Kızlar meraba ben daha önce 5 haftada 8 kilo verdim. Şuan 59 kiloyum ve hazirana kadar 51 olmak istiyorum.
Diyet konusunda çok hırslıyım. Aranıza katılmak istiyorum.
slm bende zayıflama grubuna katılmak istiyorum şuan 69,800 kiloyum 38 yaşındayım o kadar :))
merhaba.. eger kabul ederseniz bende gruba katilmak istiyorum. simdiye kadar hep kilolarimi sorun ettim ve 77 den 65e düstüm faka 65te iki yildir sabit kaldim, dukan diyetine basladim ve su an 62 kilodayim, zaiyflamak icin iyice hirs yaptim ve yarisma azmi dahada hirslandirir diye düsünüyorum.. boyum 163 kilom 62 yasim 23..
şuan 88 kiloyum.22 yaşında 170 boyundayım. bel fıtığım pcosum ve insülin direncim olduğundan acil kilo vermem gerek.. 3 ayda 10 kilo verdim. devamına da burda sizlerle devam etmek istiyorum.
Merhaba şuan 91.9 kiloyum 92 diyelim.. 25 yaşındayım.. küçükken aşırı zayıfmışım. ergenlik dönemi ile kilo almaya başladım ve bu böyle de devam etti.. canım TAK dediği yerde şuanda. Motivasyona ihtiyacım var ve yanımda birileri olursa bunu başaracağıma eminim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim
Merhaba. 23 yaşındayım, 155 boyunda 71 kiloyum. Dün diyete başladım. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Yeni bir takım oluşturuyoruz kızlar. Eğer her gün düzenli girerim, ben bu işte kesin kararlıyım diyorsanız, 10. takıma bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-191.html
Merhaba arkadaslar
ben gecen yil 4 cu takimin basarili kilo verenlerindendim :) ama ne yazik ki rahatsizligim nedeni ara vermek zorunda kaldim ve kilolari fazlasiyla geri aldim..
67 kiloydum simdi cabalarimla 61 kilodayim.. 25 yasindayim ve boyum 163. kendimi bildim bileli hep zayiftim ama simdi eski 55 kiloma dønmek istiyorum.. umarim bana uygun bir takim bulabilirim
Merhaba, ben 30yaşındayım. Boyum 165 kilom 55 , doğum öncesi kilom olan 52ye düşmek istiyorum ptesiden beri diyetteyim, bana uygun grup var mı acaba?
Teşekkürler, ordayım:)merhaba canım.. Daha kurulma aşamasında bir takımız. Ama istersen 10. takıma gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-195.html#post30165269
Merhaba, ben 31 yaşındayım, bölgesel yağlanma ve selülit problemim var...Her geçen sene basen bölgem biraz daha genişliyor...Boyum 168, kilom 63, 5 kilo vermek istiyorum..Ama ne zaman diyete başlasam bağışıklık sistemim zayıflıyor ve hasta oluyorum, diyeti bırakmak zorunda kalıyorum... bu konuda yardıma ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?