Hemen geliyorum çoook teşekkürler :)tamam o zaman bol paylasim yapip,sporuna ve diyetine dikkat edeceksen 4.takima bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen geliyorum çoook teşekkürler :)tamam o zaman bol paylasim yapip,sporuna ve diyetine dikkat edeceksen 4.takima bekliyorum
merhaba,
birçoğunuz gibi hayatımın uzuuuun bir döneminde balık etli hatun oldum...ancak son 4 yılda yaşadığım stresli süreç ve geçen yıl şubatta eşimi kaybetmemle tavan yapan kilo alma sürecim 103 kiloyu görmemle son buldu...umarım :/ 37 yaşındayım, 163 boyum ve 18 şubat itibariyle 103 kiloydum...diyabetik olduğum için zaten uygulamam gereken diyet listemi çok istikrarlı bir şekilde uygulayarak, ve haftada 2 gün step-aerobik ve plates yaparak, 7 kg verdim. Bugün 96.0 kiloyum...hedefim uzun zamanda sağlıklı kilo vermek...yılbaşına kadar 80 kilo hedefim...şimdi çok iyi gidiyor, hatta yarından itibaren haftada 2 gün iş yerime yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum, yaklaşık 80 dakikalık bir yürüyüş olacak benim için...ama kilo verme süreci duraklama evresine geldiğinde desteğe ihtiyacım olacağını düşünerek size katılmak istiyorum...mümkün müdür?
Merhaba, ben foruma yeni uyeyim ama eski takipcilerdenim.
Bende cuma yarismalarina katilmak isterim.
Kilom: 86
Kilom yillardir 70lerde seyrederdi, son 5 aydir aldigim ilaclar nedeniyle 86yi goruyorum su an. Azimliyim, zayiflamak istiyorum. Spora uyelik yaptim, her gun spora gitmeyi planliyorum. Beni de alin araniza.
merhaba,
birçoğunuz gibi hayatımın uzuuuun bir döneminde balık etli hatun oldum...ancak son 4 yılda yaşadığım stresli süreç ve geçen yıl şubatta eşimi kaybetmemle tavan yapan kilo alma sürecim 103 kiloyu görmemle son buldu...umarım :/ 37 yaşındayım, 163 boyum ve 18 şubat itibariyle 103 kiloydum...diyabetik olduğum için zaten uygulamam gereken diyet listemi çok istikrarlı bir şekilde uygulayarak, ve haftada 2 gün step-aerobik ve plates yaparak, 7 kg verdim. Bugün 96.0 kiloyum...hedefim uzun zamanda sağlıklı kilo vermek...yılbaşına kadar 80 kilo hedefim...şimdi çok iyi gidiyor, hatta yarından itibaren haftada 2 gün iş yerime yürüyerek gidip gelmeyi planlıyorum, yaklaşık 80 dakikalık bir yürüyüş olacak benim için...ama kilo verme süreci duraklama evresine geldiğinde desteğe ihtiyacım olacağını düşünerek size katılmak istiyorum...mümkün müdür?
Canım bende bir gruba girmek için bekliyorum dolayısıyla yeni yazılan mesajlara bakıyorum sık sık. Yazını okuyunca öncelikle başın sağolsun tekrardan.. Ardindan söylemek istediğim sej bu kadar kararlı olduktan sonra yılbaşına kadar değil 80 kilo; 65-70 kilo bile olursun.. Çıktığın bu yolda sana başarılar diliyorum.. Her şey gönlünce olsun.
senin vermen gereken kilon az diye kimse almioyr tatlim,eger motive olmak istiyorsan 4. takima gel ama listeye alamam seniya niye kimse duymuyo beni ((
merhaba arkadaşlar
bende yeniyim. 31 yaşındayım. 82,6 kilodayım ve bir an önce incelmek istiyorum. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. azimliyim ve kafama takıpta yapamadığım şey çok nadirdir. herkese kolay gelsin.
SABAH:Bir kase yarım yağlı süt ile hazırlanmış yulaf
ARA:Bir fincan form çayı
ÖĞLE:Büyük bir kase peynirli salata+1 kepek ekmeği
ARA:2 armut
akşama yoğurt çorbası yaptım sadece bir kase çorba bolcada salata yeyip günü tamamlamayı düşünüyorum:)
akşam yediklerimi tekrar yazarım....
kararliysan,devamlilik saglayacaksan,bol paylasim yapip diyetine ve sporuna dikat edeceksen 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7018.html
Her hangi bir grupta değilsen seni de beklerim canım
Bugün yeni üye oldum ve ilk bu bölüme baktım. 19 yaşındayım 1.56 boyum ve 55 kilom var aaaa zayıfsınn diyenlere sinir oluyorum sanırım kocaman göbeğimi görmüyorlar ve arkadaki çıkıklık artık 36 beden pantolana girmiyor. Evet 55 ideal bir kilo olabilir ama hem boyum kısa hemde kiloyu dengesiz yerlerden aldığım için çok çirkin gözüküyor. Hemen 47 kilo olmam gerekiyor daha önce hiç diyet yapmadım doğrusu spor yapan biride değilim.. Yardımınıza ihtiyacım var ve bir grubun üyesi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
benide alllllll boyum ,64 kilom 63 8 kilo vermem gerek. bu yarışmaya katılırsam çok hırs yapcam biliyorumm o yüzden çok istiyorummm
Boyum: 1.58
Kilom: 63
10 Kilo vermem gerekiyo diyetisyenlere göre ama hep yarı yolda kaldım bi kaç kilo verdikden sonra salıyorum kendimi en azından bu şekilde benim gibi kilo vermeye çalışanlarla ortak bişey yaparsam daha motive edici olacağını düşünüyorum. Vermem gereken çokda az bir kilo değil umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler ...