8.takima gelebilirsin
tşk ederim yaaa bi ara kimse beni istemiyor sandım ama çok şükür :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.takima gelebilirsin
8.takima gelebilirsin
ben 25 yasındayım...hayatım hep kılo verıp almakla gectı...hırslanıp olayı beynımde bıtırdım mı 2 ayda 10 kılo bıle verebılıyorum...gecen sene de verdım...ama okul vızeler fınaller tez calısması mezunıyet formasyon kpss dershanede ogretmenlık derken hepsı ust ustu geldı...evdekı sorunlar da cabası...hayatım boyunca ne zaman uzulsem bunalsam strese gırsem kendımı hep yemege verdım...sankı yemegın verdıgı anlık zevk benı butun sorunlarımdan uzaklastıracakmıs gıbı geldı...oysa uzuldukce yedım, yedıkce kılo aldım, kılo aldıkca uzuldum ve yıne yedım...bu kısır dongunun ıcıne bır gırdın mı cıkması zor oluyor...sonra da uzerıne bır tembellık çokuyor...bırak dısarı cıkmayı eve kendını hapsedıyorsun...ınsanlardan arkadaslarından tanıdıklardan kacmaya baslıyorsun...cunku ılk tepkıler hep aynı oluyor...Aaaa kılo mu aldın sen gıbı...
ben artık cok sıkıldım bunaldım...hayatımın en guzel gunlerını uzerımde tasıdıgım bu yaglarla gecırmek ıstemıyorum...özguvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum...ısteyınce gercekten cok azımlı ınatcı olabılıyorum...
yarın tartılacagım ıns...buyuk ıhtımal 60 küsür kılodayım...hedefım 48...boyum kısa cunku 155...dısarıya cıkıp rahatca yuruyebılen bır ınsan degılım...o nedenle babama elıptık bısıklet aldırdım...sporumu evde yapacagım ıns...
bır gruba katılmayı gercekten cok ıstıyorum...motıvasyona ve bana yardımcı olacak benı takıp edebılecek arkadaslara bır ortama ıhtıyacım var...benı de bır gruba alırsanız cok sevınırım...sabırsızlıkla beklıyorum...tesekkurler...
tşk ederim yaaa bi ara kimse beni istemiyor sandım ama çok şükür :)))
çokk teşekkür ederim hemen geliyorum :)))
bende 2.5 aydır rejimdeyim 8.5 kilo verdim 57 kiloyum ve hedefim 50 kg olmak daha fazla hırslanmak istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1798.html#post30464632Her şey ben ufacık bir çocukken başlıyor...
2 yaşımda Çınarcık sahilinde çekilmiş fotoğrafımda bile üçgen bikinimle sahilde otururken kocaman ama sevimli bir göbeğim var. 4 yaşımdan 10 yaşıma kadar baleye giderken herkesden az daha fazla kiloluyum. Ortaokulda diyetlere başlıyorum. Verip verip alıyorum... Lise sona geçerken sonunda 56 kiloya iniyorum, dershanenin beğenilen kızlarından oluyorum, o kız çok güzel yaa diye söyleniyorlar, havalara giriyorum, sınava kilitleniyorum ve yine kilo alıyorum. Üniversiteye başlamadan İsveç diyeti yapıyor tekrar kilo veriyorum. üniversite başlayınca yine kilo alıyorum, hem sporla hem de Reductil kullanıp yine veriyorum kilolarımı. Ama o dönemlerde dengemi bozuyorum bir kere...
Üniversiteden mezun olduğum dönem fena değilim, 2009 yazını 61-63 kilo aralığında geçiriyorum. Sonraki kış başlıyorum kilo almaya. Aslında o kadar da yemiyorum diyorum ama gittikçe şişiyorum, teyzem Sana bir haller oldu, bir anda şiştin. diyor, zorla doktora götürüyor beni. Hipotiroidim çıkıyor, her sabah ilaç kullanmaya başlıyorum. O sıralar, ayağım mazgala giriyor, 1 ay alçıda kalıyor, yatıyorum. İlaç kemik erimesi yaptığı için dozu artıramıyoruz. 2011 yazında 83-84 kilolara kadar çıkmış buluyorum kendimi. Diyet yapamıyorum, istemiyorum, içim sıkılıyor.
Sonunda 2012 Haziranda 81 kiloyken Dukana giriyorum 3 ay kadar yürütüyorum ve 72 kiloya iniyorum. Ama sıkılıyorum Dukandan. Ömrümün sonuna kadar sürdüremem gibi geliyor.
Şimdilerdeyse hayat şeklimi değiştirmek istiyorum, ömrümün sonuna kadar sürdürebileceğim bir düzen, kendimi seveceğim, nefes nefese kalmayacağım, rengarenk sebzelerle mutlu olacağım aktif bir yaşam istiyorum. Spor salonunda 3. senem ama ilk defa 4 aydır düzenli gidiyorum. En büyük problemim sosyal ortamlarda kendimi kısıtlayamamam. Arkadaşlarla buluştuğumda bir şeyler içmeden duramıyorum. Ve sorun da şu ki biz çok sık buluşuyoruz. Aslında sadece alkolle kilo almadığımı biliyorum, yanında yediklerim ya da devamında kendimi salmam yüzünden oluyor.
Yine de kararlıyım ben, 2013te artık bu kilo muhabbetinin bitmesini istiyorum. Kıyafetlerimi içine girebildiğim için değil, güzel oldukları için almak istiyorum. Festivallerde göbeği açık bluzlar giymek, bikiniyle rahat etmek, yeri geldiğinde sahilde tek başıma koşmak, yokuş çıkarken nefes nefese kalmamak, otururken kucağıma yastık almamak istiyorum. Yıllardır hayalimde canlandırdığım vücuda kavuşmak istiyorum artık. Kendime olan saygım artsın, hedefime ulaştığımda kendimle gurur duyayım istiyorum. Ölene kadar spor yapmak, fit olmak, bedenimi hor kullanmamak istiyorum. Birileriyle görüşeceğim zaman ay önce biraz zayıflasaydım dememek, kendimi her an rahat ve güzel hissetmek istiyorum. Kolestrolsüz, bel ağrısız, nefes kesilmesiz sağıklı bir hayat istiyorum.
Biraz geç kaldım, bu zamana kadar tüm bunları çoktan yapmış olmam gerekiyordu. Kendime kızmamın, hala gerekli disiplini oturmadığım için zaman zaman inancımı yitirmemin sebebi de bu.
Burada sizlerin desteğiyle, hem kendime hem de sizlere karşı duyacağım sorumlulukla her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Kimsenin yediklerini, içtiklerini çok yargılayamam her şeyin herkesde etkisinin farklı olduğuna inanırım. Ama ortak bir hedefin herkese ne kadar güç katacağıı biliyorum. Umarım hep birlikte, yepyeni bir hayata başlarız, yeni birer benlik kazanır, başkalarının ilham kaynağı olacak hikayeler yaratırız.
Şimdiden teşekkürler!
Boy: 1,58
Başlangıç Kilo: 84
Şuanki Kilo: 70,4
Hedef kilo: 55
Boy : 1,60
Kilo : 67
Hedef : 58
Merhabalar arkadaşlar. Yaz geldi vücut berbat durumda. Acilen forma girmek lazım. En azından yaz ortasına kadar şekli şemali düzeltmeliyim. Spor yapmaya fırsatım olmayacak. Çalışıyorum ve akşam da iş güç çocuk eş derken yapamayacağım aşikar. Ama disiplinli olarak diyet uygularım, sorun olmaz. Gördüğüm tedaviler sonrası hamile kaldıktan sonra 100 kilo ile doğuma girmiştim. Ve bu kilolara kadar indim. Ama 58'e inmeliyim. Müsait bir takıma girmek isterim. Bu yarışın ve takım ruhunun disiplinime disiplin katacağına inanıyorum.
seni görmemişim arada canımbeni de bir gruba dahil ederseniz çok sevinirim :13: başlangıç 60 şu an 57yim zamanla motivemi kaybediyorum boy 1,62 kışları atmışa dayanıp yazın ugraşıp elli beşlere falan iniyorum ama hedefim 52 bu sene destek bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-1798.html#post30464632
buyur canım
ama bir ricam var bu mesajını bizim takıma kopyala olur mu
merhabalar şuan kilom 116.7
hedefim ise 60
tek başıma kaç kere denemeye çalışsamda başaramadım olmuyor hep bi noktada bırakıyorum 23 yaşındaım ve 3 yıllık evliyım. e haliyle bebiş istiyorum ve kilom cok fazla... en çokta bebeğime kavuşmak için kilo vermek istiyorum. benide takıma alırsanız çok sevinirim. finale giden yolda birbirimize destek olacağımz gerçek dostlar istiyorum .
selam boyum 162 kılom 57 hedefımmm 52 sımdılık bnıde alırmısınız uygun takımaa
benide takıma alırsanız memnun olurum,mart ayında başlangıç 74,nisanda biraz bıraktım,bu ayın başından beri jillian 30 day shred ve diyet yapıyorum,bacağımı sakatladığım için spora ara vermek zorundayım...şuanki kilo 68 boy 1.70,hedef 55