• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 sendeir 50 kilomun üzerine hiç çıkmadım. Kıyafetlerim falan hep bu kiloya göre. Ama son 1.5 ayda tam 6 kilo aldım ve 52 kilo oldum :( kendimi çok kötü hissediyorum. Botum 1.58. nasıl vericem bu kiloyu bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca pcos rahatsızlığım var. Görünüşten önce sağlık açısından da kilo vermem gerekiyor. Kolestrol problemim de var... Lüten yardım cı olun bana...

Mrb Bende yeni basladim zayiflamaya daha önce defalarca Kilo verdim ama Kilo Almaya maalesef müsait bi vücudum var basladigim yere Geri dönüyorum.bende araniza katilmak istiyorum daha saglikli zayiflamak istiyorum.24 yasindayim.3 ve 1,5 yasinda iki cocugum var .boyum 1.61 Kilom 58 Hedefim 50 Kilo olmak.banada yardimci ve destek olun lütfen

ben de zayıflamak istiyorum... klio geçmişim var ama hayatım da hiç bu kadar kilolu olmamıştım evleninceye kadar da norrmaldim evlendikten sonra 10 kilo aldım sonra buradaki bi zayıflama grubuyla 1 ayda 6 kilo verdim sonra hamile kaldım ik 3 ay bulantıdan 4 kilo verdim doğum sonrasına kadar 17 kilo aldım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı maalesef ilk ay oğlum az kilo alınca doktor beslenme listesi verdi ve sonuç 15 kilo daha ... tek baaşıma zorlanıyorum motivasyona ihtiyacım var beni de bir gruba alırsanız sevinirim..

Haftada en az 4 gün yarımşar saat spor ve bol paylaşım yaparım,hergün menü spor suyumu paylaşırım,haftasonları da paylaşırım gibi kurallarımıza.. uyarım derseniz 6. takıma bekleriz.
2 kişilik yerimiz var.

Son düzenleme:
paylasim derken ne yediklerimi ne yaptiklarimi yazacaksam sorun degil, yediklerimi zaten yaziyorum hep :)
ama spor konusunda pek emin degilim :17:
daha önce spor yapmadan zayifladigim icin pek cazip gelmiyor :17:

3 hafta boyunca haftalık en az 4 gün spor kuralını ihlal edersek kendi isteğimizle gruptan ayrılıyoruz, kural yani bu grupça alınan bir karar :34: spor dediğimiz yarım saat en az, yürüyüş mesela..tabi ki daha fazlası makbul

3 hafta boyunca haftalık en az 4 gün spor kuralını ihlal edersek kendi isteğimizle gruptan ayrılıyoruz, kural yani bu grupça alınan bir karar :34: spor dediğimiz yarım saat en az, yürüyüş mesela..tabi ki daha fazlası makbul

ben baya mekik, aerobic felan sandim :1:
yürüyüs zaten ister istemez oluyor okul yolunda, disari ciktigimda, yigenimin pesinden kosusturdugumda, bu aralar birde kar var. kar topu oynamakda baya harekete geciriyor. ama direkt spor olarak yapmadim ama yaparim yani sorun dgl zaten günde bisürü merdivende cikiyorum ister istemez :21:

ben baya mekik, aerobic felan sandim :1:
yürüyüs zaten ister istemez oluyor okul yolunda, disari ciktigimda, yigenimin pesinden kosusturdugumda, bu aralar birde kar var. kar topu oynamakda baya harekete geciriyor. ama direkt spor olarak yapmadim ama yaparim yani sorun dgl zaten günde bisürü merdivende cikiyorum ister istemez :21:

Spor olayına tamamsan 6. gruba buyur yeni bi ark daha var hazır beraber alışırsınız kurallara da :34: ama sporu spor niyetiyle yapıldıgıda yazarsan daha iyi olur tabi, yani herkes gün içinde koşturuyor am aspor farklı :34:

acilen 10 kg vermem lazım. azimliyim kararlıyım. diyete başladım, spor da yapıyorum. bu gidişle hiç bir gruba dahil olamadan vericem kiloları, 1 haftadır bekliyorum çağırmanızı:(:(:(:(:(

Canım üzgünüm başka arkadaşları görüp yazdım öyle denk gelince girip bakıyorum tek kişilik yer vardı üstteki ark bi süredir yazıyordu gelirse malesef üzgünüm ama gir bi gruba beni alcak yeriniz var mı diye sor sorun olmaz,kusuruma bakma

Son düzenleme:

Haftada en az 4 gün yarımşar saat spor ve bol paylaşım yaparım,hergün menü spor suyumu paylaşırım,haftasonları da paylaşırım gibi kurallarımıza.. uyarım derseniz 6. takıma bekleriz.
2 kişilik yerimiz var.

uuuu çooookkk mutlu oldum artık benimde bir grubum var:21: spor konusunda hiç tereddütünüz olmasın haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum paylaşımda hergün en az bi kaç paylaşım da bulunurum...

arkadaşlar merhaba..
kilom 64 boyumda 1.61 doğum sonrası kilolarıyla uğraşan 74 kilo dan 64 e düşüp burdan 1 gram aşağıya inemeyen bir bayanım..bana destek olacak bişeyler bulmam lazım burayı da arkadaşım önerdi...düzenli paylaşım yaparım elimden geldiği kadar ben de yardımcı olurum 10 kiloyu nasıl verdiğimi paylaşırım sizlerle..her hangi bir takıma girebilirsem sevinirim..

slm kızlar yaklaşık 1 haftadır didik didik diyet başlığı gördüğüm her konuyu açıp okuyorum. bir ışık olur mu acaba bana diye .geçen hafta spora başladım bi-fitte 4 gün oldu .benim kilo geçmişim hamilelik kaynaklı.3 düşük ve bir kürtaj oldum horman tedavisi gördüm çok şükürler olsunki allah güzel bir kız çocuğu nasip etti. 58 kiloyla başladığım hamileliğim 100 kiloyla son buldu.yapa boza 89 a kadar düştüm ama bir gaza ihtiyacım var yalnız olmadığımı benimle aynı küçülen hayatların içinde mücadele eden birileri olsun istedim ki birlikten güç doğsun bedenlerimiz küçülsün hayatlarımız büyüsün...1.68 boyum 89 kiloyum 30 yaşındayım. protein ağırlıklı bir diyete başlamaya kararlıyım. daha önce birlikte kimseyle zayıflamadım farklı bi deneyim destek olsun isterim sizde isterseniz eğer

sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar geçen sene katılmıştım cuma yarışmasına çok da güzel gidiyordum. 64 kiloya kadar düşmüştüm sonradan çıkmak durumunda kaldım. Ve gene 70 kiloyum :(( Bugün eşimle iddiaya girdik 27 nisana kadar 6 kilo vermem lazım en az. Bugün başladım çok şükür güzel gidiyor. Umarım boş bi yer vardır aranıza benide alırsanız destek olursanız çok sevinirim :17:

arkadaslar 4 gündür kalori diyetindeyim, hedefim asagida yaziyor, biraz uzun bir yolum var :40:
sabirla dvm etmek istedigim bu yolda beni grubunuza dahil ederseniz cok sevinirim.
4gündür bekliyorum, artik bir grubum olsun istiyorum.
hatta 4günde ne yedigime dair listelerimi bile yazdim, heran gruba dahil olurum diye :21:

kararliyim ve artik bu kilolarima bir ders vermek istiyorum :45::1:

Son düzenleme:
merhabalar... bende beraber zayıflamak istiyorum (: kilom 59 boyum 1.72 55 kilo olmak istiyorum bende sadece basen var nefret ediyorum onlardan evliyim bi çocuğum var ve emzirdiğim için diet yapamıyorum evde sadece pilates yapıyorum hergün yapmaya dikkat ediyorum ve bide sıkılaştırıcı niveanın kremini sürüyorum çok işe yarıyo. inş hemen başlarım öpüldünzz..... (:

beni neden kimse çağırmıyor, 4 gündür bekliyorum:( moralim bozuldu valla, benden sonra yazanları çağırdılar beni gören yok:(

acilen 10 kg vermem lazım. azimliyim kararlıyım. diyete başladım, spor da yapıyorum. bu gidişle hiç bir gruba dahil olamadan vericem kiloları, 1 haftadır bekliyorum çağırmanızı:(:(:(:(:(

Yapmayin sonuncu oliyim lütfen benide alin tam 1 haftadir Hergün pilates yapiyorum yarim Saat. Cumartesi günü tartilma günüm belki vermeye bile baslamisimdir,lütfen alin benide gruba.cok disiplinli olcam

birileri bizi gruplarina dahil etsin lütfen bekliyoruz :32:

kızlar paylaşımımız bol olur, takım ruhuna uygun hareket ederiz, sorumluluk sahibi insanlarız diyorsanız, 13. takıma bekliyorum 3. ünüzü de. 2-3 hafta deneme süremiz vardır, bol paylaşım olduğu takdir de 1 haftada listeye alınabilirsiniz. bekliyorum :34:

kızlar paylaşımımız bol olur, takım ruhuna uygun hareket ederiz, sorumluluk sahibi insanlarız diyorsanız, 13. takıma bekliyorum 3. ünüzü de. 2-3 hafta deneme süremiz vardır, bol paylaşım olduğu takdir de 1 haftada listeye alınabilirsiniz. bekliyorum :34:

beni 6. takıma aldılar, teşekkür ederim. herkese başarılar dilerim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back