merhaba 26 yaşında 98 kiloyum kendimi bildim bileli kiloluyum 1 yaşımdan beri yani bir sebebe ihtiyacım var sebebim olur musunuz ben de katılmak istiyorummmm
Merhabalar aslında benimde anlatacagım sizlerden farklı değil.Kendimi bildim bileli kiloluyum bir dönem verip sonra katı geri almıslıgımda vardır :) desteğe ihtiyacım var tek basına olmuyor aranıza alırsanız katılmak isterim.Boy 1.65 kilo 85 1.5 senelik evliyim bebek istiyorum fakat kütük gibi olmaktan korkuyorum o yuzdeeen zayıflamam gerekiyooor :)
ben çocukluktan beri normal kilolarda seyir eden biriyim..ama sürekli kabızlık problemi çekiyorum bu yüzden hep dikkat etmem gerekiyor yediklerime. Ama hiç bir zaman istediğim kiloya ulaşamadım. ewlendikten sonra da kilolar geldi tabi... 167 boyundayım evlenmeden önce 58 kiloydum iki yıl oldu evleneli şimdi de 65 kiloyum.. hamile kalmak istiyorum ama hamile kalınca iyici kilo alıcam bu yüzden hamile kalmadan önce zayıflamam gerekiyo.. tek başına olunca bir gün iki gün derken üçüncü gün bırakıyorum rejimi ama bir gruba üye olursam motive olurum inş. diye düşünüyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba, 21 yaşındayım ve 62.9 kiloyum, boyum 1.60. Hedef kilom 50 :) Kendimi bildim bileli kilo vermek istiyorum. 2 hafta önce 66 kiloydum, bir karar aldım ve bu kararı gerçekleştirmek üzere destekçilere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum :)))
13. takıma bekliyorum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-14086.html