Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Hayır oraya gitmeye niyetim yok kiraya verilecek ya da satılacak zaten biz dört sene doğuda olucaz

Kirayı ya da satış parasını size vereceklerine inanıyorsanız yaptırın tabii. Ama bu tarz ortak alınan/yapılan şeylerin sonu iyi bitmiyor genelde. Sonra "benim altınımla yapıldı, sefasını onlar sürüyor" konularını okuyoruz burada.

Eşinize diyecek söz yok zaten. Keşke biraz para biriktirip, iyice tanıyıp evlenseydiniz. Şimdi o "benimle evlenmek için her şeye razı oldu, hamile haliyle zaten bırakamaz" diye düşünüyordur. Ona muhtaçmış gibi davranmayın kendinizi savunmayı bilin.

Prezervatif kullanmamak esinin degil senin sucun yazmissin. Prezervatifi kadın mı kullanıyor?
Adam hamile karisina demedigini, yapmadigini birakmamis. Evi temiz tut, guzel yemek yap diye oneri veriyorsun.
Bence ironu olmali bunlar
Prezervatif kullanmadığını görmüyor mu konu sahibi? Geri çekilme yöntemi bi korunma mı? Başka ne şekilde korunmuş olabilirler? Hadi ikiside korunmadı, ertesi gün hapı diye bir şey var. Adama bırakamaz bu işi, istemiyorsa.

Adamıda eleştirdim kadınıda. Konu sahibiyle muhattap olduğuma göre yapması gerekenleri ona söyleyeceğim. Ama boşan mı deseydim? Yat evde elini hiçbir leye sürme mi deseydim? O zaman soğur muydu içiniz?

Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Hamilesiniz yeni evlendiniz dershaneye gıdıyorsunuz bir koltukta kac karpuz tasımayı hayal etmıstınız

Öküz ya.
Kılınızı kıpırdatmayın o zaman. Siz onun uşağı değilsiniz.
Hiç yapmak istemiyorum ama suçlu benim şu an aileşi beni suçlu görüyo annesi aradı sen evlendin en önemli işin kocam o unla ilgilenecek güler yüz göstereceksin somutttuğumu da söylemiş ev işlerini yapacaksın dedi kpss önemli değilmiş

Yanlış olduğunu biliyorum. Bana söylenmişti yine hiç konuşmadım kalktım süpürge yapıyordum evde ben kalmadan önce annesi babası kalıyordu onlzrın eşyaları da var ben de psspsslsro aldım attım kullanmadoğıöız odaya sonra geldi yerine koydu bunlar burda duracak beğenmiyorsan git diye o zaman demiştim o lafı zaten annesiyle kafayı bozmuş durumda annesinin yanından dönerken ilk günler hep ağladı annesini özlediği için
Anlattığınız bu olay eşinize “şerefsiz” demenizi gerektirecek bir olay değil, bakın siz de onun eşisiniz yani şerefsiz bir adamın eşi olduğunuzu dile getirmiş oluyorsunuz farkında değilsiniz ama, her ne olursa olsun bu sözü kimseye kullanmayın bu sadece sizin kalitenizi düşürür, eşinizle tartışırken hakaret kullanmayın ki o da sizden soğumasın. Karşısında daha ılımlı ve asil durun. Bunları sizin iyiliğiniz için söylüyorum lütfen kızmayın.

Hiç yapmak istemiyorum ama suçlu benim şu an aileşi beni suçlu görüyo annesi aradı sen evlendin en önemli işin kocam o unla ilgilenecek güler yüz göstereceksin somutttuğumu da söylemiş ev işlerini yapacaksın dedi kpss önemli değilmiş
Benı annem çocuğunuza köle olayım dıye doğurmadı de bas tekmeyi kocana. bu ne be..3 dk erken kaldırdı diye ınsana bagrılırmı. ayagı değdi diye kavgamı olur.. Bas git söyleme bile. yazık keşke hamıle kalmasaydın. Bazen yaşanması gereken bişeyler vardır kaderde yapıcak bişey gelmez elden..

Yanlış olduğunu biliyorum. Bana söylenmişti yine hiç konuşmadım kalktım süpürge yapıyordum evde ben kalmadan önce annesi babası kalıyordu onlzrın eşyaları da var ben de psspsslsro aldım attım kullanmadoğıöız odaya sonra geldi yerine koydu bunlar burda duracak beğenmiyorsan git diye o zaman demiştim o lafı zaten annesiyle kafayı bozmuş durumda annesinin yanından dönerken ilk günler hep ağladı annesini özlediği için
5 yıllık evliliğimde her türlü çirkin davranış, hakaret ve son noktada 1 kez şiddet gördüm ama boşandığım adama bir kez ağzımdan kötü söz çıkmadı evet sitem ettim tepki gösterdim ama kendi kalitemi bozarak değil, şiddet olayından sonra da boşanma dilekçemi verip boşandım, sonrasında adam senelerce affet beni diye peşimden koştu, örnek olsun diye anlatıyorum.

Kirayı ya da satış parasını size vereceklerine inanıyorsanız yaptırın tabii. Ama bu tarz ortak alınan/yapılan şeylerin sonu iyi bitmiyor genelde. Sonra "benim altınımla yapıldı, sefasını onlar sürüyor" konularını okuyoruz burada.

Eşinize diyecek söz yok zaten. Keşke biraz para biriktirip, iyice tanıyıp evlenseydiniz. Şimdi o "benimle evlenmek için her şeye razı oldu, hamile haliyle zaten bırakamaz" diye düşünüyordur. Ona muhtaçmış gibi davranmayın kendinizi savunmayı bilin.
Herşeyi kendimiz yaptık borçsuz evlendik annesi babası iki üç bilexik taktı bir de perde parası vermişti sanırım onun parası da alındı zaten altınlar bankada onun üstüne o parayı da alır oraya harcar da gider başkasıyla evlenirse sonra bilemiyorum o kadar pisliği yapar mi bilmiyorum ben evde beyaz eşyalar ikinci el kullanırken fırınım eski tıp 100 liralık davul fırınken bulaşık makinem yokken onu da Bana reva görürlerse gerçekten beddusnın hskikisini ederim

Benı annem çocuğunuza köle olayım dıye doğurmadı de bas tekmeyi kocana. bu ne be..3 dk erken kaldırdı diye ınsana bagrılırmı. ayagı değdi diye kavgamı olur.. Bas git söyleme bile. yazık keşke hamıle kalmasaydın. Bazen yaşanması gereken bişeyler vardır kaderde yapıcak bişey gelmez elden..
Bu davranışlarının normal olmadığının farkındayım. Ailesi bana sinirli olduğunu bilmiyor muydun o uyanınca sinirli olur diyor ya normal insan olmak bu kadar zor mu ben ruh hastasıyls uğraşmak zorunda mıyım

Ay tam nefretlik tipler. Neye önem vereceğimi size mi soracağım der güle güle der kapatırdım ya. 3 dakika erken uyandırdı diye hamile eşine böğüren bir koca ve koşarak şikayet ettiği anası. Kimsenin kölesi misiniz siz? Sizden güler yüz bekliyorsa önce kendisi adam olsun. B.kunda boncuk var sanki, ne sanıyorsa kendini.

Sonraki mesajlarınızı okudum da yeni üye olsanız milletin sinirini bozmak için konu açmışsınız derdim.
3 ay sevgili olduğunuz adamla 2. el eşya ile evlenecek kadar nasıl kör oldu gözünüz?
Bulaşık yıka, kalk temizlik yap, düzelmeyeceksen boşanalım, gerizekalı boşuna mı dershaneye para veriyoruz... Ne biçim laflar bunlar? Kendisi bulaşık yıkadı diye annesini aramış bir de. Ağladı mı bari küçük bey?
Ben olsam 1 ay falan demem boşarım bu adamı. Gençsiniz yazık etmeyin kendinize.

Ay tam nefretlik tipler. Neye önem vereceğimi size mi soracağım der güle güle der kapatırdım ya. 3 dakika erken uyandırdı diye hamile eşine böğüren bir koca ve koşarak şikayet ettiği anası. Kimsenin kölesi misiniz siz? Sizden güler yüz bekliyorsa önce kendisi adam olsun. B.kunda boncuk var sanki, ne sanıyorsa kendini.
3vlenmedrn önce şiirler yazardı ödrvime yardım ederdi ben nasıl bu hale geldi bilemiyorum hiç beklemiyordum böyle bişey bir de ben de sorun varmış gibi algılanıyor ona yanıyorum ev işi yapmıyor olarak suratsız olarak kadınlık görevimi yapmıyor olarak görülüyorm bir de serefşsz dediğimi annesi Dr bildiği için tepkili

Ya bu konu gerçek mi?İbrahim Tatlıses gibi her ota ağlayan bi koca,ilk aydan kocasına serefsizsin diyen bi kadın,her tartışmada kapıyı gostermeler.Çocuğunuza üzüldüm.Vallahi doğmamış bebeğe içim yandı.

Sonraki mesajlarınızı okudum da yeni üye olsanız milletin sinirini bozmak için konu açmışsınız derdim.
3 ay sevgili olduğunuz adamla 2. el eşya ile evlenecek kadar nasıl kör oldu gözünüz?
Bulaşık yıka, kalk temizlik yap, düzelmeyeceksen boşanalım, gerizekalı boşuna mı dershaneye para veriyoruz... Ne biçim laflar bunlar? Kendisi bulaşık yıkadı diye annesini aramış bir de. Ağladı mı bari küçük bey?
Boşanmayı düşünmüyor değilim ama bebeğim Babasız büyüyecek annem ölücek elbet bir gün yapayalnız kalıcam zaten beni pek sevmeyen bir ablam var her fırsatta başıma kakıcsk billiyorum daha nikah oldu diye evden para harcadım gözüne batıyodum bir pantolon aldım elli TL'ye kocan alamıyo niye anneme söylüyon dedi

Boşanmayı düşünmüyor değilim ama bebeğim Babasız büyüyecek annem ölücek elbet bir gün yapayalnız kalıcam zaten beni pek sevmeyen bir ablam var her fırsatta başıma kakıcsk billiyorum daha nikah oldu diye evden para harcadım gözüne batıyodum bir pantolon aldım elli TL'ye kocan alamıyo niye anneme söylüyon dedi
Senin kendi ayakların üzerinde durmaya niyetin yok canım üzgünüm.Kendine bahaneler uretiyorsun.

Ya bu konu gerçek mi?İbrahim Tatlıses gibi her ota ağlayan bi koca,ilk aydan kocasına serefsizsin diyen bi kadın,her tartışmada kapıyı gostermeler.Çocuğunuza üzüldüm.Vallahi doğmamış bebeğe içim yandı.
Konu gerçek ben çok büyük bir çıkmazdayım. Eşim daha önceden panik atak ve depresyon için hap kullanmış hala bir sorunu olabilir mi onu düşünüyorum uyurken de bant takıyo gözüne kulağına kulaklık takıyor telefonu da kısıp ıyuyo sesini uyku bozukluğu mu var takıntılı ve şımarık biri mi bilemiyorum

3vlenmedrn önce şiirler yazardı ödrvime yardım ederdi ben nasıl bu hale geldi bilemiyorum hiç beklemiyordum böyle bişey bir de ben de sorun varmış gibi algılanıyor ona yanıyorum ev işi yapmıyor olarak suratsız olarak kadınlık görevimi yapmıyor olarak görülüyorm bir de serefşsz dediğimi annesi Dr bildiği için tepkili
1 yıl falan flört ettiniz sanırım. Bence çok kısa bir süre. Daha kariyerinizi oturtmadan, genç yaşınızda evlenecek ne vardı? Koca kaçıyor muydu?

X