Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gelin bayanlar gelin..zayıflamanın adresi burası http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4795.html

Merhabalar ,

Yaklaşık 1,5 yıl önce 1. Takımda 72 kilodan 56 kiloya düşüp mezun olmuştum. Ancak yaşam tarzımın değişmesi sebebiyle vermiş olduğum kilolardan 12 kg geri almış durumdayım. Ne kadar çabalasam da tek başıma motivasyonumu kısa sürede kaybediyorum. Beni tekrar aranıza almak istermisiniz? Artık tekrar motive olup kilo vermeye başlamam lazım 

Selamlar
23 yaşındayım 87 kiloyum boyum 1:63 .Hiç zayıf çelimsiz bir çocuk olmadım ama kilolu da değildim.Lisede düzensiz ve sağlıksız beslenmekten aşırı kilo almaya başladım 87ye çıkmıştım yemek yemeyerek sağlıksız bir şekilde 83e düştüm.Diyetistyen kontrolunde de 75 oldum son bir kaç yıldır da 78 civarında gidip geliyorum.Öğrenciyim genellikle evdeyim spora vaktim olduğu halde çıkmıyorum anlayacağınız kendimi iyice salmış vazıyetteyim son 6 ayda da nerdeyse 10 kilo aldım ne kadar dikkat edersem edeyim motivasyon eksikliğinden ipin ucunu kaçırıyorum psikolojim de çok bozuldu iyice kilolarımdan dolayı dışarı çıkasım gelmiyor.Artık yüzmeeekk istiyorruummmm .Sizin de desteğinizle bir an önce başlamak istiyorum.

Son düzenleme:

merhaba kızlar. eğer kesin kararlıyım her gün girerim diyorsanız sizi aramızda görmekten memnuniyet duyarım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-200.html

Merhabalar
Kilo vermek istiyoruuuuuuuum 30 yaşındayım 2. Çocuğumu 3 ay önce dünyaya getirdim maalesefki 94 e kadar çıktım şuan 88 deyim tek başına olmuyor mutlaka motivasyonu yüksek tutmak kararlı olmak şart daha önce kk da 80 -89 kilo vermek isteyenler grubunda 65 e düşmüştüm tekrar başarmak istiyorum banada bir grup lütfen

Merhaba, itiraf edeyim stratejini çok beğendim.

merhaba kızlar. eğer kesin kararlıyım her gün girerim diyorsanız sizi aramızda görmekten memnuniyet duyarım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...smasi-200.html (10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması) burada gerekenleri yazdım. Yapabilirim ben varım diyorsan, biz de varız...

Başlangıç
merhaba
bende her yaz kışın üzerimde kalan 5-6 kiloyu vermeye çalışır 4 kilo civarında veriri sonrada geri alırım. bu yaz yine maratonum başladı ama mutlaka kalıcı 5 kilo vermek. ama kendime baskı yaptıkça yeme bozukluğu geliştirdim kendimde. 5 gün dikkat ediyorum hafta sonu gelince yediklerim hesabını tutmak imkansız. hemde en kötüsü hazı gıdalar yiyorum. dondurma, pizza, mantı, çikolata aklınıza gelebilecek her türlü aburcubur. 168 boyum 62 kiloyum çok kötü durumda değilim ama böyel mutlu değilim. daha ince olmak istiyorum. ve desteğe ihtiyacım olduğunu anladım beni tutacak kontrolsuz yememi engelleyecek dava arkadaşlarına ihtiyacım var..

eğer kesin kararlıyım her gün girerim diyorsan seni de i aramızda görmekten memnuniyet duyarım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...smasi-200.html (10. Takım / Cuma zayıflama Yarışması) burada gerekenleri yazdım.

Merhaba.Ben 17 yaşındayım. 1.57 boyunda ve tam 73 kiloyum.Kilolarım yılların birikimi.Küçüklükten beri aldığım kilolar yani.Ama 2 yıldır fila hiç kilo almıyordum hatta bir ara vermiştim bile.Ama son bir aydır çok kilo aldım.Kilo verme konusunda çok kötüyüm.Şimdiye kadar bir kere diyet yaptım.Çünkü sıkıcı bir şey diyet yapmak hani.Ama rekabet duygum epey yüksektir. İşte her neyse, beni de aranıza dahil edecek olursanız çok sevinirim.Ayrıca belirtmeliyim ki bilgisayarla çok ilgiliyim, boş vakitlerimde genellikle bilgisayarda bir şeyler yaparım.Hergün yazabilirim yani.
Bir de yaşım küçük gelmişse filan, hani ben saygılı seviyeli biriyimdir, cıvık biri de değilimdir.Göz önünde bulundurursanız... ^^

ben kilo takıntısı olan biriyim.diyetisyene gidiyorum ama beni anlayabilecek ve birlikte hareket edebileceğim arkadaş grubuna ihtiyacım var.boyum 1.70 .daha önce 68 kg a çıkıp diyetisyenle 59 a kadar indim.ama şuan 72 kg ım.60 kg benim için ideal.hırslı biriyimdir.beni davet edebilecek gruba ihtiyacım var.sabırsızlıkla bekliyorum..

Kızlar Selam :)

Ben de aranıza katılıp yarışmacı olma hevesindeyim. Geçen yıl Eylül ayında 126,3 kg ile başladığım diyet maceramda bu sabah itibariyle 106,5 kg idim . 20 kg gitti kaldı bi bu kadardan fazlası daha :) yol yalnız çekilmiyor. Hem destek olalım hem gaz verelim hem de işi eğlenceli hale getirelim isterim..

Yarışmacı olmayı dört gözle bekliyorum hadi bakalım :))

1.takıma beklerim kızlar

1.takıma beklerim canım
merhabalar motivasyonu yüksek paylaşımları yoğun bir gruba girmek istiyorum. 9 grup a gireli 2 gün olmuştu ayrıldım. cvp bekliyorumm

1.takıma gel diycem ama şu anda takımım biraz sessiz,bende paylaşımı artırmak,motivasyon sağlamak için yeni üyeler arıyorum,buna rağmen gelirsen kapımız açık

ben seda 1.68 boyundayım 20 yaşındayım 71 kiloyum. yaklaşık 6-7 ay önce 77 kilodan 70 e düşmüştüm bi buçuk ayda ama sonra kilo vermem durdu.. bundan 2-3 sene öncede 70.6 kilodan 64 e düşmüştüm yine 2 ay gibi bi sürede bi kere olmuş neden bi daha olmasın diyerek bi yola çıkmaya başlıyorum.. bunun içinde desteğe ihtiyacım var. ve bazı özel sebeplerden dolayı bu ara baya hırslandım.. benide takımına alan biri olursa sevinirim

9. takımda yerimiz var ..tek şartımız paylaşım..buyur gel..

Merhaba arkadaşlar,
ben gecen yil bu aylarda 8. grupta iyi bi motivasyonla cok kilo verdim ve guzel arkadasliklar edinmistim.ama hamile kaldim ve biraktim simdiyse geri donmek istiyorum 14 kilo fazlamla disiplin ve motivasyonu yuksek arkadaslarla beraber hareket etmek istiyorum.kendimi zayiflamya sartlamali ve grubuma karsi sorumluluk duymaliyim,yani boyle bi yer ariyorum :)
1.78 boyunda 78 kiloyum ve 30 yaşındayim tekrar 64 kilo olmak istiyorum zor ama imkansiz degil..
yardim edin

5. takımda bir kişilik yerimiz var ... deneme haftası için bekleriz .. sen bizden biz senden memnun kalırsak ne ala...

169 boyunda 108 kiloyum.diyetisyene başladım.1 ay oldu ve toplamda 8 kilo verdim.hedef ilk basta.75 kilo. tabi azim etmem lazım.çok zor bir dönem beni bekliyor. kaldı 5 ayım.80 olsam onada sükür diyorum ilk basta. çalışıyorum pc basında duramıyorum.bastan söyleyim. ama günde 4 5 defa yazarım. sabah öğlen yemekten sonra akşam üstü ve gece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…