- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
gel canım 3.takıma istersen
sevinirim tşkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel canım 3.takıma istersen
bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum takıma alırsanız memnun olurum :)))) kilo:83.1 boy:1.57 yaş:19
Merhaba boyum 1.55 kilom 67,5 Tontik oluşumun elbette bi hikayesi(bahanesi:)) var. Bundan 11 ay önce dünyalar tatlısı bi melek doğurdum.Sevgili kızımdan yadigar 20 kilo kaldı bana... zayıflama serüvenim tartıda hızla artan kilolarımın 78 e kadar gelip şunun şurasında 80 e ne kaldı eyvah obezite oldum kendine gel kızıımm dememle başladı!.. şükür ki diyetle 6 ayda 10,5 kilo verdim.ama daha vermem gereken en az 10 kilom daha var.Ve benim gerçekten bi gaza ihtiyacım var O yüzden beni de takımlara dahil ederseniz çok mutlu olacağım.Pes etmeden elimden tutar mısınız?..
selamlar bende bir gruba katılmak istiyorum
96 kilodan 62 lere kadar gelmiştim ki yeniden alıp 80 kiloya kadar geldim
çabalarım sonucu 76 kilodayım suan katılacağım grup sayesinde azim yapacagımı düşünüyorum.
selamlar arkadaşlar
7.takıma bekliyoruz..tabi takımımızın kurallarına uymak şartıyla
Seve seve gelirim canim.hemen okuyorum kurallari
Slm arkadaşlar boy:1.65 Kilo:76 bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
7.takıma bekliyoruz tatlım[
Günaydın 7.takıma geliyorum.teşekkürler:))
arkadaşlar boy 1.63 kilo 64.5 buralara ben 74 lerden geldim artık hedefime az kaldı o yüzden gurup yardımı almak istiyorum inş boş biryerler vardır
merhaba uzun yıllar bebek sahibi olabilmek için hormon tedavisi görüp hamile kaldım bebek dogduktan sonrada malum süt olsun diye yenip içilenlerin sınırını aştım ve kilomu her farkettigimde umursamayıp yeterki çocugum saglıklı olsun süt olsun deyip bugünkü kiloma ulaştımmboyum 65,kilom 75 şuan bebegim 8 aylık ve sütten tamamen kesildigi için acil kilo vermek istiyorum kasım ayında dügünümüz var ve ben bu kilolarla çok mutsuzum ciddi bir ekibe ve motivasyona ihtiyacım var.bebegimi bırakacak kimsem olmadıgı için spora gidemiyorum ama evde yürüyüş bandım var fırsat buldukça yürüyorum.grubunda açık olan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum lütfen yardımayrıca kulüpte çok yeniyim nasıl kullanacagımı pek bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
arkadaşlar yarddımmm... 1.63 boyunda 67 kiloyum. evlenmeden önce 54 kiloydum. evlendikten sonra başka bir şehire taşındık kimseyi tanımıyordum tek başıma sıkıntıdan yedikçe yedim 4 yılda 2 de çocuk doğurdum hoopp oldum 67 kilo. her gün diyete başlıyorum ve akşama bozuyorum. bu böyle tek başıma olmayacak. inşallah kabul ederseniz sizinde yardımlarınızla 50 kiloya inmek istiyorum
Arkadaşlar bende yeniyim buralarda 1.57 boy kilo ise 85 3 yıldır evliyim 2 kez tedavi gördüm ama maalesef tutmadı hatta gebelik test bile yaptıramayıp her seferinde adet gördüm .. 3 tedavi öncesinde zayıflamam gerekiyor ne yapalım
Kizlar merhaba, bende cuma zayiflama topigine katilmak istiyorum , en son 2 yil once katilmistim, istedigim kiloya cok az kalmisti , fakat artik 2 hafta ustuste kilo veremeyince 14.takimdan ciktim.
2 yil aradan sonra bebek tedavisi gordum ve hormonlardan dolayi kilo vermek istiyorum. kilom 58 boyum 1.57 .
Morel olarak cok iyi , neseli bir takima ihtiyacim var. hangi takim musait acaba:)