- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
grup yöneticilerine sesleniyorummmmmmmm huhuuhuuuuuuuuuuuu !
Arkadaşlar kasım da düğünüm var ve ben tam olarak 94 kiloyum. Acil zayıflamam lazım,azimliyimdir.Sözümden nişanıma kadar 10 kilo aldım ne oldu anlamadım evlensem demek ki
Birde insanın beyninde bitmeyince bitmiyor 4-5 aydır sabah başlayan diyetlerim işe gidene kadar sürüyor. 3 gündür diyetteyim şükürler olsun bitirebildim beynimde.Geri dönüşlerinizi bekliyorum. bu arada daha önce 7 ve 11 gruplarda da yer almıştım yanlış hatırlamıyorsam :26:
Ben 38 yaşında 1 çoçuk annesiyim. 163 cm boyunda 75 kilodayım. Son 3 yıl içinde farkında olmadan 63 kilodan 75 kiloya çıktım. Sağlık sıkıntım yok. Son 3 yıl içinde kilolar attıkça bir çok diyet denedim ama her diyet bana kilo olarak geri döndü. Sizlerin bu takım ruhu ve dayanışması ile birlikte yaptığınız diyet kardeşliğinin içinde yer almak istiyorum. Bu şekilde motive olabileceğimi ve birilerine kilo verişimi anlattıkça motivasyonumun artacağını düşünüyorum. Kilo vermemeye karar vermemde etkili olan şey kızımın bir kaç gün önce "anne sen güzelsin ama biraz daha zayıf olsan daha güzel olurdun" demesiyle beynimde kesinleşti. Artık kızım büyüyor ve estetik görüntülerin de farkında demekki. Ayrıca yaş ilerliyor ve sağlık sıkıntısı oluşmaması için kilo vermek şart. Hadi bakalım bu kadar açıklamamla bir gruptan davet bekliyorum. Herkese bu yolda başarılar. Ve ben ne yapacağım bakalım.
gelin bayanlar gelin..zayıflamanın adresi burası http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4795.html