169 boyunda 108 kiloyum.diyetisyene başladım.1 ay oldu ve toplamda 8 kilo verdim.hedef ilk basta.75 kilo. tabi azim etmem lazım.çok zor bir dönem beni bekliyor. kaldı 5 ayım.80 olsam onada sükür diyorum ilk basta. çalışıyorum pc basında duramıyorum.bastan söyleyim. ama günde 4 5 defa yazarım. sabah öğlen yemekten sonra akşam üstü ve gece :)
merhaba iyi günler ben 1.65 boyunda 89 kiloyum 9 aylık bı kızım var yani bunlar doğum kilolarım ve çok rahatsız oluyorum o yüzden yardım istiyorum kızımı emzirmiyorum sütüm olmadığı için. hem nasıl bi diyet uygulayabilirim hem de gruba katılmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim ...................!
merhabalar... 5 gün önce 65 kusürle başladım ve şuan 63 kiloyum. boyum 160. hedefim 50 olmak. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
ben 22 yaşındayım. boyum 1.63 kilom 85. üniversiteye başlamadan önce sınava hazırlanırken stresle 25 kilo almıştım, yazın veririm nasılsa diye diye :) o yaz 89dan 80e inmiştim. Mimarlık okudum, gecesi gündüzü olmayan bir bölümdür :) 4 yıl boyunca 75-85 arasında gittim geldim sürekli. her yaz sonunda 75e düştüm, diğer yaza kadar yıl içinde yavaş yavaş aldım.) neyse ki okulu da bitirdim ve artık bir mazeretim yok. Nörolojik bir rahatsızlığım olduğu ortaya çıktı ve doktorum en kısa zamanda 60 kiloya düşmemi söyledi, emretti :) binamıza ait kendi spor salonumuzun olması beni biraz daha teşvik etti, istediğin saatte asansörle spor salonuna ulaşmak bahaneleri ortadan kaldırıyor.) şimdi tam anlamıyla zayıflamaya hazırım.)
bende suan 59 kiloyum ve 52 falan olmak istiyorum cunku artik pantolonlarim olmuyoor :)) kac sefer kendim tek basima basladim ama en fazla 2-3 gun devam ettirdim,benide alin araniza
kızlar 9. takıma
Merhaba :) boyum 1.62 kilom 58.8 diyetisyen kontrolundeyım 55 hedefim ama bu 58 bandı beni biraz zorluyor spor, diyet birde kadınlar kulübü teşvikini eklersem başarıya ulaşacağımı düşünüyorum... hadi bakalım azadi hangi takıma? =)))
bende bir an önce başlamak istiyorum kızlar ya bir senede tam yedi kilo aldım sınavlara hazırlanırken...1,60 boyundayım 69.2 kilodayım 63 olsam yetecek şimdilik inşallah başarabilirim... şimdi ben kaçıncı takıma gireceğim :) linkini burada paylaşabilir misiniz?
bana benzettim seni... ben de bu yollardan geçtim/ geçiyorum... İstersen biz yardım edebiliriz sana. Ama her gün düzenli girebilmen şart.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-196.html#post30181601
Konunun birinde;
Merhaba,
Ben hamileliğim sebebiyle 14 kilo almış ve 76 kiloya çıkmıştım. Doğumdan sonra 9 kilo verdim ama 67 de kaldım.
Biraz da göbek kaldıve ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum bi türlü beceremedim Hedefimmm 57. Bu arada boyum 172....
Nasıl yapabilirim bende size katılmak istiyorum belki bu şekilde verebilirim.
dedimmmm ve başvurular buraya dendi :))) Nasıl yapıcam kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.......
tamam geliyorum o halde, yeni gördüm mesajınızı, bundan sonra her gün düzenli gireceğim, neler yapmam gerek?
bende bir an önce başlamak istiyorum kızlar ya bir senede tam yedi kilo aldım sınavlara hazırlanırken...1,60 boyundayım 69.2 kilodayım 63 olsam yetecek şimdilik inşallah başarabilirim... şimdi ben kaçıncı takıma gireceğim :) linkini burada paylaşabilir misiniz?
Bende başlamak istiyorum bu cetveli nasıl yapıyorsunuz hangi takıma nasıl katılıcaz yardım edin arkadaşlar biran önce 52 kilo olmak istiyorum
9. takıma gelebilirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?