Kimse istemiyor mu yamerhabalar bende 53 kiloyum yaklaşık 9 kilo kadar vermek istiyorum 155 boyundayim ve vejetaryenımyardım ederseniz çok sevinirimm
Kimse istemiyor mu ya
günde beş mesaj atarım diyorsan buyur 9. takıma..merhabalar 153 cm boyunda ve 60 kiloyum. hamilelikte 23 kilo alınca tekrar toparlayamadım maalesef. eski kiloma dönmek istiyorum hedef şimdilik 50... cuma yarışmasının desteği olacağını düşünerek haber bekliyorum :)
günde beş mesaj atarım diyorsan buyur 9. takıma..
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
26 yaşında 1.70 boyunda ve 89 kiloyum iniş çıkışlarla dolu bir kilo hikayem var ve ben artık kalıcı olarak zayıflamak istiyorum. Beni de aranıza alın birlikte zayıflayalımmm
mrb...ben 1.55 boyunda 60 üstü kılodayım...son zaman tartılmadıgım ıcın bılmıyorum kılomu...benım de hedefım 48...tek basıma bır turlu motıve olamıyorum bu nedenle ben de bır gruba katılayım dedım...ben de zayıflamak ıstıyorum...benı de aranıza alın lutfen beklıyorum...
beni de alsanız bi gruba fena olmıcak hani:)))
şuan 65 kiloyum 55 olmam lazım tek başına olmuyo...
hala hiç bir takımdan cevap gelmedi kimse beni istemiyormu anlamadım :)))
neyse ben hala ümidimi kaybetmedim...
1.60 boyundayim ve 82.700 kilom. Evlendim ve 8 kilo aldım eylül ayında 70 i görmüştüm. Adetim duzensizlesti ve hamile kalmak istiyorum onun içın biran önce kilo vermek istiyorum. Ikiz bebek istiyorum. Omega 3 takviyesine başladım bugün diyete başladim ama akşam makarna yedim tansiyonun düştü. Tek başına olmuyor beni de bir takıma alın. Geçen sene arkadaşlarla 3 haftada 6 kılı vermiştik hemde yiyip içerek.
merhaba,
ben de cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. yarın diyete başlıyorum ve gerçekten motivasyona ihtiyacım var. yoğun iş temposu ve stres kaynaklı çok kilo aldım. boyum 1,73 kilom 71. şu anda 15 kilo kadar fazlalığım var. 13takıma alınabilirsem çok mutlu olurumteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?