• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrb...ben 1.55 boyunda 60 üstü kılodayım...son zaman tartılmadıgım ıcın bılmıyorum kılomu...benım de hedefım 48...tek basıma bır turlu motıve olamıyorum bu nedenle ben de bır gruba katılayım dedım...ben de zayıflamak ıstıyorum...benı de aranıza alın lutfen beklıyorum...

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

ıyilikler diliyorum. a.s.

Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.

merhaba,

ben de cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. yarın diyete başlıyorum ve gerçekten motivasyona ihtiyacım var. yoğun iş temposu ve stres kaynaklı çok kilo aldım. boyum 1,73 kilom 71. şu anda 15 kilo kadar fazlalığım var. 13takıma alınabilirsem çok mutlu olurum :16: teşekkürler

mrb...ben 1.55 boyunda 60 üstü kılodayım...son zaman tartılmadıgım ıcın bılmıyorum kılomu...benım de hedefım 48...tek basıma bır turlu motıve olamıyorum bu nedenle ben de bır gruba katılayım dedım...ben de zayıflamak ıstıyorum...benı de aranıza alın lutfen beklıyorum...

ben 25 yasındayım...hayatım hep kılo verıp almakla gectı...hırslanıp olayı beynımde bıtırdım mı 2 ayda 10 kılo bıle verebılıyorum...gecen sene de verdım...ama okul vızeler fınaller tez calısması mezunıyet formasyon kpss dershanede ogretmenlık derken hepsı ust ustu geldı...evdekı sorunlar da cabası...hayatım boyunca ne zaman uzulsem bunalsam strese gırsem kendımı hep yemege verdım...sankı yemegın verdıgı anlık zevk benı butun sorunlarımdan uzaklastıracakmıs gıbı geldı...oysa uzuldukce yedım, yedıkce kılo aldım, kılo aldıkca uzuldum ve yıne yedım...bu kısır dongunun ıcıne bır gırdın mı cıkması zor oluyor...sonra da uzerıne bır tembellık çokuyor...bırak dısarı cıkmayı eve kendını hapsedıyorsun...ınsanlardan arkadaslarından tanıdıklardan kacmaya baslıyorsun...cunku ılk tepkıler hep aynı oluyor...Aaaa kılo mu aldın sen gıbı...
ben artık cok sıkıldım bunaldım...hayatımın en guzel gunlerını uzerımde tasıdıgım bu yaglarla gecırmek ıstemıyorum...özguvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum...ısteyınce gercekten cok azımlı ınatcı olabılıyorum...
yarın tartılacagım ıns...buyuk ıhtımal 60 küsür kılodayım...hedefım 48...boyum kısa cunku 155...dısarıya cıkıp rahatca yuruyebılen bır ınsan degılım...o nedenle babama elıptık bısıklet aldırdım...sporumu evde yapacagım ıns...
bır gruba katılmayı gercekten cok ıstıyorum...motıvasyona ve bana yardımcı olacak benı takıp edebılecek arkadaslara bır ortama ıhtıyacım var...benı de bır gruba alırsanız cok sevınırım...sabırsızlıkla beklıyorum...tesekkurler...

1.60 boyundayim ve 82.700 kilom. Evlendim ve 8 kilo aldım eylül ayında 70 i görmüştüm. Adetim duzensizlesti ve hamile kalmak istiyorum onun içın biran önce kilo vermek istiyorum. Ikiz bebek istiyorum. Omega 3 takviyesine başladım bugün diyete başladim ama akşam makarna yedim tansiyonun düştü. Tek başına olmuyor beni de bir takıma alın. Geçen sene arkadaşlarla 3 haftada 6 kılı vermiştik hemde yiyip içerek.

1.60 boyundayim ve 82.700 kilom. Evlendim ve 8 kilo aldım eylül ayında 70 i görmüştüm. Adetim duzensizlesti ve hamile kalmak istiyorum onun içın biran önce kilo vermek istiyorum. Ikiz bebek istiyorum. Omega 3 takviyesine başladım bugün diyete başladim ama akşam makarna yedim tansiyonun düştü. Tek başına olmuyor beni de bir takıma alın. Geçen sene arkadaşlarla 3 haftada 6 kılı vermiştik hemde yiyip içerek.

8.takima gelebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back