tabiki istediğim görüntüye kavuşmanın verdiği bir rahatlık da var biraz, arada kaçamaklar oluyor
ama sporumu aksatmıyorum 1 aydır pilates ve stepaurobiğe gidiyorum sabahları
haftada 3 gün, çok toparlıyor gerçekten...

evde de yapabilirsin, ama verilecek kilonu verdikten sonra yaparsan sporu daha güzel olur
kalori yakımı açısından leslie filan yapabilirsin... :KK8::KK8::KK8:

istediğin mutlu olduğun kiloya ulaşman dileğiyle canım
seninde başarı öykünü sabırsızlıkla bekliyorum :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

insanlar diyet takımına girmek yerine, diyet günlüğü yazıyor nedense :KK68::KK68::KK68:

anneninde ellerinden öpüyorum, geçlik dönemlerimde alışverişe annemle çıkardım hep
geze geze ölürdük, tabii ikimizde gergin, ben dokunsan ağlıycak durumdaaaa :KK52::KK52::KK52:

ahhh ahh şimdiki aklım olsaydı, o zamanlar internet yaygın değildi
sizler gibi şanslı değğildik, siz ne güzel önlemini alıyorsunuz şimdiden :KK19::KK19::KK19::KK19:
:

Valla Ablacim Ayni Derdi Bende Coook Yasadim Kücüklügümden Beri Hep Kiloluydum
Hatta Babam Beni Tombik Kizim Diye Sever :KK9: Bu 21'yildir Hic Degismedi :KK9:

Hep Citi Piti Arkadaslarim - Kuzenlerim - Is Arkadaslarim Olmustur ..
Ve Onlarin Giydiklerini Ben Giyemedigim Icin Hep Imrenmisimdir Hayatim Boyunca Filinta Gibi Olan Hatunlara ..
Bu Topik Sayesinde Acaip Hirs Yaptim Ve Bendee 1.Eylülee Kadar 65 Olacagimm Diye Kendime Söz Verdim .. Tam 22.Haftam Var Ve 19.kilo Kaldi Hayalime ..
Her Hafta 1.Kilo Versem 19.Haftada 19.Kiloya Elveda Derim ..
Bu Defa Basaracagim Cünküü Basarmis Olan Sizleri Görüyorummm .. :KK70:

Ivet Ivet Tüyolarini Yardimlarini Esirgeme Ablacimmm :KK19:

Valla Ablacim Ayni Derdi Bende Coook Yasadim Kücüklügümden Beri Hep Kiloluydum
Hatta Babam Beni Tombik Kizim Diye Sever :KK9: Bu 21'yildir Hic Degismedi :KK9:

Hep Citi Piti Arkadaslarim - Kuzenlerim - Is Arkadaslarim Olmustur ..
Ve Onlarin Giydiklerini Ben Giyemedigim Icin Hep Imrenmisimdir Hayatim Boyunca Filinta Gibi Olan Hatunlara ..
Bu Topik Sayesinde Acaip Hirs Yaptim Ve Bendee 1.Eylülee Kadar 65 Olacagimm Diye Kendime Söz Verdim .. Tam 22.Haftam Var Ve 19.kilo Kaldi Hayalime ..
Her Hafta 1.Kilo Versem 19.Haftada 19.Kiloya Elveda Derim ..
Bu Defa Basaracagim Cünküü Basarmis Olan Sizleri Görüyorummm .. :KK70:

Ivet Ivet Tüyolarini Yardimlarini Esirgeme Ablacimmm :KK19:

süperrr
sloganın her zaman yavaş ve emin adımlar olsun...
bak 21 senedir hiç çıtı pıtı olmadım diyorsun
veee 2 ayda hepsinin gitmesini bekleyemessin....
bu kadar sene iyice yerleşmiş olan, yağlar sana zorluk çıkaractır ama emin adımlarla
hepsinin rahatını boz tatlım... :KK55::KK55:

bu yaşlarını hayal kırıklıkları, imrenme ile geçirme...
bi daha mı gelicez dünyayaa :KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

süperrr
sloganın her zaman yavaş ve emin adımlar olsun...
bak 21 senedir hiç çıtı pıtı olmadım diyorsun
veee 2 ayda hepsinin gitmesini bekleyemessin....
bu kadar sene iyice yerleşmiş olan, yağlar sana zorluk çıkaractır ama emin adımlarla
hepsinin rahatını boz tatlım... :KK55::KK55:

bu yaşlarını hayal kırıklıkları, imrenme ile geçirme...
bi daha mı gelicez dünyayaa :KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Aynen Ablacim Bidahami Gelecez Dünyayaaa :KK66:

Tabikide 2.ayda tüm kilolarin gitmesini hic kimse bekleyemez
bunu bekleyen kisinin aklindan süphe ederim ben ..
Diyete Basladigim Gün Kendime Bir Hesef Tarih Koymustum Oda 1.Eylül'dü
Basladigim Gün 5.Ay 2.Haftam Vardi
Suan 5.Ayim Var Tam oLarak .. Ve Simdiden 4.Kilo Vermis Bulunmaktayim ..

Kilo Vermek Marifet Degil Önemli Olan O Kilolari Geri Almamak ..
19.Kilo Verdikten Sonra Da Ayni Azimle Devam Etmem Gerek Ki
65.Kilomu Sabitleye Bileyim .. Besin Aliskanligimi Cok Sükür Komple Degistirdim
Canim Bisey Isteyince .. Burcuuu Bunun Tadini Biliyorsun Zamaninda Cok Yedin
Git Kuru Kayisi Ye Diyorum Kendime :KK9:

Annem Bile Bu Defadaki Hirsima Hayretle Takip Ediyor ...
Vede Cok Yardimci Oluyor :KK69:

Bu Hafta Bende Listeye Girecegim Ablacim , Yarin Sana Ö.m aticagim Ozaman Dimi ?
Ilk defa listeye dahil olacagim icin bilmiyorum :78:

Aynen Ablacim Bidahami Gelecez Dünyayaaa :KK66:

Tabikide 2.ayda tüm kilolarin gitmesini hic kimse bekleyemez
bunu bekleyen kisinin aklindan süphe ederim ben ..
Diyete Basladigim Gün Kendime Bir Hesef Tarih Koymustum Oda 1.Eylül'dü
Basladigim Gün 5.Ay 2.Haftam Vardi
Suan 5.Ayim Var Tam oLarak .. Ve Simdiden 4.Kilo Vermis Bulunmaktayim ..

Kilo Vermek Marifet Degil Önemli Olan O Kilolari Geri Almamak ..
19.Kilo Verdikten Sonra Da Ayni Azimle Devam Etmem Gerek Ki
65.Kilomu Sabitleye Bileyim .. Besin Aliskanligimi Cok Sükür Komple Degistirdim
Canim Bisey Isteyince .. Burcuuu Bunun Tadini Biliyorsun Zamaninda Cok Yedin
Git Kuru Kayisi Ye Diyorum Kendime :KK9:

Annem Bile Bu Defadaki Hirsima Hayretle Takip Ediyor ...
Vede Cok Yardimci Oluyor :KK69:

Bu Hafta Bende Listeye Girecegim Ablacim , Yarin Sana Ö.m aticagim Ozaman Dimi ?
Ilk defa listeye dahil olacagim icin bilmiyorum :78:

böyle hevesli olman süper canım vallahi bende çok sevindim
listemiz daha da motive edici olur
gözüne kestirdiklerinle yarışabilirsin çaktırmadan
istersen rakibe de bulabiliriz sana :KK53::KK53:

özelden bildirim yap bana, bu hafta listeye alırım seni
hadi bakim seni göreyimm :KK19::KK19:

böyle hevesli olman süper canım vallahi bende çok sevindim
listemiz daha da motive edici olur
gözüne kestirdiklerinle yarışabilirsin çaktırmadan
istersen rakibe de bulabiliriz sana :KK53::KK53:

özelden bildirim yap bana, bu hafta listeye alırım seni
hadi bakim seni göreyimm :KK19::KK19:

:KK9: Yok Ablam Rakibeye Hic Gerek Yok , Herkez Kendi Icin Kilo Veriyor ..
Ama Benimle Ayni Kiloda ve Boyda Olan Biri Daha Vardi Topikte , Onunla Beraber Ilerleme Karari Almistik ..
Suanda Ayni Kilolardayiz Yine .. Cakturmadan ona bakarim ben :82:

Tamam Yarin Özel Mesaj atarim sana ablacim :KK71:

ahhh ahhşimdiki aklım olsaydı, o zamanlar internet yaygın değildi
:

tebrik ederim kısa zamanda güzel kilo vermmişsiniz, inşallahda korursunuz....
yaşadıklarınızı yazmak için sizde başarı öyküsü yazabilirsiniz :KK68::KK68::KK68:

ben gerci pek zannettmiyorum geri alicagima, cunku herzaman cok zayiftim.. yani goren ekmek uzatacak o kadar :))) ve yine o kilolarima dondum, cok memnunum.. vallla. :)) hepinize kizlar bol sans.... umarim, sizde bir gun buraya hikayenizi yazasrsiniz.. valla..

tebrikler çok güzel olmus fiziğin boyun kaç cnm benimde 14 kilo vermem lazım neler yedin neler içtin neler yaptın banada yardımcı olurmusun:97:

tek solukta okudum resimleri görünce agzim acik kaldi resmen:KK53::KK53:
benimde boyum 159-160 arasi 62 kiloyumm hedefim az en 55 kiloya düsmekk
resimler beni cok etkiledi cok degismissinnn fistik gibi anne olmussunnn :KK39:
valla tebrik ediyorum seniii helal olsunnn:KK69:

ben gerci pek zannettmiyorum geri alicagima, cunku herzaman cok zayiftim.. yani goren ekmek uzatacak o kadar :))) ve yine o kilolarima dondum, cok memnunum.. vallla. :)) hepinize kizlar bol sans.... umarim, sizde bir gun buraya hikayenizi yazasrsiniz.. valla..

çok zayıfken kilo alabiliyorsan, o veya bu şelikde, demekki gene alabilirsin, büyük konuşmamak lazım:KK20:

ben başarı hikayemi yazdım zaten, sen bu yazdıklarını hangi topiğe yazdığını sanıyordun...:KK68::KK68::KK68::KK68:

:KK9: Yok Ablam Rakibeye Hic Gerek Yok , Herkez Kendi Icin Kilo Veriyor ..
Ama Benimle Ayni Kiloda ve Boyda Olan Biri Daha Vardi Topikte , Onunla Beraber Ilerleme Karari Almistik ..
Suanda Ayni Kilolardayiz Yine .. Cakturmadan ona bakarim ben :82:

Tamam Yarin Özel Mesaj atarim sana ablacim :KK71:

herkes kendi için veriyor gülüm
ama bunlar hep tetikleyici azim verici unsurlar,
nasıl topiğe gelince daha da hırslandın
bu da aynı şey :KK68::KK68:

iyi bakalım sen çaktırmadan bak :KK1:

tebrikler çok güzel olmus fiziğin boyun kaç cnm benimde 14 kilo vermem lazım neler yedin neler içtin neler yaptın banada yardımcı olurmusun:97:

canım ilk sayfada çok ayrıntılı anlattım zate neler yaptığımı ama
1.66 boyum, 89 kiloyla başladım, şu anda 60.8 kiloyum 1 senede verdim yaklaşık

tek solukta okudum resimleri görünce agzim acik kaldi resmen:KK53::KK53:
benimde boyum 159-160 arasi 62 kiloyumm hedefim az en 55 kiloya düsmekk
resimler beni cok etkiledi cok degismissinnn fistik gibi anne olmussunnn :KK39:
valla tebrik ediyorum seniii helal olsunnn:KK69:

teşekkür ederimm canım

evet değişimler bazen beni bile şaşırtıyor :KK1::KK1::KK1::KK1:
mutlu olduğun kiloya sağlıklı bir şekilde düşmen dileğiyle :KK71::KK71:

X