• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba benim de zayiflamak icin arkadaslara ihtiyacim var suan 68 kiloyum boyum 1,60 50 kilo olmak istiyorum. aslinda hic bu kadar cok kilo almamistim ama yaklasik 8 ay once kan serumu yedim 2 ay da 5 defa ve yaklasik 10 kilo aldim bu sürecte daha once kan yapici serumlerin kilo aldirdigini duymustum ama canli örnegide benim suan. Tanidigim herkes nasil bu kadar cok kilo aldin diyor bu gidisle bunalima gircem:((((

merhaba benim de zayiflamak icin arkadaslara ihtiyacim var suan 68 kiloyum boyum 1,60 50 kilo olmak istiyorum. aslinda hic bu kadar cok kilo almamistim ama yaklasik 8 ay once kan serumu yedim 2 ay da 5 defa ve yaklasik 10 kilo aldim bu sürecte daha once kan yapici serumlerin kilo aldirdigini duymustum ama canli örnegide benim suan. Tanidigim herkes nasil bu kadar cok kilo aldin diyor bu gidisle bunalima gircem:((((

eğer düzenli paylaşım yapıcaksan 3.takıma bekleriz

Merhabalar. 17 yaşındayım ve 97 kiloyum. Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, hayatım sürekli diyetisyene gitmekle veya diyet yapma çabalarıyla geçti. Herkesin zayıflamam gerektiğiyle ilgili sözlerine maruz kaldım ve artık kararım kesin. Zayıflayacağım!! Şuanlık sadece diyetle götüreceğim haziran 22den sonra spora başlıyorum çünkü o tarihte üniversite sınavına gireceğim. Bende gruplarınızdan birine dahil olabilir miyim? Bu arada yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok, nasıl ilerliyor bu sistem her cuma ne kadar kilo verdiğimiizi mi yazacağız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

arkadaşlar merhaba ben burcu daha öncede bu sayfada bi grupla kilo vermeye çalıştım ama pek hırslı bi grup değildik ve dağılma falan konuları konuşuluyodu en son bıraktıgımda sonra netim gidince bidaha da yazamadım onlara neyse 75 kilodan 65 kiloya düştüm suan 67oldum ama yarın tekrar rejime başlıcam hedefim 57 bu sefer ama hırslı bir grup istiyorum yediklerimi tabiki saygı sınırlarında acımasızca eleştirip bana hırs yaptıracak birilerine ihtiyacım var lütfen bana acil dönünnnn yarın başlamam lazımmm:)))öpüyorum hepiniziii mucuksss

Merhabalar. 17 yaşındayım ve 97 kiloyum. Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, hayatım sürekli diyetisyene gitmekle veya diyet yapma çabalarıyla geçti. Herkesin zayıflamam gerektiğiyle ilgili sözlerine maruz kaldım ve artık kararım kesin. Zayıflayacağım!! Şuanlık sadece diyetle götüreceğim haziran 22den sonra spora başlıyorum çünkü o tarihte üniversite sınavına gireceğim. Bende gruplarınızdan birine dahil olabilir miyim? Bu arada yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok, nasıl ilerliyor bu sistem her cuma ne kadar kilo verdiğimiizi mi yazacağız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
3.takıma bekleriz kurallara uyma şartıyla

arkadaşlar merhaba ben burcu daha öncede bu sayfada bi grupla kilo vermeye çalıştım ama pek hırslı bi grup değildik ve dağılma falan konuları konuşuluyodu en son bıraktıgımda sonra netim gidince bidaha da yazamadım onlara neyse 75 kilodan 65 kiloya düştüm suan 67oldum ama yarın tekrar rejime başlıcam hedefim 57 bu sefer ama hırslı bir grup istiyorum yediklerimi tabiki saygı sınırlarında acımasızca eleştirip bana hırs yaptıracak birilerine ihtiyacım var lütfen bana acil dönünnnn yarın başlamam lazımmm:)))öpüyorum hepiniziii mucuksss
daha önce yarıştığında diskalifiye olmadıysan 3.takıma bekleriz. diskalifiye olmuşsan tekrar yarışamıyosun

Bende katılmak istiyorum :59:
3.takımda yerimiz var.

merhaba ben de katılmak istiyorum eğer hala yeriniz varsa hemen başlamak istiyorum bana itici bi güç lazım:)
93 kilo ile doğuma girdim.şu an oğlum 2,5 yaşında ve ben 72 kiloyum.hedefim 60 kiloya düşmek.yaz sezonunda hedefime ulaşmış olarak eylülde okula dönmek istiyorum.öğretmenim ve 27 yaşındayım.

merhaba ben de katılmak istiyorum eğer hala yeriniz varsa hemen başlamak istiyorum bana itici bi güç lazım:)
93 kilo ile doğuma girdim.şu an oğlum 2,5 yaşında ve ben 72 kiloyum.hedefim 60 kiloya düşmek.yaz sezonunda hedefime ulaşmış olarak eylülde okula dönmek istiyorum.öğretmenim ve 27 yaşındayım.

Selam,

ßen de sizlerle zayıflamak istiyorum.. Takım ruhuyla kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum.Aranıza alırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkür ederim.

aktif olurum bol paylaşım yaparım diyorsanız 13.takıma bekliyorum kızlar :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-14044.html

merhaba bayanlar, ben daha once yarismistim ama o zaman kullanici adim baskaydi. (yagmurdamlasi26)
simdi tekrar bi takima girmek istiyorum.. musait yeri olan var mi?
kendimi zorlayacak bi seyler olmasi lazim degilse durdugum yerde sayiyorum..

gecen sene 61.4 ile birakmistim yarismayi (7. takim 270. etap ta) ve kk yi, ama sonra dayanamadim geri dondum, bi ara 68 e kadar cikmistim ama simdi 63 um. ilk once 60 sonra 58 e dusmek istiyorum... ins bana gore bi takim vardir... cok saolun....

puskuut e de sordum, izinden donmus gibi olacakmisim ve de ismimin yanina not dusulecekmis eski nicki yagmurdamlasi26 diye.

Merhabalar aslında benimde anlatacagım sizlerden farklı değil.Kendimi bildim bileli kiloluyum bir dönem verip sonra katı geri almıslıgımda vardır :) desteğe ihtiyacım var tek basına olmuyor aranıza alırsanız katılmak isterim.Boy 1.65 kilo 85 :( 1.5 senelik evliyim bebek istiyorum fakat kütük gibi olmaktan korkuyorum o yuzdeeen zayıflamam gerekiyooor :)

ben çocukluktan beri normal kilolarda seyir eden biriyim..ama sürekli kabızlık problemi çekiyorum bu yüzden hep dikkat etmem gerekiyor yediklerime. Ama hiç bir zaman istediğim kiloya ulaşamadım. ewlendikten sonra da kilolar geldi tabi... 167 boyundayım evlenmeden önce 58 kiloydum iki yıl oldu evleneli şimdi de 65 kiloyum.. hamile kalmak istiyorum ama hamile kalınca iyici kilo alıcam bu yüzden hamile kalmadan önce zayıflamam gerekiyo.. tek başına olunca bir gün iki gün derken üçüncü gün bırakıyorum rejimi ama bir gruba üye olursam motive olurum inş. diye düşünüyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..

merhaba bayanlar, ben daha once yarismistim ama o zaman kullanici adim baskaydi. (yagmurdamlasi26)
simdi tekrar bi takima girmek istiyorum.. musait yeri olan var mi?
kendimi zorlayacak bi seyler olmasi lazim degilse durdugum yerde sayiyorum..

gecen sene 61.4 ile birakmistim yarismayi (7. takim 270. etap ta) ve kk yi, ama sonra dayanamadim geri dondum, bi ara 68 e kadar cikmistim ama simdi 63 um. ilk once 60 sonra 58 e dusmek istiyorum... ins bana gore bi takim vardir... cok saolun....

puskuut e de sordum, izinden donmus gibi olacakmisim ve de ismimin yanina not dusulecekmis eski nicki yagmurdamlasi26 diye.

9. takıma bekleriz..

Son düzenleyen: Moderatör:
:( şuanda bir elimde koca bardak kola bi elimde cips :( ben bunardan uzaklasmak zayıflamak kocamın yanında daha güzel bi kadın olmak istiyorum :(
fakat zayıflamak için bi irade göremiyorum kendimde sizin yardımızla olabilir diye düşündüm..
bende bi guruba dahil olsamda sizlerle beraber zayıflasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back