Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Sadece beyaz eşyalarım ikinci el koltuk yatak odası halışar istediğim gibi alındı sevdiğim için fedakarlık yaptım düğünüm ihtişamlı olsun demedim evlendikten sonra mutlu olalım borcumuz olmasın birikim yapar ev alırız diye düşündüm

Yanlış anlamayın ama bu kadar zorluk içinde nasıl korunmasız ilişkiye girebildiniz? Kimse anlatmadı bilmiyordum demeyin lütfen. Evlilik söz konusu olunca düşünmeniz gereken ilk şeylerden biri de buydu. Zaten zorluklarla evlenmişsiniz bir de çocuk yapıp kendinize daha da zorluk çıkarmak neden? 3 senelik evliyim. Tam çocuk düşünmeye başladık eşim işten çıktı. Tekrar rafa kalktı çocuk fikri. Kusura bakmayın gerçekten anlamaya çalışıyorum.

1 aylık evli üstelik hamileyim. Bu saatten sonra boşanamam diye düşünmeyin. Gece kendisine değince kavga çıkaran adamdan boşanın bir an önce.

İki üç ay sevgili kaldık annesi titiz ve onu çok şımartmış çaya şekerini bile annesi koyuyordu bazen
Bacım sen neden daha 3ay görüştüğün biriyle evlendin? Insanlar 5 yılda taniyamadim diyor. Neyse olan olmuş, bebeğe ve kpss ye odaklanin

Eşim bu kadar sorun çıkarmasaydı ben yine hallederdim. Ons göre tabi bütğn gün evdeyim ders çalış sıkılınca temizlik yap sıkılınca ders çalış sıkılınca yemek yap robotum ben çünkü
Bana hamileydim yavruma kıyamadım evlendim diyin sızı anlayayım ama 3 aylık adamla 2.el esyayla hem kpssye calısıp hem cocuk yapıp hem de mutlu olmanın hayalini kurdum derseniz anlamam imkansız

Nee annesini özlediği için ağladı mı? Yuh ya
Evet hem de daha otobüste geri dönerken bence annesini de özlediği yok çay koymak biraz etrafı toparlamak zor geliyor rahata alışmış sabah alarm kuruyorum bir de uyanamam diye tekrar annesi arıyo beni ya biz aileyiz artık çocuk gibi hareket ediyor insan kendi kendine kalkmsyı beceremez mi izinli olduğu zaman da hiç dokunmayacakmışım o onda falan kalkarmış sekiz de bi gittim sarıldım geldim sonra on bir de gittim uyandırdım uyandırmaya kamış sekizde gittşm yanına diye uyku düzeni bozulmuş

Bana hamileydim yavruma kıyamadım evlendim diyin sızı anlayayım ama 3 aylık adamla 2.el esyayla hem kpssye calısıp hem cocuk yapıp hem de mutlu olmanın hayalini kurdum derseniz anlamam imkansız
3 aylık sevgili olduk ama 7 8 ay nişanlıydık ben böyle olacağını hiç tahmin etmedim biz her şeyi konuştuk evlenmeden kavga olabilir ilk zamanlar bunu biliyorduk evi nasıl geçindircrz bunu konuştuk akşamları neler yapacaz konuştuk ama şu an geldiğimiz durum çok feci ve ortada sorun bile yokken gitti annesi babası ile aramı açtı bana bağırdı baskı uyguladı öyle olunca ben ona hakaret ettim iş buraya geldi

3 aylık sevgili olduk ama 7 8 ay nişanlıydık ben böyle olacağını hiç tahmin etmedim biz her şeyi konuştuk evlenmeden kavga olabilir ilk zamanlar bunu biliyorduk evi nasıl geçindircrz bunu konuştuk akşamları neler yapacaz konuştuk ama şu an geldiğimiz durum çok feci ve ortada sorun bile yokken gitti annesi babası ile aramı açtı bana bağırdı baskı uyguladı öyle olunca ben ona hakaret ettim iş buraya geldi
İyİ barı annemlerle oturalım dememiş. Ya da o oturmak istemiş ama annesi oglunun huylarını bıldıgı için kabul etmemiş olabılır mı

Yazık gerçekten yazık, daha bu yaşta yaşıtların şen kahkahalar içinde o bilindik markanın kahvelerini yudumlarken senin durumuna çok üzüldüm valla kızım olsa beni çiğneyip küçük yaşta onaylamadigimiz karaktersiz bir adamla evlense evlatlıktan reddederim kesin ve net.

Bu karaktersiz adam için mi bunca şeye katlanarak evlendin? Neden evlenmek için acele ettin? Yerinde olsam asla o bebeği doğurmazdım.Çocuk doğunca herşey çok daha kötü olacak bundan emin olabilirsin.
Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun.

Yazık gerçekten yazık, daha bu yaşta yaşıtların şen kahkahalar içinde o bilindik markanın kahvelerini yudumlarken senin durumuna çok üzüldüm valla kızım olsa beni çiğneyip küçük yaşta onaylamadigimiz karaktersiz bir adamla evlense evlatlıktan reddederim kesin ve net.

Bu karaktersiz adam için mi bunca şeye katlanarak evlendin? Neden evlenmek için acele ettin? Yerinde olsam asla o bebeği doğurmazdım.Çocuk doğunca herşey çok daha kötü olacak bundan emin olabilirsin.
Reddedip kızını o karaktersiz adamın vicdanına bırakmazdın eminim

Ben daha tam evliliğe alışmış değilim zaten dershaneye gidiyorum millet şu botu mu alsam şunu mu yapsam derdinde ben neler düşünüyorum kendimi onların yanında bir garip hissediyorum çocuğu aldırırssm anne olamamaktan korkuyorum bir daha asla evlenmem

Çocuğu zaten istemiyor gibi davranıyor düşerse üzülmem sen zaten bakamıycaksın o çocuğa dedi boşanma konuşunca da benim kanımdan çocuğu sen taşıyamazsın aldırcaksım dedi ama ben bebeğimi bırakmak istemiyorum gerçekten daha mı kötü olur herşey bebeğime kötü davranır mı sevmezse onu çok üzülürüm

Çocuğu zaten istemiyor gibi davranıyor düşerse üzülmem sen zaten bakamıycaksın o çocuğa dedi boşanma konuşunca da benim kanımdan çocuğu sen taşıyamazsın aldırcaksım dedi ama ben bebeğimi bırakmak istemiyorum gerçekten daha mı kötü olur herşey bebeğime kötü davranır mı sevmezse onu çok üzülürüm
Ben ne olursa olsun yavruna kıyma derim.Ne mezunusun ozel sektorde bir işe gir tekmeyi bas diyeceğim ama hamilesin diye almayabılırler. Bileziklerin duruyo mu onları sakın verme bari.

Ah yavrum ah kızım kimin kimsen yok mu bir el atsınlar sana bunlar seni genc yasta yok ederler.
Annem var bi tek babam ben küçükken öldü. Desenleri babanrmi falan hiç görmedim 90 yaşında ananem var alzheimer bir de sblalarım dayım amcam falan yok olsa belki biraz beni kollarlardı bilmiyorum annem kavga ettiğimizi biliyor ama evden git dediğini falan bilmiyor o da üzülüyor zaten şeker hastası

Annem var bi tek babam ben küçükken öldü. Desenleri babanrmi falan hiç görmedim 90 yaşında ananem var alzheimer bir de sblalarım dayım amcam falan yok olsa belki biraz beni kollarlardı bilmiyorum annem kavga ettiğimizi biliyor ama evden git dediğini falan bilmiyor o da üzülüyor zaten şeker hastası
Cok uzuldum senın adına inan herkes hata yapar bu adamdan kurtulmak mi istiyorsun yoksa duzelsın yanında kalayım mı diyorsun once onu dusun

X