• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın bende arkadaşlar bende kiloluyum tek başıma yapamıyorum ama bir gurupta zayıflayacagımı biliyorum

ASLINDA ÖMRÜM BOYUNCA KİLO SORUNUM OLMADI EVLENİNCE HERŞEY DEGİŞDİ HIZLA KİLO ALIYORUM

ÖNÜNE GEÇMEM LAZIM

BOYUM:163
KİLOM:58
idalım:50
teşekkür ederim sizden cevap bekliyorum:54:

kızlar ben 14. takımdayım önce kilomu verip mezun olmuştum ama 3 kilo kadar almışım vermme lazım uygun bi takım arıyorum....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-35.html
bu da karnem=))) buradan ayrıldıktan sonra 52 ye inmiştim baya bi süre öyle kaldım şimdi yine 55lerdeyim 52ye dönmem lazım bana takım bulun lütfennnnnnn
Canım üç kilo çok az bunun için çağırıp çağırmamakta kararsız kaldım seni çünkü kısa zamanda verebileceğin bir kilo. Bu nedenle seni listeye alamam ama eğer istersen motivasyon için takıma gelebilirsin. Başka takımlardan ses çıkmazsa eğer 13. takıma beklerim seni.

günaydın bende arkadaşlar bende kiloluyum tek başıma yapamıyorum ama bir gurupta zayıflayacagımı biliyorum

ASLINDA ÖMRÜM BOYUNCA KİLO SORUNUM OLMADI EVLENİNCE HERŞEY DEGİŞDİ HIZLA KİLO ALIYORUM

ÖNÜNE GEÇMEM LAZIM

BOYUM:163
KİLOM:58
idalım:50
teşekkür ederim sizden cevap bekliyorum:54:
Baştan dur demek isteğiyle doğru düşünmüşsün. Azimliyim, bol paylaşım yaparım ve takıma adaptasyon sorunum olmaz dersen eğer senide 13. takıma bekliyorum.

merhabalar 31 yaşında 75 kiloyum boyum ise 155 cm çocukluğumdan evleninceye kadar hep normal kilolarda sayılırdım evlendiğimde 55 kioydum evlendikten sonra birden kilo almaya başladım ve bu sırada birdeçocuğum oldu ve 75 kiloya çıktım şu anda... yeni haftada 3 gün step -aerobik ve diğer günlerde yürüyüşe başladım bu gruplalardan birine katılırsam daha da azimli olacağımı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim

Canım üç kilo çok az bunun için çağırıp çağırmamakta kararsız kaldım seni çünkü kısa zamanda verebileceğin bir kilo. Bu nedenle seni listeye alamam ama eğer istersen motivasyon için takıma gelebilirsin. Başka takımlardan ses çıkmazsa eğer 13. takıma beklerim seni.

Baştan dur demek isteğiyle doğru düşünmüşsün. Azimliyim, bol paylaşım yaparım ve takıma adaptasyon sorunum olmaz dersen eğer senide 13. takıma bekliyorum.

tamam o zaman motivasyon olsun listede olmayayım =) o zaman sizin takımdayım=) yarın sabah aç karnına tartılıp yazarım kilomu

merhabalar 31 yaşında 75 kiloyum boyum ise 155 cm çocukluğumdan evleninceye kadar hep normal kilolarda sayılırdım evlendiğimde 55 kioydum evlendikten sonra birden kilo almaya başladım ve bu sırada birdeçocuğum oldu ve 75 kiloya çıktım şu anda... yeni haftada 3 gün step -aerobik ve diğer günlerde yürüyüşe başladım bu gruplalardan birine katılırsam daha da azimli olacağımı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim

2. takıma gelebilirsin canım :94:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4977.html#post29352560

slm ben seda 12.12.2012 de süpriz bebeğimi kollarıma aldım 92kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 78e kadar uğraşmadan düştüm ama bi seçim yapmam gerekti sütüm olsun diye atmadığım takla kalmadı çikolata helva yiyip yatıyodum 85 e kadar çıktım pzt işe başlıyorum ve hiçbir kıyafetim olmuyor ve sütüm yine az ama pes etmedim emziriyorum ama sağlıklı beslenmek istiyorum bi yandanda kilo versem süper olur çünkü 30 haziranda eşimin yeğeninin düğünü var beni seven sevmeyen herkes orda olacak ve ben aaa çok kilo almışsın lafları yerine vav 3 çocuk annesi fıstık laflarını duymak istiyorum evde nete pek giremem ama okulda tenefüslerde hep yanınızdayım ne olur benide alın aranıza ,,

unutmadan daha öncede bi gruptaydım ama ne zaman ayrıldım hatırlamıyorum sanırım son bıraktığım kilodan başlamalıyım kaçtı bilmiiyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar;

1,66 boyundayım, yrn sabah tartışıp son durumu bildireceğim ama 1-2gün önce tartıldım, acı gerçek 78 kiloyum.. :)
yaklaşık 3 yıldır evliyim ve yavaş yavaş bebek olsa mı diye düşünmeye başladık.. o yüzden acilen kilo vermem lazım..
daha önce defalarca denedim, 10-12 kilo verdiğim oldu ama tam hedefe ulaşamadan bıraktım ve hooopppp hepsi geri..
neler denemedim ki, 3-5kez diyetisyen, dukan vs vs..
neyse, artık durum ciddi kızlar... bebek istiosak hakkını vermek lazım, bu kiloyla hamile kalıp 100 kiloyla doğurmak istemiyorumi daha 30 yaşındayım cnm, zayıflamak, çıtı pıtı ve sağlıklı bir hamile olmak istiyorum...
anlayacağınız motivasyonum yüksek, hadi beni biri takıma alsın :p
65ten önce hamile kalmayacağım, hedef 57-60 arası olmak :) bekliyoruuuuummmm..

merhabalar;

1,66 boyundayım, yrn sabah tartışıp son durumu bildireceğim ama 1-2gün önce tartıldım, acı gerçek 78 kiloyum.. :)
yaklaşık 3 yıldır evliyim ve yavaş yavaş bebek olsa mı diye düşünmeye başladık.. o yüzden acilen kilo vermem lazım..
daha önce defalarca denedim, 10-12 kilo verdiğim oldu ama tam hedefe ulaşamadan bıraktım ve hooopppp hepsi geri..
neyse, artık durum ciddi kızlar... bebek istiosak hakkını vermek lazım, bu kiloyla hamile kalıp 100 kiloyla doğurmak istemiyorumi daha 30 yaşındayım cnm, zayıflamak, çıtı pıtı ve sağlıklı bir hamile olmak istiyorum...

Sabahki durumu bildiriyorum arkadaşlar; 78,6 ve diyete başladım.. ee yok mu beni takımına isteyen?

merhabalar;

Sabahki durumu bildiriyorum arkadaşlar; 78,6 ve diyete başladım.. ee yok mu beni takımına isteyen?

Selam kizlar
Bende yarismaya katilmak istiyorum
26 yasindayim 72 kiloyum 2 cocugum var , boyum 169 adim da tuba:) hangi gruba katilayimm??

Bol paylaşım yaparım, azimliyim, istekliyim ve bu kez gerçekten kararlıyım diyebiliyorsanız eğer 13. takıma bekliyorum ikinizide.

slm ben seda 12.12.2012 de süpriz bebeğimi kollarıma aldım 92kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 78e kadar uğraşmadan düştüm ama bi seçim yapmam gerekti sütüm olsun diye atmadığım takla kalmadı çikolata helva yiyip yatıyodum 85 e kadar çıktım pzt işe başlıyorum ve hiçbir kıyafetim olmuyor ve sütüm yine az ama pes etmedim emziriyorum ama sağlıklı beslenmek istiyorum bi yandanda kilo versem süper olur çünkü 30 haziranda eşimin yeğeninin düğünü var beni seven sevmeyen herkes orda olacak ve ben aaa çok kilo almışsın lafları yerine vav 3 çocuk annesi fıstık laflarını duymak istiyorum evde nete pek giremem ama okulda tenefüslerde hep yanınızdayım ne olur benide alın aranıza ,,

unutmadan daha öncede bi gruptaydım ama ne zaman ayrıldım hatırlamıyorum sanırım son bıraktığım kilodan başlamalıyım kaçtı bilmiiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mrb canım en son hangi takımda yarıştığına daha önce yazdığın mesajlardan ulaşabilirsin. Az önce ben baktım 1. ve 2. takımda yarışmışsın sanırım. Öncelikle geçmiş mesajlarına bak ve en son hangi takımdan nasıl ayrıldın onu bul. Daha sonra o takımla irtibata geç.

merhaba ben 33 yaşında 1,60 boyunda 84 kilo olan 2 çoçuk annesiyim.karatay diyetiyle 1 ayda 8 kilo verdim.ama önümde uzun bir yol var.60 kiloya düşmek istiyorum.bunuda sizlerle birlikte yapmak istiyorum.benide takımlardan birisine alırmısınız.

merhabalarr bende takım ruhu motivasyonu ile kilo vermek istiyorummm boyum 1,69 kilom 68
4 ay önce evlendim evlendiğimde 61-62 kilo idim,ilk hedefim bu kiloya düşmek ,sonrasında da bebek düşündüğüm için 60 kiloya düşmek
zayıf bi çocuktum ortaokul-lisede 94 kilolara ulaşmıştım ,ünv de başlayan diyetim nişanlanana kadar sürdü ( 5-6 yıl) ve 62 kiloya kadar düştüm,isteyince oluyor biliyorum ama nedense bir türlü motive olamıyorum,çok iştahlıyım kendimi durduramıyorum bu kiloyu kısa zaman içerisinde aldım,ve böyle giderse yine 90 kilolara çıkacağım acil bir dur demem lazım...
verdiğim kiloları tamamen kendi çabamla verdim..bi çok diyetisyene gittim,bir akapunktur dr una gittim ,hepsinden aldığım bilgi ve tecrübelerle kendi diyetimi oluşturdum sağlıklı beslendim düzenli sporla ( her gün sahilde yürüdüm) başardım...inşallah bu sefer sizinle irlikte zayıflayacağım...nolur benii eritecek bi takıma alınnn,şuan hiç mutlu değilim
size sadece dün yediklerimi yazıyorum

kahvaltı ( sandwch ekmeğinde peynir zeytin salatalık)
öğle ( güveç yemeği evde yapılmış köfte patates patlıcan)
atıştırma :kuru incir 2 adet ,2 kayısı,az ceviz
akşam:eve giderken sıcak tatlıcıdan alınmış halka tatlısına benzer bi tatlı1 kase mercimek çorbası,1 tabak ıspanak,
yemekten sonra: 3 dilim çikolatalı kek üzerine sürülmüş nutella
3 tane popkek,önceki günden kalmış 2 poğaça ,1 tl lik çekirdek ( bunu eşimle ortak yedik)
yarım lt cola
1 roko dondurma

benim sorunum abur cuburla,bir de psikolojim bozuk herhalde,sağlıklı az beslenmeyi bir bıraktım mı afedersiniz camış gibi yiyorum nasıl olsa veririrm psikolojisi ya da başka bişey çözemedim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back